|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2005
Lokacja: Warszawa
Stan: Na emeryturze
Profesja: Paladin
Gildia: Kiedyś byli rolnicy :<
Świat: Arcania
Poziom: 45
Skille: secret
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() @up
nie tylko Ty masz takie problemy... ja jak mam włączonego I.Explorera to widze same "X" ale jak mam włączoną mozille to all jest ok ![]() @temat jak narazie z tych zmian wiecej jest złego niż dobrego ale pomysł jest dobry ![]() Pzdr
"Tanie wina są dobre, bo są dobre i tanie, no i szybko sie zwraca " ![]() Ostatnio edytowany przez Delmicjusz :P - 09-04-2005 o 12:06. |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czy u was tez jest taki błąd że nie tylko na stronie furum tibi.pl, ale nawet na stronie głównej www.tibia.pl też jest duzo XXXX i nawet obrazki czarow, runów ,mieczy itp nie ma tylko są XXX
#23 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 04 2005
|
![]() Bez sensu!!!! Same X X i jeszcze raz X. Tamta grafika była bardzo dobra. Nie wiem po co to zmienialicie!
|
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2004
Lokacja: No... Gdzieś w Polsce
![]() |
![]() XXX na stronie głównej jest pewnie dlatego, że serwer z obraskami siadł, a nowa wersja forum to tylko przykrywka, bo sie znowu cos spieprzyło.
#25 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2004
Lokacja: Poznań
Stan: Na Emeryturze
Imię: Miszczu Matikx
Profesja: Druid
Świat: Refugia
Poziom: 23
Skille: 15/21
Poziom mag.: 28
![]() |
![]() Re@up
Mam opere i to samo ![]() mogliście images przy tamtym dostawić ![]() Ale może sie przyzwyczaje do Laite ![]() Takie forum tera nie teges.
Obrazek max. 20kb <--- sranie w banie, nie prawda! xD ![]() Ja mam Pac'c'a co tak capie? A to ja tak capie za długo siedze w tibii i w ogóle ;] Ostatnio edytowany przez Mateusz the vampire - 09-04-2005 o 21:41. |
![]() |
![]() |
#27 |
TecHadmin
Data dołączenia: 03 07 2003
Lokacja: Web 3.0
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bosalek
Profesja: Elite Knight
Świat: Obsidia
|
![]() jeszcze raz powtarzam, to nie nowa wersja forum tylko nowa możliwość, jeśli macie wolne kompy to coś dla Was bo wtedy forum nie zabiera tyle pamięci!!!! xxxx są dla tego że serwer z obrazkami siadł powinno być zrobione już wszystko jak nie w poniedziałek to na tygodniu
|
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 03 2005
|
![]() no! dobra robota. w wersji lite forum nawet ładnie wygląda. nie myślałem ze forum mozę tak wygląać bez obrazków.
|
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2004
Lokacja: Wroclaw
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sir mapes
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Vampires Brotherhood
Świat: Lunara
![]() |
![]() tragedia, stare forum bylo duzo duzo lepsze, gram czasem na kompie 333 Mhz i nigdy mi forum nie mulilo ani tak samo na athlonie 1600. deczka badziewne jest teraz
Robisz błędy? Nie potrafisz napisać wyrazu "góra" poprawnie? Cały czas wykręcasz się "że nie musisz pisać poprawnie bo nie umiesz?" Zainstaluj FireFox'a 2 a może w czymś Ci pomoże -.-' http://www.mozilla-europe.org/pl/ |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 09 2004
Lokacja: Praszka
Profesja: Elder Druid
Świat: Calmera
![]() |
![]() mi nigdy nie mulilo forum az od jakis 2 week masakra wchodze i na forum praktyczni esame x ;/ al etera ju zfajnie
|
![]() |
![]() |
#31 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2005
Lokacja: Kazordoon
Imię: Zirgin
Profesja: Sorcerer
Świat: Balera
Poziom: 20
Skille: 19/21
Poziom mag.: 21
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2004
|
![]() kiedy będzie działal prawidłowo serwer obrazków ?
|
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2004
Lokacja: Świnoujście
![]() |
![]() Teraz Forum sie bardziej Muli niz stare i jest okropne... Zmiencie na stara wersje.
RIDE OF METAL!!!! \../(-.-)\../ http://photobucket.com/albums/y13/Matrix13/ Moje fotki Narazie jest bardzo malo wiec nie oplaca sie wchodzic ![]() Hail JAMERA!!! ![]() ![]() Jak cos moj nick na jamerze - Masterio Matrien |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 04 2005
|
![]() Ej jak mam zobaczyć mapę respawnu?? Nic tam nie widać a mi jest ona teraz bardzo potrzebna!!!
|
![]() |
![]() |
#35 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2005
Lokacja: Kazordoon
Imię: Zirgin
Profesja: Sorcerer
Świat: Balera
Poziom: 20
Skille: 19/21
Poziom mag.: 21
|
![]() @Matrixen
Cytuj:
Tyle razy było pisane że brak obrazków to efekt problemów z serwerem, a nowa wersja forum to taki pomysł na wykożystanie trudnej sytuacji i jest NIE JEST JEDYNĄ WERSJĄ FORUM ale ludzie dalej nie rozumieją... Może młotkiem do głowy wbić? (szczere wyrazy współczucia dla modków tego forum... ja po tygodniu użerania się z takimi idiotami bym dostał załamania nerwowego, a wy moderujecie to forum od paru lat..) @topic A czy planowane jest to, by w wersji "lite" były avatary oraz napisy zamiast emotek? (u mnie po prostu znikają i czasem trudno zrozumieć, o co jakiemuś użytkownikowi chodziło) Jeśli tak to ja się przenoszę. (wersja z obrazkami strzasznie się muli) Ostatnio edytowany przez Mar Cin - 12-04-2005 o 17:01. |
|
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
Lokacja: Dunno :!
Stan: Niegrający
|
![]() Wszystko wrocilo do normy! Wszystkie obrazy i avatary dzialaja
![]()
![]() |