|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam!
Chciałbym ten temat poświęcić fanom CS'a ( Mnie również ![]() Proszę o wypowiadanie się grających w tę grę, i opisali siebie związanych z tą grą. Czyli: 1. Ile lat ( Miesięcy, dni) Grasz w CSa? 2. Czy byłeś kiedyś w klanie? 3. Twoja ulubiona mapa? 4. Twoja ulubiona broń? 5. Twoja ulubiona grupa? Tak więć EDIT: 6. Na jakich servach grasz? 7. Jaka wersja? Najpierw ja. Gram pare miechów, ale już mi się zdaje że będe grał baaardzo długo, klanu nie mam (A miałem), ulubiona mapa: D2 i Inferno. Broń: AK47, Ulubiona grupa: TERRO! Servy: X3M servers, NetJumper Home, Johnny 2005. Wersja 1.6.
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. Ostatnio edytowany przez kaczi - 10-04-2005 o 11:14. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Rubber City
![]() |
![]() 1. 6 miechów (z przerwami)
2. Jestem vice-liderem klanu 3. de_train, cs_office 4. (konfiguracja) usp + ka47/m4a1 5. Obie są dobre ale na początku wole grać CT bo dostają za darmo usp
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2004
Lokacja: dom (Łódź)
Stan: Niegrający
Profesja: Sorcerer
Świat: Calmera
Poziom: 30
Poziom mag.: 44
![]() |
![]() 1) Ponad rok
2) Nie, gram dla przyjemności ![]() 3) Jak się umie grać to rzadna mapa nie wadzi ale najlepsza dla mnie to Ice world i Aztec 4) M4A1, MP-5, Steyr, SSG552 albo Magnum or Sig 550 gdy się kampie 5) Każda strona ma wady jak i zalety ulubiona grupa zależy głównie od broni, ja lubię terrorystów |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2005
|
![]() 1. Gram ponad 2 lata.
2. Gram na LAN'ie, wiec jakies tam klany byly... 3. De_Dust2 4. Ak47/awp 5. Terrorist Force ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() 1. Ponad 2 lata
2. Troche klanów było xD , obecnie gram w jednym , jestem cl 3. d2 , cbble i jak trza sie wyrzyc to aim_map xD 4. Primare: M4a1 , ak47 , Awp , Pistol: usp , deagle 5. Zdecydowanie zalezy od mapy... Dodatowe info xD 6. Gram w 1.5 i 1.6 ( jednak wole 1.5 ![]() 7. Adminuje na kilku serverach xD ( własnego nie mam z powodu wew. ip .. ;/) 8. Jak juz jest taki temat.. to : P jezeli ktos chcialby spara msg na gg 3466278 or msn [email protected] xD Ostatnio edytowany przez Shinoda - 08-04-2005 o 23:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
Stan: Zbanowany
![]() |
![]() 1. Ile lat ( Miesięcy, dni) Grasz w CSa? - jestem już emerytowanym graczem, około dwóch lat temu bawiłem się w CSa. Teraz niestety kafejka znikła a na Half-Life'a mamony za mało.
![]() Grałem gdzieś ze 3 lata. 2. Czy byłeś kiedyś w klanie? - hmm... czy zespół kolegów znających się od 8 lat, jednak nie posiadający swojego oficjalnego konta na stronach rankingowych się liczy? Grupa nazywała się PowerRangers - ja byłem różowy... ![]() 3. Twoja ulubiona mapa? - cs_rats_2001, de_aztec, cs_assault 4. Twoja ulubiona broń? - AK47 lub M4AI - moje kochane faworyty. ![]() 5. Twoja ulubiona grupa? - nie wiem dlaczego, ale czuję pociąg do konfidentów (CS).
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() 1. Ugh..Grubo ponad 4 lata, z przerwami...Przynajmniej tak mi się wydaje, ech, te czasy jak nie miałem neta i grałem po lanie
![]() 2. Tak. 3. de_dust, de_dust2, de_train 4. m4a1 + p228compact, ew. mp5 5. SWAT ![]()
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Białystok
Stan: Na Emeryturze
Imię: Friida
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nebula
|
![]() 1. Około 2 lat (1.5 rox)
2. byłem około w 20 klanach 3. de_piranesi, cs_italy i cs_ofice 4. AK47 forever 5. W zależności od mapy. 6.Bial 1 (kiedy jescze na 1.5 był), beshewa, bnet, jazda~,sporadycznie b2(sux) 7.1.5 @shinoda Czy ty nie grasz (grałeś) przypadkiem na beshewie tej na 12 slotów? Ostatnio edytowany przez Elmer - 10-04-2005 o 12:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2004
|
![]() 1.teraz nie gram od orku ale bylo to chyba ze 2 lata
2.jakies slabe ; 3.cs_italy,de_aztec, de_dust2 ogolem wszystkie jasne nie lubie tych ciemnych 4.M4A1 i ta pod ak47 5.roznie 6.1.5 7.mam nadzieje ze nei przekrece- (null)3, Miedzia[TM], i jeden z war3 btw.zna ktos strone skad cheating-death moge sciagnac?bo zapomnialem a stara wersje wykasowalem. @down Dzieki Ostatnio edytowany przez Dezerter De'War - 10-04-2005 o 13:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Białystok
Stan: Na Emeryturze
Imię: Friida
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nebula
|
![]() Cytuj:
Własny server to taki który stawia za ciebie np: jakaś firma. płacisz im ~50 zł za miesiąc (w zależności od slotów) i masz na nim jako jedyny admina(chyba, że chcesz żeby ktoś inny miał. Na takim servie możesz w każdej chwili zagrać klanówke itp. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Gdzies tam no niewiem gdzie
Wpisy bloga: 1
Imię: BuBel i Cahreo!111oneone
Gildia: Bubel i caherero
Świat: Bubel i caherer
Poziom: Lol
Skille: 9999/99
Poziom mag.: -1
|
![]() Cytuj:
2. nigdy 3. Prawie wszystkie 4. Desert eagle,m4a1,awp,scout 5.Obojetnie 6. Glownie na polskich i przeznaczonych na surfing 7. 1.6 Source
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#15 |
pokrzywa
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: malopolska
Imię: Lobo Destrojer
Profesja: Knight
Gildia: Messangers of Chaos
Świat: Solera
Poziom: 111
Skille: 94/92
Poziom mag.: 7
![]() ![]() |
![]() ad p228??? cos sie zle doedukowales w ceesiku
![]() jakies 3 lata tak, w kolezenskim (cip^cip*squad | pokrzywa) dast 2 i inferno, aaaaaaaaaaaaa i astek i prodigy kalasz, empe piatka, furtawka (famas), gail, autosnajpy (w 1,6) TERRO!!!!!!!!!!!! random servy - ping>50 mapa d2, astek, inferno, prodigy, gracze ~10 wczesniej byl serv kafejowy NetHouse v1,5 1,6 sux, ale nie ma wyboru |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() Cytuj:
Ja oczywiscie gralem w CSa, swego czasu nawet sporo, ale tak jakos dziwnie sie zlozylo, ze cala zgorzelecka scena CSa (a byla taka, i to - jak juz wspominalem - swego czasu nawet bardzo aktywna) przeszla na tibie... z czego jestem kurewsko szczesliwy (dla niedoedukowanych - tak, to jest sarkazm). Ulubiona bron? Broni ulubionej nie mam, chociaz zestawik deagle/USP (a tak, szybkostrzelnoscia i pojemnoscia magazynka imo ten pistolecik duzo nadrabia, zwlaszcza jak gracz umie sie nim poslugiwac) + m4a1 (bez tlumika... z tlumikiem jakos po prostu nie umiem grac, psychika dziala, a niby podobno z "silencerem" gra sie lepiej :S) + granaty... aaach, wymiatacz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2004
|
![]() a ja mam problem z Condition Zero
jak włączam grę to poprosty niewidze żadnych liter...same puste przyciski,poprostu niewiem na co klikam...wiecie może co jest grane? gra jest orginalna,konto mam...co jeszcze? |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Hail ccs! Hail NetHouse! =P
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 08 2004
Lokacja: Niech cie to nie interesuje!
Stan: Na emeryturze
|
![]() 1. Ile lat ( Miesięcy, dni) Grasz w CSa?
eee, oid koniec wakacji bedzie 3 lata 2. Czy byłeś kiedyś w klanie? Tak bylem w kilku m.in Cold Fusion 3. Twoja ulubiona mapa? mysle ze de_train 4. Twoja ulubiona broń? m4 and desert rox? ![]() 5. Twoja ulubiona grupa? terro, jesli podnioslem m4 z ziemi 6. Na jakich servach grasz? eee, mam mala przerwe 7. Jaka wersja? 1.6 with STEAM [it's sux]
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2005
Lokacja: Wrzuć 2 zł a odpowiem ci ;)
|
![]() Hehehe Cs...najlepszy na świecie Fps...
1.Od 2 lat (teraz jużnie..) 2.Byłem w Rebersov ale sie rozpadł.. 3.Nie pamiętan ![]() 4.Scout m4.. 5.Hmmm i to i to ![]() 6.Przerwa.. 7.1,6... N0rx... /.../ +_+ /.../