Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 01-04-2005, 23:42   #21
Vermyn
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 03 2004
Lokacja: Kathmandu, Nepal

Imię: Vermyn
Profesja: Elite Knight
Gildia: Core
Świat: Lunara
Poziom: 85
Domyślny

Dla Tutorów polecam Tutor board na Tibia.com Forum, mozna znalezc tam informacje o róznych nowych bugach.
Vermyn jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 02-04-2005, 09:07   #22
Padman
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 12 2004

Stan: Aktywny gracz
Imię: Datriana
Profesja: Royal Paladin
Świat: Kyra
Poziom: 52
Skille: 81/42
Poziom mag.: 15
Domyślny

[quote=Ka sia czek]Ze przy atakowaniu kogos dajac exit dalej sie jest w grze to raczej nie bug ;>. Niedoszli pk ktorzy zle wybrali ofiary mogli by tak sobie z gry wychodzic majac battel ;o. Lub na redzie huncac na czyms exit i po sprawie ...=QUOTE]

To dziala sprawdzalem, jesli kogos ubijecie wciskacie exit i po okolo minucie wywala cie z gry.widzialem na wlasne oczy bo robilem to na informatyce w szkole jak na monitorze kumpla wylogowalo mnie ze skulem bo kolesia z sd ubilem

PS. tylko nie mowcie gm ze tak zrobilem to bylo przymusowe bo lekcja sie konczyla
Padman jest offline  
stary 02-04-2005, 09:11   #23
Padman
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 12 2004

Imię: Datriana
Świat: Kyra
Poziom: 52
Skille: 81/42
Poziom mag.: 15
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gremlin
W przed ostatnim Grudniowym update z Vegi zniklo 1 drzewo, przez co otwozyl sie dostep do miejsca gdzie mozna robic sniezki (wciaz mam ich prawie BP ).
czy moglbys opisac gdzie jest to miejsce do robienia snowballi ??
Padman jest offline  
stary 02-04-2005, 09:51   #24
patrikoz
Zbanowany

Data dołączenia: 10 12 2004
Lokacja: okolice Tych

Domyślny

Bugi masz pod Carlin, kolo Venore, wszedzie masz bugi, niesposob zrobic liste... lol

Znam tez bug z teleportem, no i to chyba tyle
patrikoz jest offline  
stary 04-05-2006, 22:20   #25
Midrah
Użytkownik forum

Data dołączenia: 04 05 2006
Lokacja: Carlin

Imię: Midrah
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Aldora
Poziom: 31
Skille: -\-
Poziom mag.: 35
Domyślny Magic Swordy i Darmowy PACC

Kiedys na Antice dalo sie kopiowac magic swordywrzucales do dziury SoVa wyciagales i tak sie kopiowal i do tad nie ktorzy H-LVL na Antice maja po 3 SoVy.Ale CIPy zniszczyli buga..Koles co zglosil buga dostal Golden Bootsy
__________________________________________________ ______________
Podchodzilo sie do jakigos NPC (nie wiem ktorego)pisalo sie premmium i mialo sie pacca za darmoPewna kolesiowa powiadziala to CipSoftowi i dostala PACCa na zawsze.
__________________________________________________ _____________
Teleport o jedna kratke do przodu dopiero pozniej w prowadzili ze do temple i wlasnie tak ludzie okradali domki.
Midrah jest offline  
stary 05-05-2006, 16:25   #26
Zyphiel
Użytkownik Forum

Zyphiel's Avatar

Data dołączenia: 23 06 2005
Lokacja: Warszawa

Stan: Na Emeryturze
Imię: Adrika
Profesja: Elder Druid
Świat: Nova
Poziom: 114
Poziom mag.: 68
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Midrah
Kiedys na Antice dalo sie kopiowac magic swordywrzucales do dziury SoVa wyciagales i tak sie kopiowal i do tad nie ktorzy H-LVL na Antice maja po 3 SoVy.Ale CIPy zniszczyli buga..Koles co zglosil buga dostal Golden Bootsy
__________________________________________________ ______________
Podchodzilo sie do jakigos NPC (nie wiem ktorego)pisalo sie premmium i mialo sie pacca za darmoPewna kolesiowa powiadziala to CipSoftowi i dostala PACCa na zawsze.
__________________________________________________ _____________
Teleport o jedna kratke do przodu dopiero pozniej w prowadzili ze do temple i wlasnie tak ludzie okradali domki.
Co to za bzdury?
Z tym SOVem wątpie, ale pomieszało Ci się z nagrodami. Bug z paccem był chyba na stronie (nie wiem), w każdym razie zgłosiła go Erana z Novy i dostała za to golden bootsy, nie pacca na zawsze. A ten teleport to chyba z OT'sa wziąłeś. -.-
stary 26-12-2007, 02:04   #27
Kamliss
Użytkownik Forum

Kamliss's Avatar

Data dołączenia: 10 06 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Caban Nadbaltycki Pokaż post
za to z botterami sie cackaja jak z jajkiem...
Otóż to.... jakby porównać all botterów z wszystkimi zyskami z bugów tooooo botterzy by wygrali....

/Topic : Bug z paccem za free był taki, że można było cofnąć wpłatę za pacc używając karty, a pacc dalej był.... szkoda że ja o tym nie wiedziałem
Kamliss jest offline  
stary 26-12-2007, 02:46   #28
Dagins
Użytkownik Forum

Dagins's Avatar

Data dołączenia: 08 09 2006

Profesja: Sorcerer
Świat: Saphira
Send a message via Skype™ to Dagins
Domyślny

Brutal log out: Mając skulla, albo nie masz możliwości przez dłuższy czas się zalogować, klikasz na ikonkę połączenia sieciowego -> wyłącz -> poczekaj aż z tibii cię kicknie -> włącz internet znów. Potem trzeba się zalogować, np po 15 minutach i skull znika (nie jestem pewien na 100%, ale chyba jak się ma skulla i się to zrobi, to znika nie po 15 minutach, ale od razu; podkreślam, że nie jestem pewien)
Dagins jest offline  
stary 26-12-2007, 03:09   #29
Sesef
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Warszawa

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Caban Nadbaltycki Pokaż post
tja temat ciekawy ale troche stary, mimo wszystko mozna go rozwijac dalej ;]. ja na przyklad wiem ze w jakiejs tam tibii 7.6-7.9 bylo cos takeigo ze mozna bylo jakos zamykajac drzwi wejsc w róg domu i zgarnac itemki lezace w danym rogu ;]. jedyne czego nie lubie w bugach to to ze cispoft moze od razu skasowac konto za uzywanie ich mimo ze to tylko i wylacznie ich wina ze one sa, za to z botterami sie cackaja jak z jajkiem...
stawałeś w drzwiach (był tylko jeden taki typ) np te na edron zamek w prawym górnym rogu (parter) i następnie zamykałeś drzwi i zamiast ciebie przesunąć do przodu czy tam do tyłu nie pamiętam przesuwało ciebie w dół czyli w ścianę i tak się dało okraść tą 1 czy 2 kratki komuś z domku.

sesef: 11,386 Points (Rank: #269,651)

Join World Community Grid today!

Twój komputer w służbie nauki - obliczenia rozproszone, pomóż znaleźć leki na różne choroby.

Jak dołączyć do WCG dowiesz się pod tym linkiem: http://www.boincatpoland.org/wiki/Instrukcja_BOINC-WCG
Sesef jest offline  
stary 26-12-2007, 10:15   #30
szymon287
Użytkownik Forum

szymon287's Avatar

Data dołączenia: 16 08 2005

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Plotek
Świat: Harmonia
Domyślny

1 mnie rozwalilo xd chodzilo o postac online, ta?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tony ^^ Pokaż post
Już niema tego Buga...
Post napisany w 05, a ten bug dalej jest (albo na nowo) xd!
szymon287 jest offline  
stary 26-12-2007, 11:56   #31
Patton
Guest

Domyślny

A ja znalazlem takiego buga dot. spear (pisalem juz o tym,ale mi skasowali temat) zauwazylem ze gdy niechcesz by znikla ci spera poloz ja na chwile na ziemi badz przeloz do baga/backpacka.
Sadze ze jest to bug bo tym sposobem zabilem na rooku majac 7 lvl ok 13 orkow 1 mino kilka spiderow.

Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania