|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hmmm, widze że dość sporo osób gra w tą przepiękną (
![]() ![]() ![]()
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
|
![]() 1. Od kiedy powstał
2. Tak 3. Radsy (kibel rox ;P) 4. Magnum 5. Nie mam ulubionej (mi to wisi) 6. Servy losowo, raczej gram (grałem) z kolegami na lanie 7. Nie będę wygrzebywał teraz pudełka, leży w piwnicy i czeka na sprzedanie za 100 lat na allegro ![]()
![]() |
#23 |
Guest
|
![]() a pochwale sie
![]() 1. od wersji 1.0 2. Fragnat1c, NFU, e0v, #51, Interference (belgijski, top5 cb), 2F, Fragged by, i jeszcze jakies srednie ![]() 3. nuke,inferno,dust2 4. Desert,awm,m4,ak47 ;] 5. -.- 6. ffa sux, jedynie mixy/klanówki/gathery 7. 1.0 > 1.3 > 1.5 > 1.6 ! |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 02 2004
Lokacja: Raczej Chyba Ziemia. Liczba postów: 1,783
Stan: Tutor
Imię: Game Master
Profesja: Brak (Rookgaard)
Gildia: Nie gram już
Świat: Aldora
Poziom: 2
Skille: 10/10
Poziom mag.: 10
|
![]() 1 Gram 4 lata.
2 Tak byłem, zaraz zobacze w clanbase, bo zapomiałem nazw. 3 de_dust, de_dust2, de_aztec 4 m4a1, mp5, Kałach. 5 yyy. 6 Aktualnie w 1.6
† End of all hope ,,!,, ^_^ ,,!,, † [img]http://www.stibia*********/2/Sathariel.png[/img] Ostatnio edytowany przez Dechsta - 09-07-2005 o 21:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: CrimCity
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() 1.Od 1.3(nie pamiętam kiedy to było. Mały byłem, było ciemno i się bałem XP)
2.Nie 3.cs_assault 4.M4A1 5.Terro 6.Kiedyś grałem na tych na które wbiłem, a teraz nie gram przez neta, bo steam zbyt skomplikowany sie zrobil ![]() 7.Condition Zero(nie mam pewności czy to 1.6, bo 1.6 był wcześniej niż CZ)
![]() |
#26 | |||||||
Mytho(L)ogy Hero
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2004
Lokacja: N 51°24' E 22°16'
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Astera
![]() |
![]() Cytuj:
![]() wiec: 1. 6miesiacy 2. nie 3. cs_italy, de_inferno, de_cbble, de_train, de_aztec 4. Ak47, mp5, awp 5. terro 6. [NGZ] Italy only, Upadły Aniool(non-steam) 7. 1.6 steam chetnie ip podam do [NGZ] 213.202.213.13:27015 ja to <Virus> czsem sie pojawiam
Sława jej wszystkich przerasta, KoronA KielcE-duma miasta ![]() ![]() ![]() http://rapidshare.de/files/26504590/..._pk_1*****.html Pk cz1 http://rapidshare.de/files/27201800/...a_pk2*****.html Pk cz2 Ostatnio edytowany przez Mc macio - 26-03-2006 o 20:21. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zbanowany
|
![]() 1. Ile lat ( Miesięcy, dni) Grasz w CSa?tak razem to wziąść to może pół roku;p
2. Czy byłeś kiedyś w klanie?nie 3. Twoja ulubiona mapa?Assalut-nie pamiętam jak się to pisze 4. Twoja ulubiona broń?magnum(snajpa ![]() 5. Twoja ulubiona grupa?obydwie;p 6. Na jakich servach grasz?już nie gram 7. Jaka wersja?1.5 jak grałem |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
|
![]() 1. Ile lat ( Miesięcy, dni) Grasz w CSa?
2. Czy byłeś kiedyś w klanie? 3. Twoja ulubiona mapa? 4. Twoja ulubiona broń? 5. Twoja ulubiona grupa? 6. Na jakich servach grasz? 7. Jaka wersja? 1.Gdybym jeszcze gral to z 3 lata 2.Tak 3.de_aztec 4.ak/awp 5.T 6.Gralem na RzEzNiA AIM 1.5 a tak to bylo ich pelno. 7.W 1.5.
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zapomniałem nawet, że kiedyś taki temat założyłem
![]() U mnie nic się nie zmieniło, oprócz tego że mam klan, i że gram trochę dłużej ![]()
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ożyyj!!!!
1. Gram już około 4-6 miesięcy. 2. Byłem i jestem (aktualnie w moim klanie .ySo). 3. de_dust2, de_nuke, de_kabul, de_train. 4. Mp5, M4, M3, Usp, Mac10. 5. Głównie lubie tero bo na większości map to oni atakują bombsite'y. 6. Krypta, Bydzia. 7. 1.6 |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Stan: Usunięty
|
![]() 1. Rok.
2. Tak, w różnych. 3. de_dust2, cs_assault 4. AK-47, Szturmowiec :> 5. Hmmz, zależy, jaka mapa. Ale częściej terro. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 10 2006
|
![]() 1.Gram 3 lata z przerwami.
2.Nie byłem, choć grałem dość dobrze ![]() 3.De_dust 4.AWP + deagle ![]() 5.Zależy jaka mapa jak dsut to terro 6.Czasami na b2 (dużo noobków),Fragmania,Bnet,beshewa,jazda kraków. 7.1.5 bądz czasami na non steamie 1.6 Ostatnio edytowany przez Niedziel - 26-01-2007 o 20:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2006
|
![]() 1.Nie pamietam ile to juz bedzie ale od wersji 1.3
2.Nie bylem ;d 3.Aztec 4.m4 i awp 5.Kieedys gralem na miedzi ;d 6.Dla mnie najlepsza wersja to 1.5 |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 06 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() 1. Czas gry - prawie rok.
2. Ulubiona bron - MP5, AK47, M4, Deagle... i moj ukochany nozyk ![]() 3. Ulubiony team - Ogolnie wole gre w Terro [chyba, ze mapy typu aim itp. to mi tasma w czym gram ![]() 4. Przynaleznosc do klanu - mialem, ale teraz nie mam. 5. Serwery - ostatnio gram dosc duzo na The Noob Troup. 6. Ulubione mapki: -De Dust [1 i 2], -De Survivor, -Cs Italy [1 i 2], -De Kabul. 7. Wersja - CS 1.6 i CS C-Zero
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
|
![]() 1. Ile lat ( Miesięcy, dni) Grasz w CSa?
- Jakies.. 5 dni 2. Czy byłeś kiedyś w klanie? - Niee, niee.. =p 3. Twoja ulubiona mapa? - Jeszcze nie mam.. 4. Twoja ulubiona broń? - Deagle, ewentualnie M16/AK47 (no nie znam nazwy.. :<) 5. Twoja ulubiona grupa? - Poki co, jest mi to obojetne. Ostatnio edytowany przez Kajulec - 25-01-2007 o 21:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
|
![]() 1-Około miesiąc
2-Nie, gram na LANie z kolegami z ulicy 3-militia, headshot, inferno i nuke 4-mp-5, 5-CT 6-Jaki się trafi 7-1.6
![]() |
![]() |
#40 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 06 2006
Lokacja: Kraków
Stan: Na Emeryturze
Imię: -
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Harmonia
|
![]() Cytuj:
2. Nie : ) 3. fy_pool_day, de_dust2, cs_assault 4. m4a1, awp 5. ct, z powodu m4a1 ; p 6. non steam.. maly wybór.. 7. nie wiem xd, jedyne co to ze cs 1.6 xD |
|
![]() |
![]() |