|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 09 2003
|
![]() @draco88 Podobno prawda. W prezencie byly soft botsy.
@bryss Zeby wejsc na tego questa to trzeba miec 100+ level. Wszyscy co tam weszli mieli miedzy 100 a chyba 104 levelem |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2003
![]() |
![]() hhee chcial bym miec to axe~!
i tem prezent ze soft bootsami w srodku >.< Dt r0x |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
|
![]() Szkoda ze te demony nie wybily ich wszystkich by troche spadli z leveli
No ale trzeba pogratulowac im ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: Łódź
|
![]() Dla mnie to spox zdjatka tylko ze takie dosc nierealane choc naperwno sa realne tylko ze jezeli ja z gs mam problemy to wole nie myslec
![]()
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Kolacja
|
![]() Heh... powiem tyle że jestem pełen podziwu dla Del`Toro... BRAWO DEL`TORO!!!!Chłopaki pokazali że umieją coś zrobić...po tej porażce przy biciu Gottara
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#27 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 02 2004
|
![]() to ss gdzie ludzie prubuja wykonac ten quest
http://members.lycos.co.uk/baronthun...emon_Quest.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 02 2004
|
![]() to wszystko to prawda oni go wykonali i wielkie GRATZ dla nich
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2003
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2003
Lokacja: Iława
![]() |
![]() Te screny mnie przygnembiają.Uświadomiłem sobie jaki
jestem mały w tibi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ale fotki wypas.
ETERNIA-przyszły sorcer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2003
|
![]() Uhhh...niezle ale panowie niemaja sie czym poszczysic.Ingek zabija 5 demonow solo(na tibia.de/forum).Wiec Ingem moze sobie isc z qmplami zeby go tylko uhnieli.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2003
|
![]() Cytuj:
Bubble padła, death list tej śmierci nie zawiera, bo jak więkrzość mam nadzieje wie, śmierci z test serva nie są liczone. @Merral Ingek zabija 5 demonów solo... true, nie ma szans na Annihilatorze... true. Ingek schodził, walił ue, wracał, łykał fluids, schodził, walił ue, wracał, łykał fluids, schodził... na Annihilatorze tak łatwo nie ma, jak zejdziesz, to nie możesz wrócić... "moze sobie isc z qmplami zeby go tylko uhnieli" pomyśl co piszesz... każdy kto wchodzi do death room, łapie combo od trzech demonów, a gfb od całej szóstki, Ingek ma ok. 3k many, od trzech demonów złapie combo, to jest jakieś 2k many w plecy, walnie ue, już nie ma many... hp ma na pewno poniżej 1k... więc jak złapie 3 e-beamy, to z czego mają go "uhać" ? nie wspominając o fakcie, że ci, co mają go heal, siebie leczyć też muszą... przemówiłem, spocznij |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2003
|
![]() "Antica", nie napisałem że server im padł, tylko że ludzie z Anticy... kicha, no może, nie którzy jednak wykożystują troche rozsądniej test server, nie wszystkich rajcuje mass pk...
Bubble chciała się sprawdzić na Annihilatorze, padła, twierdzisz że na Antice by nie padła ? Jest to możliwe, ale tylko dlatego że: podchodziła by do niego drugi raz [pierwszy jest zawsze najtrudniejszy...]; widziała taktyke DT, a to już jak przechodzić gre z opisem... w każdym bądź razie... Isara pierwsz skończyła Annihilatora, Antica pierwsza do niego podhodziła [hail Cyrus], bez przeanalizowania ss'a z death room, Del'Toros też by nie dali rady... |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 11 2003
|
![]() To co widzialem to ...., ja jego kolesie nie z tej ziemi. Szkoda ze tamtych dwoch nie dotrwalo
![]() Heeh Czekamy teraz na Polakow co wykonaja te quest! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 03 2004
|
![]() Dobrze ze tylko 2 przezylo a nie 4 jak ja nie znosze tych del'toro !!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 09 2003
![]() |
![]() Słyszalem ze jeden z nich uzywal programu ktory co chwila automatycznie go UHował nie wiem czy to prawda tak slyszalem
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Ja bym oczywiście zganął magic sworda
![]() No, trudno było, ale uważam ze zasłuyżyli sobie A najbardziej mnei cieszy ze wtedy 2 DT padło... hiehiehie Tylko maja coraz lepszy equip ;/ JEst źle, i to bardzo. No, ale DT to sa najlepsi gracze na Isarze, więc co się dziwić. Choć tyle demonów w 4 osoby.... Ciekawe jak by to wyglądało gdyby nie było rzeki lawy, tylko ziemia. Musiała by być niezła masakra DT. Ale miejmy nadzieję, zę w końcu uda komuś się ich pokonać w co zaczynam powątpiewać niestety :/
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Buuuuu
|
![]() Ja tylko jeszcze dodam ze na Secura tez prubowali, jak zostalo 2 kolesi na koncach to niezle im szlo przez kilka minut, ale pozniej byla wsypa.
Wsypa tzn Uncle Berry na bloku dostal cambo z pelnego zycia do 0 (ponad 1700hp), a sama Marshall nie byla w stanie dlugo sie utrzymac. Ale podobno niedlugo ma isc druga ekipa z Secury lub ta sama znowu.