![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2005
Lokacja: in ur Nightmare
![]() |
![]() Cytuj:
Stary ile ty grasz w tibie? ... daj mi longsworda... scale arm etc.. i bp hmm... z tego wyniose ~4k... . i z kasy hmm i jeszcze raz.. no i 26lev w 4dni ;] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2005
|
![]() NOOBKI oczywiście że swordy!!!! Bright jest tylko troszkę cięższy a ma WJĘCEJ obrony i to jest broń dla sorka!!! ehhh nie lubie tego tłumaczyć;]
edit@ sork może walić wszystkimi typami brońi!!! żaden problem zrobić 20 w każdym skillu;]
14:47 Abran Ironeye: I don't know anything about a teddy... and if you are smart you shouldn't either... ciekawe ciekawe..... Ostatnio edytowany przez Full Of Sorov - 05-04-2005 o 08:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2004
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() dokaldnie tak jak tam pisalu trochu zebyc se kupil war hammera i chodzil na roty z nim a na hunty w ktorych lejesz runami to se wez ss'a wtedy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 12 2004
Lokacja: okolice Tych
|
![]() Eee moim zdaniem Sword, bo FS nie ma rownego wsrod Clubow, a BS to juz w ogole. Poza tym nie ma Cluba na Anni a ja chce miec SoV'a i chodzic na hieny expic z tym SoVem lol
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2004
Lokacja: Toruń
Stan: Na Emeryturze
Imię: Lord of Change
Profesja: Elder Druid
Gildia: Legions of Dreams
Świat: Lunara
Poziom: 58
Skille: 22/26
Poziom mag.: 60
![]() |
![]() Cytuj:
moim zdaniem def broni sie liczy... wielu ludzi twierdzi ze nie ale tyle samo twierdzi ze tak nie mialem dobrych skilli bo tylko 72/71 ale i tak roznica byla nie porównywalna ///// Podalem dwarven shield z powodu że ma mniej defa od bs i powina sie wogóle nie liczyć jezeli liczy sie tylko def lepszy
Ctrl - Alt - Elite The Alter Ego Ostatnio edytowany przez orgizz - 13-04-2005 o 14:32. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2005
|
![]() Cytuj:
LOL, BIG LOL i do tego ROTFL..... Sorcem na BIG HUNT'a trenujesz skille... mhhmmm.... wiesz co kolego coś ci się chyba pomyliło, bo ty knightem ani palladynem nie grasz, a raczej dragona nie będziesz blokował (LOL), ani Cave Rata (nie wiem na co wy tam z kolegami chodzicie). Sorcem/Druidem możesz potrenować Magic LVL i zakupić runy. Mowa o trenowania skilli dla sorca/druida jest wtedy gdy chcesz sobie poexpić albo masz skille 10/10 (albo i gorzej, a jak jeszczze z Clubem [broń, nie rodzaj broni ![]() LOL P.S. Sorry jeżeli mnie "trochę" poniosło i gościu rada na przyszłość nauczyć się grać i czytać. Pozatym google to całkiem przydatna wyszukiwarka z możliwością redakowania bzdur, które w nią wpiszesz. Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Porzeracz Trawy - 13-04-2005 o 21:39. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 04 2005
Lokacja: w przestrzeni...
![]() |
![]() Ja mam sorca ze skull staffem i nie narzekam...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2004
Lokacja: Kraków
|
![]() Witam. Dawno sie nie wypowiadalem na tym forum. Ostatnio przypomnialo mi sie o nim o postanowilem poczytac co ludzie gadaja i poogladac jakies screeny, ale to nie wazne xD
Nie weim czy ktos juz to powiedzial, bo nie doczytalem wszystkich postow do konca ale dobra. Wiec chopdzi mi def. Powiedzieliscie ze liczony jest def tego przedmiotu ktory ma wiecej defa i jest to nieprawda :> a mianowicie wystepuje to tylko wtedy gdy masz na sobie 2 shieldki (np. vamp shield i demon shield wtedy liczony jest def demon shielda ktory ma go wiecej) natomiast przy tarczy i broni jest inaczej wlicza sie obydwa defy. Nie zastanawialiscie sie kiedys dlaczego knightci do blokowania uzywaja Bsa + mms, a nie knifa i mms? bs ma duzo obrony i mms ma duzo obrony wiec liczy sie to razem 30 + 37 daje 67 a nie tam jakies 43 (nie wiem ile ma knife defa ![]() Nie dawno zaczalem grac sorcem na morganie i na poczatku poszedlem w swordy, lecz nie stac mnie bylo na serpenta, wie sie przeczucilem w axe. Podbilem do sklepu i kupilem "barbarian axe 28/18" za 590gp. Doszedlem do wniosku, ze i tak pozniej sie przerzuce na swordy (ze wzgledu na bs). O clubach nawet nie myslalem, bo poprostu smierdza xDD ale to tylko moja dewiza... //Emce
![]() |
#32 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 04 2005
Lokacja: Zgierz
Stan: Aktywny gracz
Imię: Karol Mlot
Profesja: Sorcerer
Gildia: Souls of Night
Świat: Isara
Poziom: 18
|
![]() Cluby żądzą!!!! Ja mam dragon hammer!! Jest świetny :> Nawet nie próbuj mówić że cluby śmierdzą!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2005
Lokacja: Zduńska Wola
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Morun Kous
Profesja: Sorcerer
Świat: Harmonia
|
![]() Witam. Jestem Magiem na 12lvl (13mlvl) i obecnie używam Serpent Sword, ale chcę kupić sobie Fire Sword, tylko teraz niewiem czy lepszy będzie Fire Sword czy Bright Sword. Jestem na serwerze Pythera więc niejest on za młody i nie za stary ( tak m isię przynajmniej wydaje ) i prosił bym o podanie cen FS i BS bo wkońcu niewiem co wziąść. FS ma słabszą obrone, ale chyba jest łatwiejszy do kupna, żaś BS ma dużą obrone i tak cześto niewiduje żeby ktoś sprzedawał BS. Tak więć jeszce raz proszę o podanie cen tych broni na tym serwerze. Z góry dzienki.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 04 2004
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 03 2005
Lokacja: Łuków
|
![]() Cytuj:
A co do smrodu to cluby śmierdzą dla ~100lvl+ ( z wyjątkiem palladynów ![]() bo na annilihatorze może zdobyć lepszą broń z axe/sword.
![]() |