|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2004
Lokacja: Kraków
![]() |
![]() @ 2up
40 lv + Orc Fortress Quest (k-arm, f-s i tak mi sie zdaje, że k-axe) 45 lv + B-sword Quest 50 lv + Deep Fibula Quest (tower shield, w-helmet, dwarven ring i chyba elfen amulet) 60 lv + Banshee (nie pamiętam jak się pisze) Quest (bohy, 10 k, tower shield, chyba g-s i coś tam jeszcze było)
Stary podpis byl za dlugi. Nowy podpis sponsorowany przez Gremlin Inc. GREMLIN INC. CUSTOMS DZIEKI ZA ODPICOWANIE MI PODPISU! ![]() ![]() Wróciłem do gry po odwyku od tibii... ![]() Ostatnio edytowany przez Legolas Elfen Archer - 06-04-2005 o 18:10. Powód: nie ważne |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Bełchatów
Stan: Niegrający
Imię: Pacek man
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Julera
|
![]() questów w tibi jest od groma i jeszcze troszke, nikt nie wymienił takich questów jak desert 2(papine, 2 smal ametist i coś tam jeszcze) ork shaman (magic ligt wand, axe ring) na elf fortes są chyba 3 questy, quest na talon, koło deserta też jest jeszcze jeden quest tyko ze tam trzeba pokonac takie nie mile potworki, noble armor quest, dwarf quest(stanowczo odradzam chyba ze UE), crusader helmet, questy w podziemiach wysp dla pacc, quest na odkrycie nah'boba(czy jakoś tak), i wiele wiele innych na różne takie tam pierdółki
|
![]() |