|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2005
Lokacja: kraków
Świat: danubia
![]() |
![]() nie. no zdaje sie ze jak teleport to jednego wypierdziela gdzies do innego miasta, wiec z teleportem jest nie mozliwe, pozatym zdaje sie ze ten EK 130~ byl afk i bez EQ, chyba ze ci ludzi maja skille po 75~ i lali go z gsow albo cos, racja powiedzieliscie ze z hmmow ale oni aili tez w siebie :/
i zdajde sie ze ten kolo jak nie byl afk t niezly n00bek ze wszedl tam tyle ze nadal nie rozumiem jak wszedli na siebie Ostatnio edytowany przez Sorcerer The Pucek - 26-03-2005 o 20:41. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 03 2005
Lokacja: Mysłowice
![]() |
![]() hmm troche Dziwne HP ma 14... a na Pasku mA żółte :/ i bez eq moze to jest fake? ale nie wiem to ino moje przypuszczenia ale troche dziwne z tym hp :/ i z eq...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 04 2004
Lokacja: Lublin
|
![]() Jak oni to zrobili? Proste. Znajdują się oni w kazo w zejściu z farm na niższy poziom. Wchodzi sie tam tak, że staje sie na odpowiednim polu i pociąga dźwignie. Mogli najpierw przygotować się, a następnie zwabić ofiarę. Nie jest ona afk, bo coś pisze. Jak widać jedna osoba ma skulla, a high levele często biją każdego skulla jakiego zobaczą, więc zwabienie jej nie było trudne. Hya'ite stoi na tym samym polu z jedną z osób, ponieważ w tym miejscu spada sie z wyższego poziomu na niższy. Ofiara nie może się uhnąć, bo stoi "na" drugiej osobie. Wszyscy mają pewnie za słabe skille żeby trafic 134 elite, więc walą z hmmów przed którymi ona obronic się nie może. Hya próboje zabić tego, kto stoi "pod nią", bo tylko w ten sposób może uniknąć śmierci, ale pozostali go cały czas leczą.
Nie jest to proste? ![]() Poza tym bardzo dobrze że ją zabili. Nauczy się ![]() Ed: Sory że pisze "ją", ale pamiętam jak jeszcze na 60lvl wyglądał jak babka. Ostatnio edytowany przez Youri - 26-03-2005 o 21:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Bełchatów
Stan: Niegrający
Imię: Pacek man
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Julera
|
![]() zgaduje że ci kolesie co go ztrapowali nie mają już zycia na tym serwerze, w sumie nie wiem z czego tu sie cieszyc że polak polakowi swinie podstawil według mnie wszyscy polacy jacy sa na tym serwie powinni sie zucić na tych kolesi i ich nauczyć że na każdym serwerze potrzebni sa ludzie na takim lvl
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2005
Lokacja: kraków
Świat: danubia
![]() |
![]() Cytuj:
@Youri eee, to takie jaja ![]() nie znam kaz wiec nei moglem wiedziec, thx! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2004
Lokacja: Warszawa
![]() ![]() |
![]() "znawcow" prosze o nie wypowiadanie sie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2004
|
![]() Jak czytam komentarze niektórych z was, to nie wiem czy się śmiać, czy płakać.
Tych 2 "Kaoshin" i "Icyrus" miałem w VIP od dlugiego czasu, kiedys zabijali ludzi w tym samym miejsu i padło paru moich kumpli. Dzisiaj zobaczyłem ze sie logneli, to chcialem ich bic, ale kots mi powiedzial ze juz nie pkuja O.o W sumie nie wiem czemu w to uwierzyłem, jakbym poszedl ich u***ac to Hya by pewnie nie zginał:\ Ostatnio edytowany przez Hakoonin - 26-03-2005 o 21:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 12 2004
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Pipu
Profesja: Elite Knight
Świat: Isara
Poziom: 61
Poziom mag.: 6
|
![]() Czytam sobie te posty i dochodze do wniosku że polak nie dorósł do gry kolektywnej . Sierput miał racje mówiąć że szwedzi są od nas lepsi bo pomagają sobie jak tylko mogą. Do tego co przeczytałem i zobaczyłem powiem jedno z polakami to jest tak jak z psem ogrodnika " Sam nie zje ,a drugiemu nie da " . Zamiast sobie pomagać nawzajem siebie zabijają !!
Miałbym satysfakcje że polak jest najlepszy na moim serwie . Znam dosyć dobrze Hya i wiem że nie rzuca się na byle jakiegos n00ba ze skullem . Życze wszytkim Wesołych świąt Wielkiej Nocy !!! PiPu - Isara - Carlin - 46 lvl - Elite knight |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2005
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() Ehh Mojego kumpla też tak strapowali i padł tylko że on zareportował wszystko do gm'a i ten koleś co robił tego trapa dostał bana
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2005
Lokacja: Wlkp
|
![]() Elmer :
Zanim dales edita to mnie wysmiewales, ze Hya to nie Polak ... -.- Dziwne zeby ktos kto mowi po polsku niebyl polakiem, nie wiem jak ty, ale nie znam zadnego br'a lub szweda co mowi po polsku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Guest
|
![]() Po pierwsze na tym trapie padlo duzo osob i rzeczywiscie oni robia to bardzo umiejetnie padlo przez nich pelno osob okolo 50 lvl uzywja roznych sztuczek...
Naprzyklad jak mnie chcieli wpakowac to niby ze nie maja uhow wpisywali "exuras" zamiast exura ^^ Ostatnio jeden z nich padł gdyz gdy ich zobaczylem odrazu napisalem do qmpli wpadli i na jakiegos 40 lvl rzucilo sie z 10 osob okolo 50 lvl wkoncu padl od amakuzy i alistera mysle ze jush wiecej nikt tam nie wejdzie bo jush wszyscy to znaja .... |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
|
![]() jak ktos sie pakuje to windy w kazo, w oczywisty uh-trap to jest debilem
![]() tylko siebie moze winic, nikogo innego.
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2004
Lokacja: Przemyśl
Stan: Na Emeryturze
Imię: Keedar/Sir Kedar
Świat: Furora/Isara
![]() |
![]() Szkoda go, bo znow była szansa, ze Polak bedzie najlepszy na Isarze :/ od niepamietnych czasow Gottara. W sumie dalej jest szansa ale ja bym sie zalamal gdybym na 134 lvl padl od 29 lvli.
SOV Hya:
![]() Alteri vivas oportet, si vis tibi vivere - musisz żyć dla innych, jeśli chcesz żyć z pożytkiem dla siebie. Ostatnio edytowany przez Radeck - 26-03-2005 o 23:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2005
Profesja: Sorcerer
Świat: Zanera
Poziom: 64
Poziom mag.: 5X
|
![]() Radeck hmm ja bylem chyba wczesniej 1min albo pozniej .........
Znam to gh i ta gildie co w nim jest ....... hehe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2004
|
![]() ****a jak taki lvl dal sie w***ac na trapa w windzie w kazo -.- kiedys pamietam jak na starej eterni tak jednego h-levelowego sorca nick Peterski chcieli zrobic i *******nął ue i wszyscy padli.
Ostatnio edytowany przez Kepiwi - 29-03-2005 o 17:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() @OffTopic: Kivian czemu tak zadko grasz??widzialem cie tylko 2 razy odkad juz chce mi sie grac ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 11 2003
![]() |
![]() Ludzie wyluzujcie troche, to tylko gra. Z kilku wypowiedzi wynika, że nie moge zabić Polaka bo będe noob'em, chamem i Bóg wie kim jeszcze. Zauważcie też, że bardzo często Polak zabija Polaka bo czymś zawinił. Przecież nikt (?) nie biega i nie szuka Polaków by ich zabić. A jak się jutro rano zaloguje i zabije Polaka to co? Stanie się coś? Apokalipsa? Najlepiej jakby wogóle nikt naszego narodu nie ruszał co?
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 12 2004
Lokacja: Rzeszów
![]() |
![]() Szkoda mi jej/go bo to spoko gość. A po co oni ją ubijali i tak wiadomo lootu zero :/
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2004
Lokacja: Warszawa
|
![]() Szkoda kolesia... byc zabitym przez low lvli ( wiem cos o tym
![]()