Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Pokaż wyniki sondy: Dlaczego grasz w Tibię? Co Cię do niej przyciąga?
Możliwość oderwania się od rzeczywistości. Wejście w inny świat, w którym czekają nowe wyzwania. 45 60.81%
Inna przyczyna (jaka? tu proszę o ewentualne wypowiedzenie się w poście do tematu). 33 44.59%
Sonda z możliwością wyboru wielokrotnego Głosujących: 74. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 05-05-2005, 13:18   #21
Nazar
Użytkownik Forum

Nazar's Avatar

Data dołączenia: 06 10 2004
Lokacja: Warszawa

Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Świat: Celesta
Poziom: 14
Skille: 50/40
Poziom mag.: 8
Nazar ma numer GG 3002739
LOL

Ja lubię w niej to "coś", ma klimat i do tego jest to "co tygryski lubia najbardziej", otóż to RPG Lubię rywalizację (tutaj akurat między graczami) oraz śmiech. Tak tak smiech NO np. jak patrzysz na noob'ów to się można posikać
"Ciemność porównywana do najczarniejszej smoły, głębsza niż najgłębsza noc! Panie Ciemności, świecący jak złoto ponad Morzem Chaosu, Wzywam cię, przysięgam tobie siebie! Pozwól głupcom, którzy stana między nami być zniszczonymi przez moc, która ty i ja posiadamy! GIGA SLAVE!"
Nazar jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 05-05-2005, 13:23   #22
Anaconde
Zbanowany

Anaconde's Avatar

Data dołączenia: 20 02 2005

Domyślny

Tylko dla przyjaciół i dla rozrywki. Obecnie nie gram w to. Pociąga to wolne zdobywanie czegoś itd. Z drugiej strony, gra jest do niczego. Dla czego? Oby być kimś musisz mieć 55+ lvl, pacca i być w silnej gildii. Wcześniej raczej jesteś nikim.
Anaconde jest offline  
stary 05-05-2005, 13:43   #23
PaYo
Użytkownik Forum

PaYo's Avatar

Data dołączenia: 21 12 2004

Domyślny

A kto mowil ze cos mnie do niej przyciaga? Wlasciwie kiedys lubialem w nia gra puki nie poznalem gry helbreath. mimo to nadal grywam w tibie tylko po to by mi mojej postaci nie skasowali. Tez lubie robic faki do niej. mimo iz nigdy ich nie opublikowywoje na forum tibia.pl. Jest jedna rzecz dzieki ktorej wprost nienawidze tibi. Otoz po smierci tradzisz 10% exp oraz iles skili. Dlatego jak np. kilka krotnie zaciela mi sie klawa na popworach to byla kicha, poniewaz moglem tylko bezczynnie patrzec jak gine. Mimo iz mam nowa klawiature to do tibi wracam tylko po to by wykonac powyzsze czynnosci.
pozdro

Ostatnio edytowany przez PaYo - 05-05-2005 o 14:06.
PaYo jest offline  
stary 05-05-2005, 15:52   #24
Gangrel
Fallen Angel

Gangrel's Avatar

Data dołączenia: 26 01 2004
Lokacja: At the end of Rainbow.

Stan: Na Emeryturze
Imię: Va'esse
Profesja: Elite Knight
Gildia: Dreamers
Świat: Secura
Poziom: 48
Gangrel ma numer GG 1366254 Gangrel ma login Tlenu gangrel_6@tlen.pl
Domyślny

To ze wsrod masy noobow, zlodzieji i chamow udalo mi znalesc super ludzi ktorym moge zaufac.

Gangrel jest offline  
stary 05-05-2005, 17:39   #25
LOL_13
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Olsztyn

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: amera
Poziom: 134
Skille: 103/90
Poziom mag.: 19
LOL_13 ma numer GG 9556050
Domyślny

fakt ta gra ma super grywalnac super emocje ale najlepsze jest to ze jak nabijesz wysoki lv to moza ta postac sprzedac na allegro za 300zl xd i sie kupisz paca na 90 dni robisz nowa postac i znowu sprzedajesz i masz nowa kase xd xd ale tak na serio to fajnie jest miec taka swoja postac rozwijasz ją chwalisz sie skillami itp ps. Na tym sprzedawaniu zarobilem 1150zl xd tibia to moja praca xd jk xd
LOL_13 jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania