|
Notki |
RPG Wszystko o grach RPG i cRPG, czy może MMORPG. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 04 2005
|
![]() knight online to najnudniejsza gra w jaka gralem....:/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 04 2005
Lokacja: Płock
![]() |
![]() SIemka Podajcie mi stronke z knight online i ze sie robi konto PLZ ale fast
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2004
Lokacja: ujscie
Imię: Carbon Dreck
Profesja: Elite Knight
Świat: Aldora
![]() |
![]() wyrzutekPL
lvl14 Karus Berserker Xiengon |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Hmmmhmhmhmmhmh....
Z tego co widze to w tym temacie ostatnio w cholere dzieci specjalnej troski ("w jaki sposub morzna zagrac w KO??" , "SIemka Podajcie mi stronke z knight online i ze sie robi konto PLZ ale fast" , "Właśnie mam pytanko... 1.Czy ktoś może mi powiedzieć z jakiej strony się sciaga ta gierke?? " ) I mam dla nich odpowiedź, Albo se poczytacie pierwsze posty albo wejdźcie w www.gogle.com (super mega ultra wszystko wiedząca stronka z mega ultra miliardami wyszukiwanymi mega ultra super hypermegastycznymi odpowiedzami na wasze super mega megastycznie kosmiczne pytania np. "Gdzie kupie chleb u mnie w mieście?" i wiele innych. ) Co do tematu, to słyszałem że powstał świat (ma coś koło 2 tygodnie). Nazwe ma na Bergi**** jakoś tak Bergi coś tam ^^ . Życze miłego dnia - nie mam w co grac ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
Lokacja: Dunno :!
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2004
|
![]() nick:vomusu
lvl:37+ klasa: berseker serv:diez1 rasa:karus clan: Karus_Hunters (jestem liderem) |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
|
![]() W drogim temacie o Ko napisalem wszystko o tym jak grac w KnightOnline a nawet opisalem klasy postaci, wiec dzieci polsatu wyslicie sie troche i poszukajcie. A was musze zaszkoczyc mianowicie dzisiaj na Xiqe byla przerwa 2 godzinna z dzialalniem serva. Nikt nie widzial co sie stanelo. Po paru minutach gry od razu odczulo sie brak lagow. Gralem z 5 h i zadnego dc . Jak to sie utrzyma przez jakis czas gra bedzie wymiatala. Co prawda zawsze beda istniec nooby i hackerzy :/ .
Jesli chodzi o postac to juz nie gram na aresie bo tk tam lagowalo jak cholera. NIck: SelfDefence lv: 38 klasa: Tank (blade) Serv: Xige Rasa: Ukochani ludzie ![]() Clan: Legion_Of_Blood Przy okazji powiem ze jezeli ktos z 40 lv na xige poszukuje clanu to moze sie ubiegac o wstapienie do naszego. Dodatkowo dam link do forum www.legionofblood.prv.pl BYm zapomnial oto filmik dla wszystkich ktorzy uwazaja ze Ko to nudna gra. Jezeli dobije sie juz ten lv i znajdzie eq wtedy zaczyna sie prawdziwa gra. Filmik zawiera 50 mb i jest czysty w 100 %. http://www.losthive.org/arso/
Nie mam potrzeby zbyt wiele wiedzieć Nie mam potrzeby wiedzieć zbyt wiele Gdy wszystko skonczy się jak myślałem Wsyp mnie do morza z tąd przyjechałem Ostatnio edytowany przez Resthin - 01-05-2005 o 02:39. |
![]() |
![]() |