|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2003
|
![]() Niedawano miałem smieszny sen:
Śniło mi się to zaraz jak poszedłem spac po zakupie fsa ![]() "Lekcja W-F w szkole grajac w piłke nozna potknełem sie i wypadł mi fs gdy zobaczyl to nauczyciel w-f podbiegł i skroil mi fsa i zaczął uciekac. Dogoniłem chu.. wywrocilem na ziemie i z buta, i z buta zabrałem mu fsa i zaczełem go przepraszac ![]() Jak opowiadałem to kumplom to tak derli ze masakra ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
![]() |
![]() Już kilka razy sniło mi sie, ze:
ide sobie spokojnie do carlin po expieniu w kopalniach. ide sobie ide. widze pelno cial wiec zaczynam byc ostrozny. widze na ziemi golden legsy i golden helmet. odrazu zabieram.wtedy pojawiam sie w tibii jako ja(wiecei tak jak sei zyje normalnie. tylko za jak sie spojrzy na rece ta sa takie kwadratowe jak w tibii. staje sie postacia a nie graczem)i uciekam do depo. goni mnie pelno PK. jestem na czerwonym juz. koncza mi sie uhy. juz wbiegam do depo, jestem w depo ale ciagle mnie atakuja nie dziala strefa ochronna. robi mi sei ciemno przed oczami. i pojawia sie bialy napis"you are dead". w tym momencie sie budze caly spocony i uradowany ze to byl sen |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Wrocław- West Coast
Imię: BURNIASTY
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: wstydze się podać
Świat: Selena
Poziom: 102
![]() |
![]() Mi sie czasami sni czerowna chacha na czarnym tle.Weldug mnie to jest nienormalne i jest to objaw uzaleznienia...JA NIE CHCE SNIC WIECEJ!!!
![]() ![]() ![]()
![]() |
#24 |
Guest
|
![]() o snach nie mówie bo mam takie dzikie ze byscie mnie wysmiali
![]() ale powiem jakiem mam dziwne jazdy w szkole :> .....nastała lekcja W-F dla mnie to super przedmiot ![]() i okazało sie ze nie ma nauczyniela od W-F bo ma jakas sprawa dziwna do załatwienia...no to ja ide kuknąc do pokoju nauczycieli od W-f i go widze.. biegne do kolegi i mu mówie ze widziałem nauczyciela a on "tak ?? gdzie o jest" a ja mu na to "w depo" ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]() Ja kiedyś grałem do 4 nad ranem. zasnąłem i śniła mi się tibia (jakieś bzdurki) Mama mnie obudziła o ósmej i kazała iść z psem do parku. po drodze spotkałem kumpla:
On: Gdzie idziesz? Ja: Do parku na minosy.. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 01 2004
Lokacja: Włocławek
![]() ![]() |
![]() Ja osobiście to snów jakotakich nie miałem... ale miałem coś takiego,że jak po 10- 12 godzinach gry (z regóły sobota
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2004
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Pan Przemocy
Profesja: Knight
Gildia: No Mercy
Świat: Calmera
Poziom: 50+
Poziom mag.: 6
|
![]() Kiedys mialem koszmar ze na 40 lvl zabilo mnie stado bugów
![]() Obecnie wole snic o dziewczynkach ![]()