|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
|
![]() Test już działa
![]() ![]() EDIT: Proszę wszystkich o powtórzenie testu! Nastąpił błąd! Już został naprawiony przeze mnie
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. Ostatnio edytowany przez kaczi - 28-03-2005 o 20:39. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Twój wynik: 85/90
Nie wieżysz ? To se zobacz po prawej jest tabelka z wynikami Jestem pod Zagładą ![]() ![]() Rotfl ? A skąd mam wiedzieć jak Bubble sie nazywa ? (bo to chyba raczej o nią chodziło) i co ma piernik do wiatraka ??? Ostatnio edytowany przez Avager Tymczasowy - 28-03-2005 o 20:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ten test był tylko początkiem waszej wiedzy o Tibi ( Haha
![]() Coś na miarę możliwości Avangera ![]() Avanger: Oczywiście wiadomo, że nie trzeba tego wiedzieć. Tak o walnąłem pytanie. A może ktoś jest chętny pomóc zrobić ten test? Zasugerować pytania itp? Jak tak to pisać na PW. Liczę na pomoc ![]()
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
![]() |
![]() |