|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
Pokaż wyniki sondy: Do jakiej postaci czujesz najwiekszy respekt? | |||
Knight |
![]() ![]() ![]() ![]() |
64 | 15.31% |
Paladyn |
104 | 24.88% |
Sorcerer |
216 | 51.67% |
Druid |
34 | 8.13% |
Głosujących: 418. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 04 2005
|
![]() Zgadzam się z Cros End'em palek to według mnie najmocniejsza i najbardziej wzbudzająca RESPEKT postać. Wiem bo sam nim gram. haHAhaha<miejsce na szyderczy śmiech trwający 10 minut> .................. uhmnnm Tak Paladyn to jest to!!!!
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 04 2005
![]() |
![]() Ja stawiam na Master Sorcerera
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Stan: Niegrający
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() Skończcie z tymi wyliczeniami kto ma więcej capa na runy. Żadem h-lv knight nie pakuje się przecież na full capa uh'ami. W duelu na dachu gdzie mogłem biegać naokoło dziury paladynem 50lv pokonałem knighta o podobnym lv'lu. Jednak bez miejsca na uciekanie zanim zjechałem mu choć 200hp byłem na yellow hp. Ale duele to nie wojna, a na wojnie największe spustoszenie sieją paladyni, oczywiście jeśli mają porównywalny lv jak inne profesje. Sorcerer jest bardzo silny ale jednocześnie bardzo 'kruchy'. Knight owszem bardzo ciężki do zabicia, ale sam nie może zbyt wiele zdziałać.
Jednak jeśli atakuje mnie przeciwnik o znacznej przewadze lvlowej to jako paladyn zawsze mogę założyć tarczę i knight nie będzie mnie bił po 100+. Ale jeśli to sorc lub paladyn to wiem, że zanim dobiegnę do pz mogę nie żyć. Za najlepszą profesję do pvp uważam paladyna i na niego oddałem głos.
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2004
Lokacja: Kraków
Profesja: Paladin
Gildia: White Fist
Świat: Hiberna
![]() |
![]() przed sorcem na duzo wiekszym levelu oczywiscie;p bo tlko on ma szanse mnie zabic w 1 na 1
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
Lokacja: From Dark Forest
![]() |
![]() Najpotężniejszy jest sorcek
Osobiście gram knightem bo wiem że sorc bez runuw to nic ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
PS. Widzial ktos kiedys palla na 150lvl+ oprucz antice bo to stary swiat?? albo zeby pallek byl na jakims starszym servie najwiekszym lvlem?? bo ja nie... Ostatnio edytowany przez Mefontic - 23-04-2005 o 23:25. |
|
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2004
Lokacja: Włocławek
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Flaxizo
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Sample This Academy
Świat: Berylia
Poziom: 20
Skille: xx/xx
Poziom mag.: ~
![]() |
![]() ja oddalem swoj glos na knighta... nie zgadzam sie ze knight jest slaby wymiata na wiekszych lv, i malo kto moze go zabic. sam maielm sytuacje ze bil mnie palek 125 lv ja mialem (defem) wtedy 53 lv.. mialem tylko d lance nie mialem tarczy bo bylem peknac kolesia za obrazanie mnie. walka trwala jakies 15 minut zanikm mnie ten palek zabil (oczywiscie przyszedl bo mialem skula:>) a nie mailem tarczy i padlem przez freza bo maieom lagi i cofnelo mnie jak szeldem po skosie a on walnol m wala wczesniej :/ jednak walka ttrwala dlugo jak na taka roznice lv..mialem spooroo uhow wiec wybronil bym sie i nie raz dobilem go do deep yellow. bo nie uciekal w sumie (probowalem kupic parcela na itemki..wiec nie wial
![]() ![]() up zobacz sobie jak niewierzycz statystyki na hiberni .. nie jest apelk na 1 miejscu ale na 2 1 strona statistic a tutaj lv 142 palka Articorz obecnie trwa wojna wec nie wiem przez co mial tego deda ostatniego ..moze kick ..moze go bili i sie nie wpisal ktos na liste jego dedow tylko pristes |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
|
![]() poszaleliscie? najlepsza profesja to sorc! mówicie ze pall jak walnie z SD... ale paladyn nie moze robic sam sobie SD i dlatego jest calkowicie zalezny od sorców! wiecej jezeli pall jest najlepszy bo wali z SD to wcale nie jest najlepszy!
PS Soec jak walnie Ue, SD w miedzyczasie, manashield (są tez manafluidy!) to przypuszczam, ze dla pala nie zostaloby duzo zycia...
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2004
Lokacja: Wrocław
Imię: Sir Jarema
Profesja: Knight
Świat: Galana
Poziom: 30
Skille: 74/73
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() ehehehehe, typowy gosc, chwalacy swoja profesje pod niebiosa i majacy gdzies inne...Z czego walniesz robaczku to Ue, jesli mane stracisz na MS ? nie rozsmieszaj mnie prosze fluidami, juz widzej, jak w czasie walki uciekasz gdzies, zeby w spokoju wydudlac conajmniej bp mfów. Dalej, sam sobie robi SD...brales kiedys udzial w wojnie ? Czy myslisz, ze tam kazdy polega na swoich runach ? Szczerze wspolczuje sorcowi, ktory stanie do walki tylko z wlasnymi zapasami...Siedzisz kilka godzin nad runkami (bo nie jestes lamką, która jedzie na mc, prawda ?) po czym wypstrykasz je w niecałą minute...i jeszcze to UE. Jeśli a ci się przydać w prawdziwej walce (duele to rzadkość, zwłąszcza na wojnach) to musialbys nie miec swoich w promieniu razenia, a ryzykownie jest majac tak skromny zapas hp wystawaic sie samemu np na dwoch palkow.
Zrozucie wreszcie, ze profesja nie ma tu wiele do rzeczy. Profesje nie po to byly tworzone, by jedna byla potezniejsza od drugiej, ale aby byly rowne, a kazda silna na swoj sposob ! I tak jest. O tym kto wygra, nie zdecyduje jego profesja, a uzytek, jaki z niej zrobi, kazdy (moze poza drudim, ale to odrebna dyskusja) ma szereg atutów, które odpowiednio wykorzystane położą każdego. Krótko mówiąc - zostawice tą dyskusję w spokoju, bo jesli nie umie się korzystać ze swojej profesjii (albo umie gorzej niż przeciwnik) to moze on byc nawet druidem, a i tak was poskłada... |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2005
|
![]() A ja tak dla picu powiem ze drut wymiata
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
@Edit@ Nie obrażam sorca poprostu nie lubie jak ktoś się wychwala. Ostatnio edytowany przez Muriel - 26-04-2005 o 20:33. |
|
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
|
![]() Moze macie racje.. przesadzilem... przyznaje sie do blędu i przepraszam! a jezeli chodzi o moja profesje to jestm knightem... kiedys bylem sorcem(mialem 9 lvl). Ale chyba przyznacie ze widzac sorca na 50 lvl nie czujecie sie bezpiecznie prawda?
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
|
![]() PS soryy za dwa posty pod soba ale jezeli chodzi o podpis to zostal mi jeszcze z dawnej postaci.. ale juz zmieniłem!
![]() |
#34 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2004
Profesja: Elite Knight
|
![]() To może zróbmy małe zamieszanie...
@Muriel: Cytuj:
1. Każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie. 2. Pawepek dobrze mówi, że Sorcerer nie ma sobie równych wśród Paladynów jeżeli chodzi o SD. 3. Jest takie stwierdzenie, że "większość ma rację", więc jeżeli większość głosuje, że Sorcerera darzy największym respektem, to dla nich pozostali są "szaleni" twierdząc inaczej, bo jw nie mają racji. 4. To, że ktoś ma nisko-levelowe postacie, nie znaczy, że nie wie wiele o Tibii. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dzięki za poparcie1 Toche przesadzilem z tym "poszaleliscie" ale oprócz mojego nietrafnego textu wg. mnie wypowiedz byla dobra
![]()
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2004
Lokacja: Śrem
|
![]() Ja zdecydowanie najwiekszy respekt czuje do sorca. Poczulem jeszcze wiekszy jak ostatnio 28 master (co prawda z aim botem) faszerowal mnie sdkami. Sam sie nie nadazalem uhac. Ledwo mnie kilku kumpli uhalo. Niby tylko 28 lvl, nie ma ue a potrafi przyfasolic.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Guest
|
![]() @up up@
Widzisz twoja wada polega na tym że jak ktoś przytaknie to a ja miałem racje jednak a sam muwiłes że głupio napisałeś... Sry za ortografie spieszyłem sie z pisaniem |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
|
![]() Glupio napisałem z tym "poszaleliscie" (bo prawda ze troche za ostro). i koniec, reszta byla dobrze napisana!
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2005
Lokacja: ~I tak mnie nie znajdziesz~
|
![]() Chociaz sama jest sorcem to własnie do tej postaci czuje największy respekt. Wiem ile wysiłku trzeba włorzyć w tą postać rozpoczynając dopiero gre. Mam nadzieje ze moje trudne początki nie poszly na marne i bede sie dalej rozwijac
![]()
Anioł... Toż to Anioł! Zawiodłam, ja Wybaczył, on Zrozumiałam, ja Zaufał, on Spojrzał w oczy, Znowu były ciepłe, Złapał za ręke -Wybaczam na zawsze Szepnął, Twarz miał jasną, Uskrzydlenie było tylko wyczuwalne... Ufam. Jesteś Aniołem Zaufania. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Guest
|
![]() @up@ ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
Co tu dużo mówić życze powodzenia w walce o przetrwanie sorcem jedno pytanko >>masz paca<<? Bo jeśli tak to gra sorciem nie bedzie aż tak bardzo trudna jak bez paca i jeszcze raz POWODZENIA ŻYCZE... ![]() |
![]() |