|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2003
![]() |
![]() 1) Oboje macie cienkie itemsy np: Wooden Shield, Spiry,
P-Armor i brak Legsów 2) Wtedy szybciej sie trafiacie i częściej. 3) I albo sie trafiacie albo sie pojawia się chmurka (co dodaje do Shilda ) bo Armor nie paruje. 4) A skille wzrastają gdy - Pojawiają sie chmurki - Trafiasz w cel co 30 sekund |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2003
![]() |
![]() - Slaba bron, to moze byc Club, Sord, Spike sword, Axe, small Axe, ale Pally nie ma slabych broni. Spira jest dobra bronia. wytrwny Pally moze zadawac ciosy po 90 w gore, co do czlowieka /2 czyli 45, kumulujac to z jego shieldingiem, oraz tarczami, zbrojami, etc. to z 20-30 moze spokojnie zerwac.
|
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 10 2003
|
![]() dziekuje wszystkim
jeszcze jedno pytanko: a jak np.: wali w ciebie dwarf i pojawia sie takie zolte wokol ciebie jak cie walnie.. to co to oznacza?? lepiej jak chmurka czy te zolte..? |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 09 2003
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2003
![]() |
![]() ja obstawiam na fista
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2003
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 09 2003
|
![]() da sie ale to chyba rzeczywiscie nic nie daje - bezsens
|
![]() |
![]() |
#28 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
Stan: Niegrający
|
![]() Nie trzeba mieć najsłabszej broni i tarczy! Oczywiście, jest to wskazane z tego względu, żeby podczas treningu nie zranić za bardzo partnera, co wcale nie znaczy, żeby zawsze ćwiczyć z wooden shieldem i nożem. Bo nie chodzi o to, żeby się pozabijać nawzajem, ale żeby raz na 30 chmurek zranić.
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Wroclaw
![]() |
![]() Po prostu trzeba niec berdzo zaufanego qmpla i nmiejwiecej ten sam lvl i skille.PO prostu idziecie w odludne miejsce,nie macie na sobie nic oprocz slabej tarczy(wooden)i bron(np.dagger).Poza tym nic na sobie nie macie.I sie napierniczacie na balansie.I slaba bron poto zeby nie zadawac obrazen qmplowi bo tylko za trafione uderzenia ida skille chyba a tarcza zeby wlasnie qmpel mogl cie trafiac.I jak jestes goly to jest 2 mozliwosci albo on trenoje bo cie trafi albo ty bo blokujesz i na odwrot.
![]()
#30 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 09 2003
|
![]() Nie wiem jak trenować, mam wooden shielda i knife(qmpel też) i sie bijemy na defie czy na ful atck?Ja chce by skille w miare równo leciały(shield i sword fisg.0???
|
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2003
![]() |
![]() Na Balanced czyli 50/50, jest to pomiedzy full atakiem i full defem
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
Stan: Niegrający
|
![]() A ja powiem, że niekoniecznie na balance jest najlepiej. Jak się zgadacie z partnerem, to sami musicie na początku popróbować różnych kombinacji stylów walki (def,bal,att) i różnej ilości zbroi na sobie. Nie można z góry powiedzieć: trenuj na balance z wooden shield i daggerem. G**** prawda. To wszystko zależy od skilli Twoich i partnera. Trzeba się po prostu zgrać i dobrać tak, żeby skile leciały, a żeby niepotrzebnie się nie ranić do czerwonego paska...
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
![]() |
![]() Moim skromnym zdaniem wnioskuje, że najszybciej się trenuje na full of, ponieważ ty zadajesz więcej ciosów i twój partner co powoduje większe użycie tarczy i miecza. Może mówie źle ale tak mi się wydaje
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Wroclaw
![]() |
![]() Cytuj:
Chyba mowilem ze trzeba miec zaufanego qmpla z takim samym lvlem i skillami nie. A jak takiego nie masz to wtedy sie proboje np.ktos zalozy zbroje
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() No dobra!!! Wszyscy już to wiedzą :O nie musicie sobie już nabijać postów zbędnymi gatkami 8) Ups!!! Ja to właśnie robie
![]() PS. Raynold to ty Portos?? Jak tak to spoko. Pozdrów Karola na uczelni i powiedz fletowi żeby przyjechał do Katowic bo musimy pogadać!!! Dzięki!!! |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2003
![]() |
![]() To już chyba każdy gracz tibi wie jak teranować ale jak nie to przypomne idziesz sobie gdzieś z boku z qumplem i atakujecie sie na wzajem i po iluś tam uderzeniach rosną ci skille tego czym walczysz i shildingu :O
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Guest
|
![]() moim zdaniem u palka distans i shelding , shelding jest kazdej postaci potrzebny i to bardzo a co do distansa to nie musze sie chyba wypowiadac...
|
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
|
![]() Elo ja mam narazie slaba postac jestem knight'em ( rycerzem) i gra misie dobrze mam skille 38/31 ale ciagle cwicze
![]() ![]() >>> Dark-Xaero <<<>>> lvl 11 <<<>>> Isara <<<>>> Venore <<< |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2003
Lokacja: Sulechów
|
![]() czy SHILDING bedzie mi lecial jak bedo mnie atakowaly pewna ilosc potworkow a ja ich nie bede atakowal? ?(
|
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() TAK. Ale muszą Cię trafiać przynajmniej raz na minute.
|
![]() |