|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Zbanowany
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: Siedziba Świętej Inkwizycji
|
![]() Zalezy jakich masz nauczycieli. Zreszta jak chcesz z nimi wygrac?
- Dajcie wy mi spokoj! - Mozesz nie przejsc klasy. - haha jedzie mi tu tramwaj? - a lezy mi tam za plecami dziennik? (dalszy ciag mozna sobie dopisac) do roboty sie wziasc i tyle o.O |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Z tematu o nauczycielach znowu wytworzyla sie krucjata przeciwko piciu. Nic do tego nie mam, ale jaki ma sens opisywanie na forum ile to sie wypilo, czego i po co? Wypiles, to wypiles, ale gadki typu "nie jestem uzalezniony" mozesz sobie w ucho wsadzic, bo moge ci powiedziec, ze mam slonia i tak samo jak ja tobie, nie bedziesz mogl powiedziec, ze nie mam. Bo jak sprawdzisz? A z nauczycielami nie da sie wygrac - zawsze cos na ciebie znajda.
![]() |
#23 | |
Master Alucard
|
![]() Cytuj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
Lokacja: Tam gdzie rosną bubki.
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2005
Lokacja: Tam, gdzie ludzie widują smoki...
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Skoro już do takich rzeczy dochodzi, że o ocenach nauczyciel będzie powiadamiał listem, to nie wygrasz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 12 2004
Lokacja: okolice Tych
|
![]() Nauczyciele sux, lepiej traktuja dziewczyny od chlopcow, pozatym mysla, ze maja jakakolwiek wladze. Robia co chwile sprawdziany i jeszcze ****A mamy sie cieszyc ze mamy duzo ocen? lol. Najlepsi sa tacy co przekladaja sprawdziany i przy ocenianiu patrza na plec, homosy glupie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Rubber City
![]() |
![]() @up
Debil ze średnią 2.0 ![]() @Wufei Jak nie uwazałeś co robisz, to teraz rób co uważasz (c) by CDA
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() @patrikoz : fakt, fajni sa nauczyciele, ktorzy maja ''mlodziezowe'' podejscie do sprawy, potrafia trafic swoimi lekcjami do ucznia, zachecic do przedmiotu itp. Ale nie powinni za duzo luzu dawac, bo im to kiedys bokiem wyjdzie. Pozatym trudno, zeby od dziewczyn wymagali to samo, co od chlopakow i vice versa. Utarlo sie, ze chlopak jest "silniejszy" i ma gwaltowny charakter (szczegolnie w okresie dorastania, tj. gimnazjum), natomiast dziewczyny spokojne i ''delikatne'' (fajnie brzmi ![]()
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
![]() |
![]() ten temat sie nadaje do bravo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() @Nekromanta
A mi tam tata mówił "rób co uważaj, ale uważaj co robisz", różne wersje? ;p @Topic Wufeiemu nie udało się polemizować z kim kolwiek kto krytykował to, że pije więc się dslej pyta czy z nauczycielem da ssię wygrać, czyli, topic bez sensu, godny kliknięcia modka na przycisk "Zamknij". |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: Białystok
Stan: Na emeryturze
|
![]() brawo dla ciebie (UP) ale już dawno napisałem, że topic do zamknięcia!
![]() @DOWN: tak, nom dzięki.. przynajmniej kilku odpowiedziało, ale ja już mówiłem, temat do zamknięcia NIE ODŚWIEŻAĆ! Ostatnio edytowany przez Wufei - 15-04-2005 o 22:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2005
Lokacja: Cieszyn
![]() |
![]() Cytuj:
Ja ci radze po trochu opowiadać rodzicom, nie gwałtownie, ale stanowczo. a z tymi telefonami to powiesz, że nauczyciel dzwonił akurat wtedy jak ich nie było...... ![]() A jesli chodzi o religie to powiec, że nauczycielka, nauczyciel, ksiądz, siostra poprostu cie nienawidzą, i dla tego nie chodziłeś ![]() |
|
![]() |
![]() |