|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2003
Lokacja: In a Galaxy Far, Far Away...
![]() |
![]() Tak dla umilenia oczekiwania zamieszczam teledysk do glownego tematu muzycznego zemsty sithow
![]() http://pdl.stream.aol.com/aol/us/mov...deo_480_dl.mov
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() @Up
Właśnie obejżałem ( jeszcze z forum Cantina Band), trailer warty sciągania, OJ TAK! Teraz taką ochote mam na film, coż...jak po premierze ochłonie polska, to się przejdzie do kina, bo poprostu inaczej nie wypada. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Do premiery zostalo juz tylko 48 godzin i 20 minut
![]() Juz niedlugo wszystko sie wyjasni... Wszystkim tym, ktorzy beda razem ze mna w sali 12 Kinepolis, a takze we wszystkich innych salach w ktorych odbedzie sie premierowy pokaz Zemsty Sithow zycze, abysmy mieli na prawde wielkie powody do nagrodzenia zakonczenia Sagi dlugimi owacjami na stojąco oraz zeby nikt z nas, fanow, nie wyszedl z kina z uczuciem niezadowolenia, niedosytu. Niech Moc bedzie z Nami 19 maja o 00.01.
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 04 2005
Lokacja: Stormwind
![]() ![]() |
![]() heh kazdy czeka
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2004
Lokacja: CalmerA
Stan: Aktywny gracz
Imię: Warrior of abyss
Profesja: Knight
Świat: Calmera
Poziom: 68
Skille: 83/82
Poziom mag.: 7
|
![]() moje oczucia ?! ja chce byc juz w kinie plX , mysle tez ze Gorge napewno nie zepsul by najwazniejszej czesci lonczacej wszystko w jednosc.
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2003
|
![]() Coś mi się wydaje że będzie/będą kolejne filmy z seri Star Wars.... możliwe iż będą w traźniejszości Luke(Luck- czy jak się to pisze
![]() ![]() ![]() ![]() DOWN: Niestety nie grałem nie chodzi to na moim sprzęcie ![]() Ostatnio edytowany przez Sinpal - 17-05-2005 o 16:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
![]() @Niektorzy : nie zgadzam sie, jakoby Episode II byl denny. Wg mnie byl calkiem dobry. Co prawda E I byl straasznie denny (Darth Maul - ginie w drugim/trzecim pojedynku!) i ~9letni chlopiec, ktory jest lepszy niz niektorzy piloci etc), ale popatrzcie na E IV-VI. W niektorych momentach sa dosc trywialne... Coz, poszedlbym na premiere, ale wszystko juz zajete. Wybiore sie tydzien-2 po premierze.
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 01 2005
Stan: Niegrający
|
![]() E tam Jedi Academy, powstalo wiele ksiazek, komiksow itp. na ten temat i chociaz imo duza czesc z tych ksiazek jest slaba, to niektore ciekawie rozwijaja fabule SW.
P.S Premiera juz czeka ![]()
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() 6 godzin!!
juz tylko 6 godzin dzieli nas od zemsty!! ![]() watpie ze zaraz po powrocie do domu bede mial sile cos napisac... ![]() Niech moc bedzie z wami ![]()
![]() |
#31 |
Na emeryturze.
Data dołączenia: 24 10 2003
|
![]() A ja juz obejrzalem i stwierdzam, ze nie bylo to takie wywalenie kasy w bloto (w kino?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 12 2004
|
![]() Ja nie moge sie do czekac kiedy bedzie i wiec lece jak beda bilety to odrazu do kina nie ma *** musze to zobaczyc
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 01 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Whoa, pierwsze wrazenie, to ze film byl super, najlepszy z nowych czesci. Szybka akcja, niebanalne watki i smieszne momenty, chyba pojde jeszcze raz za ok. 2 tygodnie, zeby na spokojnie obejrzec. Na poczatku film jest smieszny, romantyczny(
![]() ![]() P.S. Grrr, przede mna siedzial jakis wysoki kolo i musialem sie troche nagimnastykowac, zeby caly ekran widziec(moje kino sux ![]() Z tibianews.net (POTD): ![]() ![]()
"Realistyczna grafika dzięki zmodyfikowanemu silnikowi Unreal." Ostatnio edytowany przez Polinik - 19-05-2005 o 12:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 12 2004
|
![]() Film zawalisty, po prostu przebija nieudane Mroczne Widmo i Atak Klonów o lata świetlne ! Szczególnie podobała mi się oczywiście... (spoiler cut)
<EDIT: Prosze powstrzymac sie z podawaniem dokladniejszych informacji o fabule filmu jeszcze przez pare dni. Nie wszyscy byli na premierze, wiekszosc osob jeszcze nie widziala i nie ma im co psuc zabawy> Ostatnio edytowany przez Polinik - 19-05-2005 o 12:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Film po prostu genialny! Mimo pewnych niedociagniec jak Dooku czy Grievous,to jest to dla mnie najlepsza czesc calej sagi! W pewnych momentach Zemsta Sithów to nie Gwiezdne Wojny... to po prostu GWIEZDNA MASAKRA!! Rozkaz 66 i sceny w swiatyni... to poprostu wciska w fotel... pojedynek sidiousa z mace'm... az ma sie chec wstac i krzyknac "Anakin idioto co ty robisz!" I ten kontrast... pomiedzy radosnym poczatkiem i mrocznym zakonczeniem... w ogole samo zakonczenie jest genialne! Cala potega militarna Imperium, a gdzies, wsrod pustyni Tatooine ostatni, niewielki promien nadziei... male dziecko ogladajace poraz pierwszy zachod binarnych slonc, tych samych, ktore w Nowej Nadziei zwiastuja to co czeka go juz wkrotce... jedno, male dziecko, przeciw calej potedze militarnej Imperium, i potedze mocy jego przywodcow... Cos wspaniałego
![]() |
#36 |
Nieobecny.
|
![]() pUr3 Ownag3 !
Szkoda ze taki smutny, ale tak bywa ![]() Najbardziej prze****ny moment, to tak pod koniec, kiedy Anakin i Padme leza na stolach operacyjnych - swietne porownanie... Teraz pozostaje mi czekac, kiedy tylko Jurkowi Lukasowi skończuy sie szmal, i nakręci 7ma część ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2004
Lokacja: Odległa Galaktyka
Stan: Na emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 103
Poziom mag.: 60
![]() |
![]() Grlalrlarlaalrrlarlalllll!!!!
Grurururlalalalalrurahruahr!!!! Grgrgyaegaygeaye!!! Reaeaeaetauetaeakabkvbkabvkabvavkha!!! Jestem WIELKIM fanem gwiezdnych wojen, i od miesiąca (odkąd mam bilety na trzecią część) ślina cieknie mi z twarzy (nie tylko ust), ręce się trzęsą oraz zachowuje się głupio. Poprostu... GRAUGH! HUEggaurgaruygaruyrguayrgyUYG!U!Y!UYGU!!! Już mi mózg szwankuje... ide zaraz do kina, a potem w sobotę jeszcze raz. No i załatwiam "diwiksa"; będę się uczył na pamięć, bo pozostałe części znam całkowicie na pamięć, więc szkoda by było gdybym nie znał też III... Gueaieagrayrargaryrahrgjarhrgajhrajhjhhhghgygygyyy yyyyyy!!! I niech Moc będzie z Wami.
![]() |
![]() |
#38 |
Guest
|
![]() Moj starszy juz wariuje na punkcie SW i juz mam zapewnione ze na nia pujde
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Kurde, miałem być w premiere ^^ Ale coś wypadło....
Heh, więc poszedłem dziś (właśnie jestem świeżo po filmie ^^). Niestety ... byłem na SW z Dubbingiem.... i tu wielka klapa... początek tragiczny ( Mowa robotów, Głos "Kenobiego" (nie wiem jak to się pisze dokładnie, więc sry ^^) ). Potem już można było przywyknąć ale.... pod konieć jak Anakin był już w masce Darth Vadera ... jego głosik -.- .... Dobra, ale ogólnie efekty super ^^ (jak była walka na lawie pod koniec to brzydko wyglądało jak płyneli po niej.... jak po powierzchni płaskiej...) Kolejna wada, jak była walka w ...Biurze (?) Kanclerza to gdy została wybita szyba był wielki wiatr.... a po chwili już go nie było (taki przeciąg)... Ale ogólnie wrażenia dobre (tylko że nie polecam wersji z Dubbingiem !!! Idźcie na bez niego ....). ^^ Cya ^^ Mam nadzieje że fabuły nie zdradziłem ^^ . Ostatnio edytowany przez Avager Tymczasowy - 19-05-2005 o 16:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 05 2005
|
![]() Ja dzisiaj idę albo jutro
![]() |
![]() |
![]() |