|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dla Tutorów polecam Tutor board na Tibia.com Forum, mozna znalezc tam informacje o róznych nowych bugach.
|
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
Stan: Aktywny gracz
Imię: Datriana
Profesja: Royal Paladin
Świat: Kyra
Poziom: 52
Skille: 81/42
Poziom mag.: 15
|
![]() [quote=Ka sia czek]Ze przy atakowaniu kogos dajac exit dalej sie jest w grze to raczej nie bug ;>. Niedoszli pk ktorzy zle wybrali ofiary mogli by tak sobie z gry wychodzic majac battel ;o. Lub na redzie huncac na czyms exit i po sprawie ...=QUOTE]
To dziala sprawdzalem, jesli kogos ubijecie wciskacie exit i po okolo minucie wywala cie z gry.widzialem na wlasne oczy bo robilem to na informatyce w szkole jak na monitorze kumpla wylogowalo mnie ze skulem bo kolesia z sd ubilem PS. tylko nie mowcie gm ze tak zrobilem to bylo przymusowe bo lekcja sie konczyla |
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
Imię: Datriana
Świat: Kyra
Poziom: 52
Skille: 81/42
Poziom mag.: 15
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#24 |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 12 2004
Lokacja: okolice Tych
|
![]() Bugi masz pod Carlin, kolo Venore, wszedzie masz bugi, niesposob zrobic liste... lol
![]() Znam tez bug z teleportem, no i to chyba tyle ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 05 2006
Lokacja: Carlin
Imię: Midrah
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Aldora
Poziom: 31
Skille: -\-
Poziom mag.: 35
|
![]() Kiedys na Antice dalo sie kopiowac magic swordy
![]() ![]() __________________________________________________ ______________ Podchodzilo sie do jakigos NPC (nie wiem ktorego)pisalo sie premmium i mialo sie pacca za darmo ![]() __________________________________________________ _____________ Teleport o jedna kratke do przodu dopiero pozniej w prowadzili ze do temple i wlasnie tak ludzie okradali domki. ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Adrika
Profesja: Elder Druid
Świat: Nova
Poziom: 114
Poziom mag.: 68
|
![]() Cytuj:
![]() Z tym SOVem wątpie, ale pomieszało Ci się z nagrodami. Bug z paccem był chyba na stronie (nie wiem), w każdym razie zgłosiła go Erana z Novy i dostała za to golden bootsy, nie pacca na zawsze. A ten teleport to chyba z OT'sa wziąłeś. -.-
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2007
|
![]() Otóż to.... jakby porównać all botterów z wszystkimi zyskami z bugów tooooo botterzy by wygrali....
/Topic : Bug z paccem za free był taki, że można było cofnąć wpłatę za pacc używając karty, a pacc dalej był.... szkoda że ja o tym nie wiedziałem ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
|
![]() Brutal log out: Mając skulla, albo nie masz możliwości przez dłuższy czas się zalogować, klikasz na ikonkę połączenia sieciowego -> wyłącz -> poczekaj aż z tibii cię kicknie -> włącz internet znów. Potem trzeba się zalogować, np po 15 minutach i skull znika (nie jestem pewien na 100%, ale chyba jak się ma skulla i się to zrobi, to znika nie po 15 minutach, ale od razu; podkreślam, że nie jestem pewien)
|
![]() |
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Warszawa
|
![]() Cytuj:
![]() sesef: 11,386 Points (Rank: #269,651) Join World Community Grid today! Twój komputer w służbie nauki - obliczenia rozproszone, pomóż znaleźć leki na różne choroby. Jak dołączyć do WCG dowiesz się pod tym linkiem: http://www.boincatpoland.org/wiki/Instrukcja_BOINC-WCG |
|
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Plotek
Gildia: Crystal Kingdom
Świat: Harmonia
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Guest
|
![]() A ja znalazlem takiego buga dot. spear (pisalem juz o tym,ale mi skasowali temat) zauwazylem ze gdy niechcesz by znikla ci spera poloz ja na chwile na ziemi badz przeloz do baga/backpacka.
Sadze ze jest to bug bo tym sposobem zabilem na rooku majac 7 lvl ok 13 orkow 1 mino kilka spiderow. |