|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() khem... tak... no wiec grupy powstaly. Zostaly podzielone na dzialy dla "Wiernych" oraz "Heretykow". Mi przypadlo "przewodzic" tym drugim, wiec tylko chcialbym powiedziec ze
Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter
![]() ![]() |
![]() @hoomik
Wolisz mieć w grupie 10 osób na poziome, niż 50 debili. Widać, że uważasz mnie za tego drugiego, nieprawdaż?
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
Stan: Zbanowany
![]() |
![]() Do liderów grup: Może powiedzcie, co chcielibyście widzieć w zgłoszeniach do grup, bo wiadomości "Jestem Czesio mam osiem lat i wogule evul ziom przyjmijcie mnie lpslpsl" nie pocieszą się zbyt dużą aprobatą, prawda?
Teraz nawet nie wiem, co sam mam napisać. ![]()
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Cytuj:
![]() Poprostu napisz w zgłoszenie dlaczego myślisz, ze powinienes byc w tej grupie. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Rubber City
![]() |
![]() A deiści gdzie się mają zgłosić?? A świadkowie Jehowy, Zielonoświatkowcy? a Shirmi? DYSKRYMINACJA!
"People like Coldplay and voted for the Nazis. You can't trust people, Jeremy" - Super Hans Ostatnio edytowany przez Taśkwa - 10-05-2005 o 14:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 04 2005
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() Cytuj:
Gdzie można się zgłosić do tej pierwszej grupy?? Sam jestem ministrantem od 3 lat. I może napisać wam strone w php na której można byłoby się zgłaszać do grupy katolików?? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Fallen Angel
|
![]() Jesli nie wiesz to znaczy ze sie nie nadajesz...Dziwne ze mi nikt nie musial wszytkiego tlumaczyc. Ba, nie potrzebowalem tutoriali. Tak trudno jest sie zainteresowac opcjami uzytkownika zeby wszytko wybadac? Jesli nadal nie rozumiesz o co mi chodzi zapraszam do dzialu poradniki.
Va'esse deireadh aep eigean... ![]() Ostatnio edytowany przez Gangrel - 09-05-2005 o 20:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Nieobecny.
|
![]() Tam, gdzie można się zgłosić do każdej innej grupy. Sądzę, że będziemy wymagać minimum szukania i myślenia, więc jeśli nie możesz znaleźć tego formularza na forum, to daj sobie spokój.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Redaktor
Data dołączenia: 16 04 2005
Lokacja: Knurów
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
eX Moderator
Data dołączenia: 10 09 2003
Lokacja: Fotel przed monitorem
![]() |
![]() Taka uwaga, jedynym warunkiem przynależności do naszej grupy jest bycie wierzącym, bądź poszukującym prawdy o Bogu. Jednakże proszę darować sobie zgłoszenia typu "Cześć, też gram w tibię" (a takich już kilka miałem).
|
![]() |
![]() |