|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2005
Lokacja: Borek Wlkp.
Stan: Aktywny gracz
Imię: Genehuk
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Legacy of Havok
Świat: Dolera
|
![]() Widze że temat stał się nawet "" popularny ""
![]() Dolera jest to serwer pvp-enforced, czyli można zabijac się tu ile wlezie, jedak prędzej czy później za pekownie zostaniesz zabity przez kogoś, czyli tak jak na innych serwach jeśli jesteś chroniony przez jakiegoś hlvla to nie masz się co bać. Obecnie na dolerze panuje rodzina " para " są oni coraz mniej lubiani prze innych mieszkańców serwera, ponieważ jesli ktos przekroczy chociażby 60 lvl to ma nikłe szanse na dalsze awanse ![]() Ostatnio edytowany przez Genehuk - 22-04-2005 o 22:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 01 2005
|
![]() Pare dni temu zachciało mi sie obejrzeć znowu ten filmik...i natrafiłem na dziwną rzecz Ron Para uzył DF na ogniu z lewej strony, a poźniej ja (Najman) zablokowalem go i niemogl sie ruszyc ale nie wiem jakim cudem uciekł na ukos, a przeciez na ukos nieuzywał DF ani Desintegrate. Może ktoś wie jak to się stało ? Obejrzyjcie jeszcze raz dokładnie ten filmik
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 04 2005
Imię: Fafcio
Profesja: Knight
Świat: Grimera
Poziom: 28
Skille: 73/73
Poziom mag.: 4
|
![]() May 24 2005, 18:25:04 CET Killed at Level 11 by Filip Pan
and by Najman moze kojarzysz ? ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez gpx1 - 07-07-2005 o 22:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2005
Lokacja: Częstochowa
Świat: Selena
Poziom: 18
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Bardzo fajny filmik ! Udało wam się ubić dwóch kolesi no ale już trzeciego nie,zdarza się szkoda ze wam uciekł.Czekam jeszcze na jakieś filmiki
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 05 2005
Lokacja: Słubice
![]() |
![]() Cytuj:
OMG bo tego z lewej to chcial sprawidzc co tam lezy pod ogniem, a na ukos juz nie uzywal DF tylko samo desintegrate rune i wysztedl. @topic: wydaje mi sie ze ten Ron Para ma jakiegos bota, gdyz kazdego hmm trafial z kolesi i to jeszcze z jaka predkoscia. A jezeli nie ma to ma dobre pvp ;D |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2005
Lokacja: Ośno Lubuskie
Stan: Niegrający
Imię: Aydyn
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Memento Mori
Świat: Celesta
Poziom: 33
Skille: 19/24
Poziom mag.: 43
![]() |
![]() A moze on użył po prostu magic rope ewentualnie levitate?
Sam nie wiem bo filmu nie oglądałem ![]()
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2005
Lokacja: z Nienacka (Zambrów)
|
![]() Cytuj:
jakbys niewiedzial to filip pan jest tak jakby rosjaninem... poniewaz mieszka on na ukrainie wiec sam widzisz.. .jezeli masz jakies problemy to idz z tym do mamy a nie wyzywaj ludzi na forum, ja cie niemam zamiaru wyzywac bo bym tylko siebie ponizyl.. takze jak widzisz mozna wszystko zalatwic kulturalnie ![]() apropo filmiku moze przygotujemy wspolnie jakis nowy trap ale jeszcze niewiadomo na kogo ![]() pozdrawiam glownych bohaterow wypowiedzi gpx1 (wiecej nie afk'uj) ![]() to by bylo na tyle |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Gildia: High Guard
Świat: Secura
|
![]() filmik fajny tylko z tym rp spieprzyliście sprawe... Mogliście dać po 1 parcelu naokoło tego miejsca jak sie ląduje po przypłynięciu nażucać na to różnych śmieci żeby sie ruszyć nie mógł i wtedy na to f-bombe o byście go trapneli całkiem, a tak to uciekł ze środka i zaczął was lać...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2005
Lokacja: z Nienacka (Zambrów)
|
![]() Cytuj:
![]() zyczcie najmanowi, bonifowi i genehukowi powodzenia ja tez im zycze ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Gildia: High Guard
Świat: Secura
|
![]() @Up
Jak tam mogły być parcele pod tymi śmieciami jak po zabiciu 2 lub pierwszego gościa wszedłeś na te śmieci gdyby pod nimi były parcele to byś na nich nie stanął, a to było przed tym jak Para~ uzył jakiejś runy... Wiem to bo sam tak miałem... |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2005
Lokacja: Borek Wlkp.
Imię: Genehuk
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Legacy of Havok
Świat: Dolera
|
![]() Cytuj:
@gpx1 slowa wypowiedziane przez ciebie niestety swiadcza tylko o tobie -.^ @Carl Fry thx dude za wszystko czekamy na ciebie jak wrocisz ![]()
![]() |
![]() |
#35 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2005
Lokacja: Darashia
|
![]() Niezły filmik, obstawiamy tylko, jak szybko odwiedzicie wujaszka Rooka^^
![]() |
![]() |