|
|||||||
| Notki |
| RPG Wszystko o grach RPG i cRPG, czy może MMORPG. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#22 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
|
Wszyscy którzy są na równi Mnie (Mistrza Mrocznych Druidów) oraz Shan'a (Leśnego Asasyna) Giną zanim się obudzą! Właśnie Sir Mefisto (Jeden z najpotężniejszych właśnie został upokożony podwójną śmiercią . Już niedługo Aeglos Dołączy do Grupy Ofiarnej, składanej naszym duszą !
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
Stan: Na Emeryturze
|
no to fest ... widzę że grać się nie opłaca .. tak samo pomyślcie mogę zrobić new chara i nowym was przegonić
![]() |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
|
To was rozwali:
You have encountered Daughter of the Devil which lunges at you with Sinfully Good Looks! Level: 8 Start of round: Daughter of the Devil's Hitpoints: 84 YOUR Hitpoints: 81 Daughter of the Devil surprises you and gets the first round of attack! Daughter of the Devil hits you for 6 points of damage! End of Round: Daughter of the Devil's Hitpoints: 84 YOUR Hitpoints: 75 She devil??? |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 06 2004
|
Pytanie nieaktualne już nabiłem 2 lvl
![]() PS: 5 min. pozniej 3 ![]() Ostatnio edytowany przez Polny Lowca - 23-04-2005 o 21:18. |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Użytkownik Forum
|
Hah, mam najwięcej uroku i gemów w grze. :> 8 lvl (prawie 9) i Hatchet.
![]() |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Użytkownik Forum
|
up:
Nie ciesz się tak ^^, ja mam już 16 (znaczy się miałem, bo kupiłem Konia Stalliona ^^, najsilniejsze bydle do kupienia w grze ^^ ). Miałbym już 9 lvl ale niestety walka przegrana mimo że miałem 128/80 hp :/ . Jutro (znaczy się dziś ale później) wezme se zrobie 300/80 hp ^^ i zobaczymy .@Aeglos Tribunal: Więc, masz szanse i to duuuuuże, jak ja zaczynałem to Sirmefisto (którego teraz jedziemy) miał lvl 4 (jak ja nabiłem lvl 2 to miał już 5) a tu widzisz... już go przegoniliśmy o 1 lvl ^^ . TOpic: No to tera shan, ja mam looz moge rozdawać gemy gdzie popadnie ^^ .... ale pierw je musze zdobyć :/ . |
|
|
|
|
|
#28 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
heh ja myśle że można zrobić sojusz tzn że mogę się do was przyłączyć jeśli chcecie oczywiście a pozatym gdybym nie padał od was to miałbym z 7 LVL już na bank ;] |
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Użytkownik Forum
|
Ja mam exp na styk a nie mam tur i muszę czekać... -.- I NIE MOGĘ SPAĆ W GOSPODZIE, BO ROZWALIŁEM SEKRETNE DRZWI. -.-
Sojusz: Nie wiem, nie wiem... Raczej nie teraz. Ale jak już miałby być to gdzieś na 12 lvlach... @Avag Nie ciesz się... Ja mam już 12. Znalazłem dziś 3. ]:-> |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
|
Juz mi sie podoba... Let's rock&roll!
Trollem jestem, pierwszy level, to pierwsze sie nie zmieni, to drugie TAK ![]()
|
|
|
#31 |
|
Użytkownik Forum
|
@up
A na około 7 lvlu Cię ciachniemy... Przykro nam, taka praca. ![]() |
|
|
|
|
|
#32 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
|
Buuu
![]() Takie pytanko-do czego furwa sa te gemy? FAQ jest CHOLERNIE niekonkretne... Costam pisze ze da sie nimi handlowac-ta? 2 lvl, 4 expa do trzeciego ale sie tury skonczyly Jeszcze was kiedys zownuje![]()
|
|
|
#33 |
|
Użytkownik Forum
|
hmm wiesz może być ten sojusz na 12 LVLu ;]
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
Użytkownik Forum
|
ale sie wqruwilem ..... 2 razy wciagu jednego dzionka dednąć -.- (-2k exp oraz -600 gp )...
Gemy są dość cenne, są questy które wymagają gemów oraz można za gemy kupić konika ^^ (ja mam, bardzo przydatny ). |
|
|
|
|
|
#35 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
Przecież najlepszy jest Focus, a nie wy dwaj. Liczy się ilość zabitych smoków [on 1, wy 0].
|
|
|
#36 |
|
Użytkownik Forum
|
@up
Wiemy, chodzi nam, że wśród FARMBOYÓW mamy najwyższe lvle. ![]() |
|
|
|
|
|
#37 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
|
elo wszystkim
![]() Chciałabym sie dołączyć (tak Shan, znam angielski ), ale www mi nie działa. Specjalnie dla tej gry zainstalowałam Fire Foxa, ale też www na nim nie odpala. Pokazuje mi sie komunikat: "przekroczono limit czasu podczas próby połączenia z philip90.pnth.net" . Wiecie moze co możan na to poradzić? Będę wdzięczna... |
|
|
|
|
|
#38 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tetravis Underhill
Gildia: Blood Templars Order [BTO]
Świat: Tyria
Poziom: 20
|
Mi wszystko o 17:30 dzialalo, sprobuj wejsc przez http://www.logd.glt.pl
|
|
|
|
|
|
#39 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
i pamiętajcie na 12 LVLu sojusz ;]Edit@: a wiecie co to jest Lighting Aura ?? bo mam 11 LVL Mistic Power's (kocham Master of All) to atak jest czy coś? ![]() Ostatnio edytowany przez Aeglos Tribunal - 24-04-2005 o 19:06. |
|
|
|
|
|
|
#40 |
|
Użytkownik Forum
|
@up
A kto powiedział, że my obiecujemy sojusz na 12 lvlu? To się zobaczy dopiero... ![]() |
|
|
|