|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Bez zastanawiania - n3m3s!s.
Jakuby górą! ![]()
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czuje lekki plagiat z tym konkursem, niektórzy pamiętają sławni forumowiczowie
![]() a tak w topicu to cóż... Jestem pomiędzy Kaldem a Dobem... wstrzymuje się...
#23 |
Fallen Angel
|
![]() n3m3z!s-Jako jeden z niewielu moge go pamietac kiedy jeszcze aktywnie pisal. Spotkatez jakies pol roku temu na IRCu. Milo sie gadalo, chyba o pierwszej w nocy poszedlem spac
![]() ![]()
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: białystok
![]() |
![]() Hmm.. i teraz mam dylemat.... Adolph czy Kaldrick...
Gdybym mogl wybralbym ich obu.. A bede inny niz wiekszosc i wybiore Adolpha xP Hmm.. Czemu on? Jakos... Potrafi mnie przywrocic na ziemie... Wysluchac... A potem uspokoic. Cholernie ciekawa osobowosc... |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2004
Lokacja: a gdzie mieszkaja krasnoludki?.. hopsa-sasa ! hop-sasa!
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() gdyby był jeszcze Yon to na niego, za podtrzymywanie "grafiki" na poziomie,
A tak to oddaje głos dla Pana pochodzącego z ... zresztą Kald. |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 11 2003
![]() |
![]() Oddaje głoś na Barona Kaldricka za ogólny poziom wypowiedzi. Potrafi zjechać użytkownika jak nikt inny. Uważam go za człowieka inteligentnego, wykształconego itd...
#27 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Mój głos widzę już nic nie da bo Kald raczej wygra. Ale sobie oddam swój głos na pana Supreme (SuPeRMAN). A dlaczego? Bo mnie przygarnął i ze mną rozmawia.
![]()
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Kwidzyn
![]() ![]() |
![]() She devil.
Czemu? Bo tak ![]() Jakas taka sympatyczna sie wydaje ![]()
i'm not the percent you think survives i need sanctuary in the pages of this book. gestating with all the other rats nurse said that my skin will need a graft. i am of pockmarked shapes The vermin you need to loathe. |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() She_Devil
po co? bo jest ją... <j/k> jest sympatyczna czasami wkurzająca ma dziwne poczucie humoru... tak bardzo dziwne ale śmieszne 8D |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Gremlin. Czemu ?
Zawsze podaje sprawdzone, i wierzytelne informacje. Wydaje mi sie, ze jest to czlowiek o wielkim spokoju ducha xD |
![]() |
![]() |
#31 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 02 2005
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#32 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 10 09 2003
Lokacja: Fotel przed monitorem
![]() |
![]() Cytuj:
Także wybór jest trudny, z obecnych użyszkodników forum których mógłbym wyróżnić i których pamiętam od dawna większość jest modami, Gimli, sędziwy krasnolud który zawsze pisał mądrze i nie wdawał się bezsensowne dyskusje, Gremlin, zawsze potrafił porządnie dogryźć, Hege nie tylko za jego opko, oczywiście Scor za całokształt. Z userów to chyba Supreme ![]() Jednak ostatecznie: Scor. |
|
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
Lokacja: Tam gdzie rosną bubki.
|
![]() Zenonov, dlaczego? Bo jest glupi, wredny obrażalski i zawsze przytakuje jak zaczynam pierprzyć, za to go lubię.
|
![]() |
![]() |
#34 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Cytuj:
Danka i Dobo. <edit> Uzasadnienia: Danka- No bo jest spoko zią, joł ![]() Dobo- Bo jest melomanem. Ostatnio edytowany przez Dr.Unknown - 05-05-2005 o 15:06. |
|
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2004
Lokacja: Z kątowni
![]() |
![]() Mam dylemat... Miedzy SuPeRMANem a Hegemmonem... Ale chyba postawie jednak na Hege. Za rozum i genialne opowiadanie.
#36 |
Użytkownik Forum
|
![]() Oddaje swój głos na Raula. Bo to on zawsze czuwal nad tym forum nawet jak nie był moderatorem. To on znajdywał prawie wszystkie ankiety i jako pierwszy dawał polski tłumaczenie na forum. Pozatym jego zdjęcia oraz dopiski do nich są wręcz fantastyczne. No... i można z gościem pogadać bo tak się stało że grałem z nim na jednym świecie i potrafił zamienić kilka słów. Teraz w roli modka sprawuje się świetnie i wogle nie widzę nikogo innego kto mógłby wygrać ten konkurs (za wyjątkiem Kaldricka).
00:24 Acan Trian [114]: ic 00:24 Acan Trian [114]: ekspuj |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2004
Lokacja: Układ słoneczny-Ziemia-Europa- Polska-Dom-Krzesło przed komputerem
![]() |
![]() Raul!
Nie wygrał u mnie w 100% ale zdobył taką przewagę, że postanowiłem postawić na niego. Pamientam go jeszcze jak grał na Julerze, ehh... Na forum też się dobrze sprawuje. Dobra, ja już swoje poiwiedziałem. Dla niesłyszących - RAUL - i tyle -.- |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2004
|
![]() Ja glosuje na Barona dlatego ze umie sie wypowiedziec,dobrze i na temat. A pozatym potrafi komus przywrucic rozum lub wyrzucic glupie mysli z glowy
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() Dobo i BK. Zdecydowałem, że albo zagłosuję na obu albo na ani jednego. Wybrałem pierwszą opcję, bo jestem niezdecydowany. Plx.