|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Cytuj:
@Baron Kaldrick i Matek Uciekaido OK, no to z Wami da sie o tym pogadac, a reszta co? Jak juz zakladac grupe to przynajmniej nie przyjmowac byle kogo. Podam przyklad. W grupie dla fanow gwiezdnych wojen powstal temat "Czemu Vader nosi ten smieszny czarny nocnik na glowie" - no przepraszam bardzo ale to ma byc fan? Fanem to mozna nazwac kogos kto wie jaka zbroje nosil Bobba Fett, albo ile lat ma republika. Do grupy o ktorej tu dyskutujemy sam chetnie dolacze bo troche do powiedzenia w tej kwesti mam, ale z kims kto myli pojecia zjawisko paranormalne z (nawet nie istniejacym) pojeciem 'paraNIEnormalne' gadac nie zamierzam. Jak ja mialem 13 lat to mi w kiosku ze wzgledu na wiek nie chcieli sprzedac pism naukowych bo niby za trudne, musialem starych wysylac. A znajac srednie IQ piszacych tu malolatow nie sadze bysmy mieli o czym gadac. To tyle, na razie tyle.
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Tutaj niestety masz racje...
Wiekszosc osob zapewne sie napali a pojecie bedzie miala male. Ale z obserwacji kilku tematow wiem, ze znajda sie takze osoby z ktorymi da rade rozmawiac.
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() Ja tam nie wiem za duzo o para-wszystkim. Chetnie jednak dolaczylbym do takiej grupy, bo temat wdzieczny do rozmow... Przyznam sie, ze o tej tablicy ouijo wogole nie slyszalem... Heh. Magus, zaliczasz mnie do grupy malolatow co chca dolaczyc dla spamu?;P Jak tak,. no to <zalamka>
![]()
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() taki maly ot
Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2003
Stan: Niegrający
![]() |
![]() I po co sie staracie? I tak wam drom nie założy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2004
![]() |
![]() Cytuj:
Wiem że się piszę paranormalne ale poprostu lubię używać takiego zwrotu tak samo jak "otusz". Secundo UFO jest to skrót od Unidentificated Flying Object czyli Niezidentyfikowany Obiekt Latający. Tego terminu używa się jako określenie statków powietrznych o przypuszczalnie nieziemskim pochodzeniu najczęściej wydywane są w kształcie spodka. A poza UFO i duchami jest jeszcze takie coś jak Magya na której się nie znam ale może ktoś z użytkowników tak, istnieją również dziwne potwory takie jak Potwór z Loch Ness, El Chupacabra czy Yeti, jak i dziwne miesca, zjawiska jak na przykład trójkąt bermudzki, dziwne deszcze (np. żab, krokodyli, nasion,), "piłki olbrzymów", samospalenie, wechkuły/podróże w czasie, deja vu, kręgi zbożowe. I parapsychologia czyli OOBE, odmienne stany świadomości, hipnoza, wizualizacja, jasnowidzenie, telepatia, telekineza, afirmacje, LD,czakry. To oczywiście nie wszytkie tematy ale chyba tyle wystarczy żeby cię przekonać?? Cytuj: Oryginalnie napisane przez Matek Uciekaido Tutaj niestety masz racje... Wiekszosc osob zapewne sie napali a pojecie bedzie miala male. Ale z obserwacji kilku tematow wiem, ze znajda sie takze osoby z ktorymi da rade rozmawiac. JAk chcesz to mogę ci walnąć kilku stronową rozprawkę na temat technik wchodzenia w stany Alfa i THeta i opisanie ćwiczeń i możliwości jakie te stany dają(oczywiście że nie napiszę bo mi się nie chcę ale jestem do tego zdolny).
Ostatnio edytowany przez Liado - 04-05-2005 o 19:03. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter
![]() ![]() |
![]() Ja jestem za powstaniem takiej grupy, i chętnie bym do niej doszedł.
Tablica ouija to chyba przyrząd to przepowiadania przyszłości, czy tam porozumiewania się z duchami (seansów), ale nie jestem do końca pewien... BTW. www.google.pl twoim przyjacielem :>
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...
|
![]() Cytuj:
http://skepdic.com/ouija.html
Smoki powinny być okrutne, chytre, nieczułe i straszne. Ale coś ci powiem, czlowieku.... Smoki nigdy nie paliły na stosie, nie torturowały, nie rozpruwały na kawałki i nie nazywały tego moralnością. Terry Pratchett, "Straż! Straż!" ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Fallen Angel
|
![]() Jak przegladam to forum zaczynam wierzyc ze kosmici istnieja, co wiecej porwali niemal wszytkich uzytkownikow, zjedli im mozgi, wykastrowali po czym dali im w lape klawiature i kazali rozne rzeczy pisac.
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
Ja nadal jestem za powstaniem grupy ![]() Czy tylko u mnie nie wyświetla obrazków, czy jest tak u wszystkich? ![]()
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() gangrel-wiosenna chandra?
![]() A grupa? Powinna powstac, owszem owszem ![]() ![]() ![]()
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2005
Lokacja: Kazordoon
Stan: Aktywny gracz
Imię: Zirgin
Profesja: Sorcerer
Świat: Balera
Poziom: 20
Skille: 19/21
Poziom mag.: 21
|
![]() Ja jestem za. Interesują mnie zjawiska paranormalne, chętnie wstąpię do tej grupy jeśli powstanie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
![]() |
![]() uwzględnijcie aspekt filozoficzny!!
podróże w czasie to nie są paranormy, ale też moglibyśmy o nich tam gadać. @down: zgadzam się Shan ![]() @gangrel: mi nie zjedli mózgu. bo nigdy nie miałem( BUEHEHE ) Ostatnio edytowany przez dap-galothij - 05-05-2005 o 16:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
|
![]() Jestem za, ale ile w tej grupie może powstać tematów?
OK, o każdym zjawisku w stylu "Kręgi", "Czy widziałeś UFO". Wydaje mi się to troche na poziomie przedszkola, ale może być. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Stan: Niegrający
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#37 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
A tak on-topic to wysłałem już dwie wiadomości na PW do Droma z prośbą o założenie nowej grupy a on nic.
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
![]() |
![]() @up: z tego co pamiętam, to 2 wiadomości do Droma, to koniec.
jak nie odpowie, to się nie zgadza. ALE nie wolno tracić nadzieję, bo nie pamiętam kiedy, ani kto to pisał. @hipnoza: zgadzam, się że hipnoza jest ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Dzaid jeden
![]()
Ostatnio edytowany przez Liado - 07-05-2005 o 10:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() tym postem na pewno nie przyspieszysz powstania grupy...
|
![]() |
![]() |