|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Siergiey - 21-03-2005 o 16:12. |
||
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 10 2004
Stan: Na Emeryturze
Imię: Shadius Sham
Profesja: Knight
Świat: Kyra
Poziom: 237
Skille: 106/101
Poziom mag.: 9
![]() |
![]() No co ty. 30 lvl nie ?? hehe 30 lvl to ja mam zamiar w pierwszym tygodniu wyciagnac
![]() Idzie ktos z Galany albo Arcani na nowy server ( o odpowiedz prosze osoby posiadajace 50+lvl ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Guest
|
![]() o co im chodzi i tak to nic niezmieni a ze swiatami hmm oni mysla ze zmnijszy sie liczba ludzi na innych ,tak zmieni sie o okolo 50 osub bo wszyscy prawie używają tibiamc i grają tam na nowym a na starym trenuje skille albo mlv na tibia mc wiec nic im to nieda
A dokładnie wiedzą o tym :/ |
![]() |
#24 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 02 2005
Lokacja: AB
![]() |
![]() Widac ze Cipy pracuja na serwerach np. w venoere w jednym miejscu pojawilo sie wyjście na taką skałke z 2 wilkami , nigdy wczesniej jej nie bylo byłem bardzo zdziwiony skąd ona jest. Pewnie i jest wiele innych nowych rzeczy ale ja tylko o tym wiem
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez El diablo - 21-03-2005 o 16:51. Powód: Błędy |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 12 2004
Lokacja: Bydgoszcz
![]() |
![]() Yeah new server plxor jak najszybciej
![]() ![]() ![]() Mam nadzieje ze wylaczenie serwerow cos da i juz nie bedzie kickow plxor ![]() Pozdro dla all z pandorii i solery |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 03 2005
|
![]() nareszcie nowe servery wejda!!!!!! juz sie nie moglem doczekac
![]() ![]() ![]() jak cos to ide na niemiecki to mozemy sie zgadac hehe ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2005
|
![]() Jak bedzie nowy serw chetnie sie przylacze (ger, obojetne PvP). Dajcie znac na gg:2122410 . Opanujemy serwer
![]()
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2004
|
![]() Ehhh...
jak po 10h nadal bedzecei na roku to polowiesie grac odechce...na pytherze w kazdym razie tak bylo @topic wylaczaja wyłaczaja juz tak do dawna a jak na razie to nie widze wiekszych zmian... Ostatnio edytowany przez Dezerter De'War - 21-03-2005 o 17:03. |
![]() |
![]() |
#29 | |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Cytuj:
@OPANUJEMY SERVER!!!!!! Jasne, tak samo jak Pandorie. Nie myślcie, że jestem przeciwko wam i życze wam źle, ale jestem sceptyczny w stosunku do takich planów. Swoją drogą, ciekawe jakie będą nazwy nowych serverów. Starsze to miały jakieś fajne, klimatyczne nazwy, ale nowe.....mam wrażenie, że Cipom skończyły sie pomysły.
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: who cares.....?
Stan: Niegrający
Imię: Scary Menthos
Profesja: Master Sorcerer
Świat: tu i tam
Poziom mag.: wy
![]() |
![]() wkoncu cos wiadomo o nowych serwerach..... mam nadzieje ze jeszcze w srode bedzie, przed przerwa swiateczna..... jak niemieckiego pvp nie zrobia to sie potne chyba >.<
|
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów k/Gliwic
![]() |
![]() Ano, bedzie jak zawsze na nowych swiatach, przechodzenie rook'a w dzien to norma, mimo ze na starszych servach w 5-6h to nie jest problem :/
Ale i tak bede gral, nad profesja sie jeszcze zastanowie, ale pewnie Sorc/Druid ![]() Widzialem ze ktos pisal: "powtorzy sie sytuacja z Pandorii", otoz watpie, ja nie bede wstepowal do zadnej gidli przed zrobieniem ~30lv, a poza tym wiekszosc Swe i Br juz maja zajete "swoje" sarvery, a jaki jest sens robienia nowego chara za kazdym powstaniem swiata?... BTW. Ciekawe jakie beda nazwy. Aha, jak bedzie Non-Pvp to nie gram ![]() Pozdrawiam T. |
![]() |
![]() |
#32 |
Guest
|
![]() To co na pandori się stało to katastrofa była
![]() ![]() Pozdro dla wszystkich z Pandori ![]() |
![]() |
#33 |
Guest
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 03 2005
|
![]() nareszcie sie wyniose z Galany bo tam same n00by grają
jak ktos idzie na niemiecki PvP to napiszcie do mnie na gg:2279184 to sie moze zgadamy i zrobimy gildie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2005
Świat: Candia
Poziom: 115
Skille: 98/82
Poziom mag.: 21
|
![]() New Server Plx
![]() Dziekuje CIP'y bo na tej pandori niewyrabiałem... PS. NIENAWIDZE EVERDARKA!!!! ![]() Pozdro dla wiary z Pandori |
![]() |
![]() |
#36 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2005
Świat: Candia
Poziom: 115
Skille: 98/82
Poziom mag.: 21
|
![]() Cytuj:
Niemoże się ta sytuacja powtóżyć jak na Pandori (Polacy robimy odrazu gildie i PA) jak szwedzi dla nas tak my szwedom ![]() |
|
![]() |
![]() |
#37 |
Rybzor to moja dzifka
|
![]() Za kazdym razem gdy pojawia sie nowa informacja o serverach lub powstaja nowe widac texty typu "opanujemy server", "super wkoncu nowy server", "bedziemy tam krolami", "nie moge sie doczekac nowych serverow bo na XXX jest glupio" itd. I czy zamierzacie tak w nieskonczonosc? Np. taka Pandoria, niedawno powstalal i juz narzekacie ze nie da sie grac, myslicie ze na nowych swiatach bedzie lepiej? Pogracie z miesiac, ledwo z rooka wyjdziecie i bedziecie narzekac i czekac na nowy server bo "na tamtym sie nie da grac"... Dla mnie jest to glupota i napewno wielu ludzi osignelo by cos wiecej grajac na jednym serverze a nie zmieniajac go tylko gdy powstanie jakis nowy... I naprawde zal mi takich ludzi jak gandalf mag, tomek41, Paul of celesta czy Mitmex bo ci ludzie nadal nie wiedza ze gowno moga zrobic na nowych swiatach, a napewno nie beda panowac na swiecie... -.-
Ostatnio edytowany przez Gewof - 21-03-2005 o 17:37. |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Taaa, zrobcie "se" gildie i badzcie PA, ale mnie w to nie mieszajcie, nie mam zamiaru dostawac za takich "odpowiedzialnych" Polakow, ta kwestia byla juz nie raz poruszana na tym Forum... [jak juz wspomnialem - ja do zadnej gildi nie wstepuje przed nabiciem 30 lv, a to troche czasu mi zajmie...]
No coz, pozostaje mi zyczyc Wam szczesliwego Power-abuseringu na nowym serverze... EDIT: Mowiac [piszac]: "...ta kwestia..." chodzilo mi oczywiscie o to co poruszyl przedmowca. Tacy ludzie [zadnych nazwisk ![]() Ostatnio edytowany przez sir Tifejo - 21-03-2005 o 17:44. |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 12 2004
Lokacja: Bydgoszcz
![]() |
![]() HeH a myslisz ze jak zrobisz 30lvl wejdziesz do gildi to mozesz nie miec hunta? :/ no comment (ile ci zamjmie robienie 30lvl?)
|
![]() |
![]() |
#40 | ||
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Chodzilo mi o to ze w pierwszej kolejnosci zajmuje sie expieniem, zadna polityka. Cytuj:
Ostatnio edytowany przez sir Tifejo - 21-03-2005 o 17:52. |
||
![]() |