|
|||||||
| Notki |
| Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#22 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Lokacja: Wejherowo
Stan: Aktywny gracz
Imię: Lavio C~~
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Morgana
Poziom: 38
Skille: 21/23
Poziom mag.: 50
|
Pokazał się filmik jak avis klepie Szwedów w ankarum, niby dało to im wielką renomę! gówno prawda! Każdy biegał, panikował, gdyby Ci Szwedzi mieli podobne lvl i ilość ludzi to by roz***ali Avis tam ,bo byli bardziej zgrani!
Po 2 Avis niby jest dobre?? rozpier.... gildie polskie też ! rozwalają je jak są jeszcze słabe bo się boją że skończy się ich tyrania! Chyba 4 razy już miałem na morganie p-set i zawsze lądował on w łapy avis! bo byłem sobie w ankarum i wracam a tu white skull z avis pisze o mówi give all set or die!!Pierwsze chyba 4 dni to avis biegało z red skulami !! Co to qrwa ma być?? najchętniej to by wszyscy dostali bana ZA CHAMSTO Kilka moich kumpli dedło od tego że avis sieje terror!Mam nadzieje że po cichu .trenuje i zbiera runki, później expowanie i rozwalą tyranie !!Narks |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 10 2004
Stan: Na Emeryturze
Imię: Shadius Sham
Profesja: Knight
Świat: Kyra
Poziom: 237
Skille: 106/101
Poziom mag.: 9
|
@Szahereza
haha no co ty avis nie jest takie złe ja sie jeszcze niespotkalem z pa hehe jak filmik sie niepodoba to obejzyj ten, ja wpasnie sciagam. Dzisiejsza bitwa lecz mnie tam nie ma przez glupia szkole a zabil bym paru polakow no i szwedow haha http://rapidshare.de/files/1640035/thaisfight.rec.html ///Aessa |
|
|
|
|
|
#24 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Wrocław
|
Cytuj:
|
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Lokacja: Wejherowo
Stan: Aktywny gracz
Imię: Lavio C~~
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Morgana
Poziom: 38
Skille: 21/23
Poziom mag.: 50
|
no napisałeś że kilku polaków też!! zamiast jednoczyć się to leją tyle samo polaków co inne narody! tu nie ma sprawiedliwości !! Masaqra!
@Aessa Dziś gadałem z Tobą przed dp w Thais NarQ! ![]() |
|
|
|