|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Fallen Angel
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
1 - dowie sie jeszcze taki jeden z drugim, jak przejsc przez ogien a potem bedzie "ZABILISCIE MNIE! nie powiedzieliscie, ze w xxx jest potwor xxx oraz yyyy, ktore mnie zabily beee!" 2 - po co mam komus psuc expowisko, ktore byc moze zalane bedzie n00bami? Mi kolega pokazal tylko 1 tomb (wczesniej w ogole nie wiedzialem, ze istnieja), a kolejne 5 odkopywalem sam (7 ni cholery znalezc nie moglem ![]()
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 08 2004
Stan: Na emeryturze
Imię: Mess the Cursed
Profesja: Elite Knight
Świat: Aurea
Poziom: 46
Skille: 72/70
Poziom mag.: 5
|
![]() ja wtrace swoje 3 gp na temat scarabow w ank, poniewaz chodze na nie regularnie expowac
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2005
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() A czy ja bym dał rade bo nie wiem wogule jak tam dojść i jak tam sie poruszyć i nie paść
![]()
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 11 2004
Lokacja: Krakow
Stan: Aktywny gracz
Imię: Thek Umerunught
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Terrorysci Pacery ;O
Świat: Pacera
Poziom: 37
Skille: 70/53
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() Mam pytanko jestem pallem 24lvl 10mlvl skille 60/48 (non-pvp)
![]() Nigdy niebylem na ank i mam pytanie czy tam tylko mozna przest ghost ship czy tez przez edron lub cos takiego dotrzec. i czy te podziemia z larwami sa duze zebym mogl spoko uciekac przed nimi.
![]() |
#26 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 04 2005
|
![]() Na -1: same larvy
Na -2:sporo larv i troche scarabów Na -3:duzo scarabów i troche mniej larv Na -4: wszystko |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Pallem sie bije larvy ze spearow, bo tak to ze strzal sie nie oplaca. Miejsca zbytnio nie ma, bo są korytarze 1 kratkowe i kręte. @up o tym sorcu. Robisz monka na 1-2 poziomie tombów, wspomagasz tylko czasami hmmem, na shamblerze czy ghoscie. Tak to dość szybko monk ci lvluje. |
|
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 07 2005
|
![]() Witam, mam takie pytania:
1. Czy larvy bardzo mnie będą tłuc jeśli mam p-set, c-helmet, w-hammer i scarfa ( ![]() 2. Jeśli nie to co powinienem dokupić żeby tam swobodnie expić (max żeby od czasu do czasu intense poszlo ale bez exury vity bo troche runek tez by sie przydalo zrobic) 3.Czy larvowiska są tak zatłoczone jak rotowiska na daramie? Bo tam często wszystkie 4 dziury i mino są pozajmnowane ![]() 4. Gdzie jeszcze mógłym expić z postacią przedstawioną wyżej? |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2004
Lokacja: Świebodzin
![]() ![]() |
![]() @up
z warhammerem to ty bez vity nie poexpisz chlopie...bedzie w Ciebie wchodzic jak w masło, polecam skull staff+tarcza(crown albo lepiej) i jest znosnie...aha co do zaludnienia- raz na 5h nie widzialem nikogo, raz po 20 minutach wychodzilem bo bylo w kij luda...Zależy od szczęścia ;d --EDIT-- btw. jak expilem z blue robem,c legami,crus helmem,skull staffem,c shieldem potrafiły przez 15 minut tylko zatruć, a czasem jedna biła za 15+ ;D Tyle z mojej strony ;d
walking on the beaches, looking at the peaches. Ostatnio edytowany przez Głowa Druid - 23-07-2005 o 09:08. |
![]() |
![]() |