|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 02 2005
|
![]() Jedziem!
![]() ---- Kiedy nie było plasty, to na świetlicy: N: Przestańcie krzyczyeć! Najgorsza klasa! U: I faki ju! xD ---- Teraz inne cos, na religii: N: Teraz papieża mogą wybrać nawet księdza (?) U: A ministranta tez? ![]() ---- Angielski: N: (gadanie) U(ja! ![]() ---- To by było na tyle, jak coś mi się przypomni to edytne ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2004
Świat: Aurea
|
![]() Moze niecalkiem na temat, ale macie tu co ciekawsze texty z zeszytow szkolnych:
- Witaminy to drobne stworzenia, ktore mozna znalesc w salacie. - Przelyk pokarmowy przechodzi od glowy do stop czlowieka. - Konia zaliczamy do nieparzystko kopytnych chociaz ma 4 kopyta. - Ludzie zlanczaja sie w dwie pary i zakladaja rodzine. - Jaszczurka rozmnaza sie w nagrzanym miejscu przez slonce w dolku. - W jamie ustnej sa zeby, ktore miazdza pokarm, a nastepnie wraz z slina wedruja do zaladka. - Jaskolka jest zwierzeciem, tylko ze w powietrzu. - Zaby zaliczamy do stawonogow: zyja w stawie i maja nogi. - Gdyby nie szkielet, czlowiek bylby workiem z miesem i ze smalcem. - W sklad tulowia motyla wchodza plecy. - Porazonego pradem nalezy przede wszytkim wyciagnac z kontaktu. - Zaba prowadzi tryb zycia koczowniczy. - Brudne rece sa zrodlem zakazenia kregowcami. - Rosliny poruszaja sie, np. jak wieje wiatr. - Po skonczonym wdechu odkladamy nasze usta na bok. - Zajac ma cztery nogi. Tylne sa dluzsze, a przednie krotsze i gdy leci, to skacze. - Pasozyty mecza czlowieka poprzez laskot i bol. - W budowie niektorych plazow wyrozniamy odwlok i plozy. - Pszczola gryzie tylem, bo przod ma od zbierania miodu. - Z sosny wyrabia sie meble na opal. - Niektore czesci konia wykorzystojemy do gry na skrzypcach. - Slon rozni sie od zyrafy szyja. - Ryby na wiosne ida trzec sie w krzaki. - Las ten byl tak brzydki, ze wcale nie mial drzew. - Najczesciej spotykanym ssakiem w gorach jest goral. - Serce jest to narzad bicia. - Porodem nazywamy wydaleniem organizmy na powiechrznie ziemi. - Ludzi pierwotni zywili sie lonem natury. - Koryta nalezy umyc po zjedzeniu swin. - Polipy zaliczaja sie do jamochlonow: najczesciej mozna je spotkac w morzu i w nosie. - Niektore bakterie rozkladaja obornik na kompot. - Sosny znosza szyszki. - Przed wscieklizna chronia czlowieka szczepionka i kaganiec. - Kangury maja w brzuchu kieszen w ktorej chowaja sie na wypadek niebezpieczenstwa. - Uklad oddechowy slozy do wydalania pluc z organizmu. - Dzieci lubia banany bo pochodza one od malpy. - Tlen wchodzi do pluc zeby sobie pooddychac. - Ja nie wierzylem w bociany, ale one sa naprawde, co widzialem w locie. Sorry, ze nie na temat, ale te texty tez zwiazane sa ze szkola. Aha, to nie jest mojego autorstwa, zeby potem nie bylo, ze plagiat. Made by Internet. ![]()
WHU - GSE Ostatnio edytowany przez kidler - 08-04-2005 o 15:26. Powód: Literowki... |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Guest
|
![]() @Hoomik: Dokładnie 2 + 2 * 2 = 2 + 4 !!
Kolejność działań ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2004
Lokacja: Kraków
![]() ![]() |
![]() Moj fizyk:
Kiedy uslyszy nawet z konca sali tekst w stylu "przestan" albo "nie przeszkadzaj mi" reaguje radosnie okrzykiem "Kto Ci przeszkadza? Nie chcesz sie zemscic? Moge go przepytac" W dzienniki mam numer 31 i na tym sie konczy lista. Ten sam fizyk zawsze pyta kolejnymi dziesiatkami i zawsze jest kupa smiechu { z moim wyjatkiem ![]() Znowu fizyka ![]() Religia: "A czy Brat jest za lesbijkami?" Tutaj braciszek sie chwile zastanawia a ktos uzupelnil pytanie "Czy przed?" ![]()
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2005
Lokacja: Gdzies w czasoprzestrzeni
Stan: Na emeryturze
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#27 |
Nieobecny.
|
![]() Na lekcji Fizyki, w zeszłym roku, nauczycielka tłumaczy lekcję (początek pierwszego semestru). Ja sobie siedzę spokojnie, i wpatrzony w książkę od fizyki (żeby nie było: OBOWIĄZUJĄCĄ) spokojnie sobie siedzę i słucham tego, co nauczycielka mówi. W pewnym momencie ona podchodzi do mnie, wyciąga mi książkę z rąk ze słowami: "Ale ty mnie nie sprawdzaj bo ja na pewno dobrze mówię." <gleba>
- Kuba, co ty tam robisz pod ławką? - Nic, Pani profesor. - Połóż to na ławce. - Lepiej nie. <zaczynają się pierwsze brechty> - To schowaj to, czym się tam bawisz. - Zaraz, tylko skończę... Ostatnio edytowany przez $corcerer - 09-04-2005 o 11:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2005
Lokacja: Czudec
Profesja: Paladin
Świat: Celesta
![]() |
![]() To teraz coś ode mnie, a raczej moich nauczycielek.
Nauczycielka od matmy: - Ty się nie śmiej, pośmiejemy się razem jak ci będę stawiała pałę na końcu roku. - przecież pani ma męża!! - Tak moja droga... to jest ocena niedostateczna lub Tak moja droga... to jest ocena jeden. - To jest wtórny analfabetyzm!! - bo jak można nie wiedzieć na pierwszy rzut oka ile to jest 7 do potęgi 3... - Trzeba przyjść z policjantem i lać pałą huliganów!! - do dwóch kumpli, którzy kopali się pod ławką. - Marcin jak zwykle przyszedł na zajęcia nieprzygotowany! Proszę siadać, to jest jeden!! - "to jest jeden" nic nowego nie powiedziałaś - Co to za festyn w ostatniej ławce??!! - jaki tam festyn? tylko jedzenie - Pozbieraj te chrupki spod ziemi!! - miało być "spod ławki" - Patrz do mnie jak do ciebie mówię! - a może "patrz na mnie"?? Nauczycielka od geografii (lekko szurnięta): - Ja wam tego nie przyniosę, bo mam na płytce sidi - WOW!!! - Tamat lekcji "Polskie Parki Narodowe". Dziś zajmiemy się parkami narodowymi na terenie Polski. - nie!! serio??! - Uważaj bo ci ta sikawka zardzewieje od tej wody! - do kumpla, który lał wodą ze strzykawki... Nauczycielka od biologii: - A cóż to za ironiczny uśmiech zagościł na twej twarzy?? - dla niej wszystko jest ironią Nauczycielka od polskiego: - Zaraz ci wsadzę pałę za podpowiadanie!! - ona ma pałę i dwójkę dzieci... dziwne? Nauczyciel od historii (najlepszy w całej budzie): - A teraz dość pieprzenia!! Kawę na ławę!! Gestapo to były największe s****y**ny z armii tego wąsatego ch**a - autentyczny cytat z lekcji Jak sobie coś jeszcze przypomnę to dam edita. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2004
|
![]() Matma:
-Kuba jeżeli dalej bedziesz się tak uczył wylądujesz w zawodówce! -Proszę pani ja nie chcę zostać nauczycielem Geografia: - Maciek nie rób z siebie idioty <uczeń z klasy odpala> - Moja dewiza brzmi "Nie rób czegoś co zostało zrobione" Testy próbne: Treść zadania: "Wymień synonimy do słowa- bałagan,..." Bałagan- nieporządek, burdel - Maciek chodź tu musimy omówić pewną sprawę... Polski: -Teraz do tablicy podejdźie Kuba, albo nie... weźmiemy Jakuba bo on przeszkadza. Matma: -Krzysiek, kiedy dasz mi usprawiedliwienia? -B-13...Pudło <zgadnijcie co wtedy robił krzysiu ;P) Chemia: - Estry, macie je w różnych perfumach..... bla bla bla... I jak je rozpsikałam to tak pachło WoS: -No krzysiu idziesz przez ulicę naszego miasta i powiedz Co Cię najbardziej razi. -Słońce. Fiza: - Kuba kiedy Ty się zaczniesz uczyć!? - Ja się dobrze uczę... <otwiera dziennik> ... 15 pkt karnych za udowodnione kłamstwo Podwórko: Mieliśmy taką huśtawkę na drzewie, nad taką skarpą... wybijaliśmy się z takiej górki... każdy miał trzy kolejki: - XXX teraz Ty <podaje line> <XXX skacze, patyk się poluzował, *** na dół> <XXX leży nieruchomy na dole, wśród kamieni> - o k****, XXX nic Ci nie jest! <XXX obraca się, z trudem podnosi> - ta kolejka się k**** nie liczy, jeszcze raz ! - odpala <śmiech> Podchodzi YYY do XXX z starszej parafi: - XXX czemu Ty jesteś taki mały? -Mały? to może być twój ku*as, ja jestem co najwyżej niski. Podwórko: -Jaki jest najwyższy druid? - 180 cm. Mogą się wydawać nie śmieszne, ale normalnie jakbyście to na żywo widzieli ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Tiligus - 09-04-2005 o 12:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
![]() Texty nauczycielki matmy : -Z pytaniami to do ksiazki! -Sluchaj, sluchaj, ty do sadu ty.... -Na krzyz to do kosciola! -Ty do lekarza na badania! -POD ZLEW! -Adam, ty w sumie ciekawy facet... -Kobitki, nie gadac -KOBITY MAJA? (zadanie - przyp.) -BEZCZELNY UCZNIU, SLUCHAJ!
![]() |
![]() |
#32 |
eX Moderator
Data dołączenia: 10 09 2003
Lokacja: Fotel przed monitorem
![]() |
![]() warszawskie LO
teksty chemika (który jest z deczka zakręcony): - co, z ręki do ręki bonanza? - żeby życie miało smaczek, raz dziewczynka raz chłopaczek? (koledzy chcą wyjść wcześniej bo śpieszą się na pociąg) U: panie profesorze, pociąg N: a sam se pociągł Początek lekcji polskiego, my rozgadani, pani prof. chce zacząć lekcję, my nadal gadamy, na co ona nagle krzyczy: "JOŁ!" ... zatkało nas ... poczym wszyscy zaczęliśmy się śmiać. Inna lekcja polskiego z praktykantką: N: a więc co oznacza "Cogito ergo sum"? U: myślę więc jestem (chórem) N: czyli co dokładnie? U: tzn, że połowy nas tu nie ma // klasa mat-fiz ![]() Na co po chwili cała klasa wraz z niemogącą się wytrzymać p. prof w śmiech. Jak podpadnie ktoś: N: masz dwa życia że z jednym igrasz? Fizyk oddając ostanią klasówkę: - prawie wszyscy zaliczyli // definicja słowa prawie: wszyscy poza określoną ilością, w tym przypadku 3/4 klasy - to do tablicy przyjdzie ktoś na literę Ż ... np. X Różyński Ostatnio edytowany przez p.l - 09-04-2005 o 13:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2004
Lokacja: dom (Łódź)
Stan: Niegrający
Profesja: Sorcerer
Świat: Calmera
Poziom: 30
Poziom mag.: 44
![]() |
![]() Na historii:
u-uczeń n- nauczycielka Historia u- nieee no ja pierd*** (straasznie wkurzony i czerwony jak burak) n- co ty powiedziałeś ?? u- gówno... n- no wiesz Adaś, gówno zazwyczaj robi się rano przed pójściem do szkoły, widać że ty nie zrobiłeś bo jesteś czerwony xD Matma n- i jak Michał, proste ? u- proste jak słońce Również historia n- no weź ty się cholera myj, albo zmieniaj ubranie bo śmierdzi od ciebie fajami na kilometr ! Religia Akurat było przed rekolekcjami i katechetka miała lekcję z nami i równocześnie gadała z "chętnymi" do zagrania scenki (z 10 osób) u- <się wkurzył i krzyknął> o ty kur** ! n- <na cały głos> NIE JESTEM ŻADNĄ KUR** !!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2004
|
![]() No to teraz coś z mojego gimnazjum;]
Raz na matematyke nie przyszła dziewczyna którea miała być pytana, pani wpisuje nieobecnośc do dziennika i sobie mruczy pod nosem: "marysia chyba jest chora..." nagle głos mojej kolezanki: "przez panią zachorowała!" a pani na to: "Co?! śmiesz mnie oskarżać?! Szantażystka sie znalazła!!(gdzie tu szantaż? ![]() Ina akcja: -Jarek, dlaczeog chodzisz po klasie? -bo mi ktoś gumke ukradł -skandal w biały dzień!! trzeba to zgłosic odpowiednim władzom!! kolega odpowiada. -no ładnie, ty jestes uczniem czwórkowym<pełna podziwu>.. ale dzisiaj tylko 2.. siadaj. Teraz stałe teksty pana od wuefu ![]() -biegaj głąbie jeden!!<w między czasie pac dziennikiem w łeb> -dzisiaj nie idzcie palic za szkołe bo tam będą sprawdzali. mozecie isc za sklep. raz koledzy w kiblu palili, z czego jeden wdrapał sie na rury które wisiały pod samym sufitem. Wchodzi pan od W-Fu, próbuje coś zobaczyć przez chmure dymu i mówi: -co wy tu głąby robicie? -nic... -no, ja myśle.. za chwile wraca z kijem od unihoka i rozgromia towarzystwo ![]() ![]() teraz J. Polski. lekcja z praktykantką, wsyscy gadają, a ona nagle: -byjcie cicho każdy ucichnął i sie zastanawia, czy ona żeczywiście powiedziała "byjcie". uznaliśmy że sie rpzejęzyczyła.. za chwile znowu: -byjcie ciho!! no to juz bez zastanawiania - cała klasa w brecht. na tej samej lekcji na tablicy napisała "piorón"... no comment. Matematyka rok temu, kiedy mielismy lekcje z kolesiem. N: jak Ty masz na imię? (do kolegi który ze mna sidział i mnie cyrklem straszył) U: Łukasz... Nauczyciel sobie zanotował, jak sie lekcja skończyła to chcielismy zobaczyc co tam nabazgrał sobie.. to co ujrzeliśmy było powodem napaści śmiechu rpzez 2 kolejne lekcjei łzy w oczach... "Ukasz kuje kolege cyrklem" no myślałem ze sie posram... <lol> Religia: omawialiśmy moment śmierci czy cus.. Katecheta mówi: -w momencie śmierci chciałbym żeby moja rodzina była przy mnie.. no dobra, bez żony... a o teściach nawet nie wspomne..<cała klasa w brecht> Plastyka, koleżanka oddaje rysunek, a pani: -ohh... jaki ładny.. pięnkie... <tak rpzeżywa przez 2 minuty> widac że sie psotarałaś.. 4.. siadaj.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Nikt ważny
|
![]() u mnie w mieście krąży już taka legendarna uwaga wpisana przez pana nauczyciela Kowalskiego do dziennika:
"Klasa chodzi po klasie i nie zwraca uwagi na moje uwagi" więcej grzechów nie pamiętam ale możę sobie kiedyś przypomnę ^.-
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Mojej siostry
<przy losowaniu numerka nie pytanego> -Wy tak ciągniecie co lekcje? Odp. kolezanki -Glównie na przerwach. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
|
![]() Lekcja j.niemieckiego (sprawdzanie obecnosci):
n: Darek jest? u: Idz ****a! (powinien powiedziec "Ich Bin Da", czyli "jestem") n: Cos Ty powiedzial?!! u: Idz ****a! n: Zaraz sie skoncza glupie zarty! (wyciaga zeszyt uwag..) Napisze odpowiednia notatke i pokaze Waszej wychowawczyni! - - - - - - - - - - -- - - - - - - - -- - - - - J.niemiecki: n: Co Ty robisz? (do kumpla, ktory je kanapke..) u: Jem! n: Co Ty sobie wyobrazasz? Jesc kanapki na lekcji?! I to jeszcze z takim czyms?! Masz uwage! - - - - - - - - - - -- - - - - - - - -- - - - - Historia: n: A teraz puszcze Wam piosenke, ktora ladnie stresci nasz dzisiejszy temat lekcji. (i gosc zapuszcza na magnetofonie piosenke "Traperzy - Mieszko I" <jesli nie slyszeliscie, to nie zrozumiecie, czemu to smieszne ![]() - - - - - - - - - - -- - - - - - - - -- - - - - WF: n: (tekst do mnie, bo nie mialem stroju i chcialem cwiczyc w jeansach) Nie no.. wlasciwie, to mozesz cwiczyc.. ale.. ja bym tego nie robil, bo Ci sie pisanki zagotuja! ja: Nie zagotuuuuja sie.. chyba.. ee.. mam nadzieje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2004
Lokacja: Zgorzelec
Imię: Wez Nie Kozacz
Profesja: Knight
Świat: solera
Poziom: 8
Skille: zmienne
|
![]() Shinjix: Nie slysze >.< To jest glupota >.< Siadaj! Bania! >.<
Kochana pani od matematyki ![]() -Chodz Michal polezakujesz sobie! -dobrze, poleze sobie na lawce -nie na lawce! w moich ramionach a nei na lawce! ![]() -no to ja juz popatrze na orzelka bo on seksowny xD (chodzi o godlo polski)
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2004
|
![]() Przypomniało mi się pare;]
Matematyka: gadam z koleżanką, kóra siedzi za mną.. N: Jarek! nie podrywaj koleżanki!! teraz jest matematyka!! Ja: Pre Pani!(mam taki błąd wymowy ![]() N: Ja w szeczgóły nie bede wnikała.. co chce to widze!! i przegadaj taką.. ![]() Fizyka: kolega przyłożył komórke do ławki od spodu, a ja mu sygnałki puszczam i jest fajny dźwięk od wibracji ![]() "Mateusz potajemnie używa wibratora na lekcji Fizyki" Raz na przerwie kolega nalał wody do kondoma i sobie biegaslismy z nim po szkole ![]() kolega: no.. nic.. wych.: wiem co tam masz!! młodsze dzieci mi sie skarżyły!! daj to, mama przyjdzie na zebranie to jej oddam.. kolega mu oddał, po jakims miesiącu patrzymy w zeszyt uwag a tm uwaga "Piotrek biega z kondomem wypełnionym woda po szkole i straszy młodszych rówieśników"... ale mieliśmy beke ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Wszystkie błędy popełniam celowo:
Chyba 2-3 klasa pod. N: Co to za liczba? U: Sześździesjonttrzy (tak to brzmiało) N: POWTÓRZ. U: Szeździessionttrzy N: POWTÓRZ! U: Sześćdziesiąttrzy N: POWTÓRZ!! I tak do znudzenia... |
![]() |
![]() |