![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 09 2004
Lokacja: Ciemna uliczka, miedzy innymi cFaniakami =] Liczba postow: Sprzedam Ci te infromacje za... 5k
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Lunara
Poziom: 9
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Narazie tylko armor, ale niedlugo beda legi, a pozniej shield =] Tylko nei wiem za bardzo jak cieniowac :/
![]()
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2005
Lokacja: Bóg wie gdzie...
![]() |
![]() Hmmmm MMmmm hmm nie bardzo jakos mi te grafiki pasują ale niezniechęcaj się a dla mnie możesz zrobić ..... Dziadzio set wiesz laska , palto/kufajka/kapota
![]()
We're the regulators that deregulate ! We're the animators that de-animate ! We're the propagators of all genocide ! Burning trough the world's resources , Then we turn and hide !! ...Proud Member of Metal Militia... ....Hail Metal Militia !! ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 02 2005
![]() |
![]() A gdzie moj Legendary Axe?
![]() Pomysl jak ma wygladac i narysuj mi go. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 09 2004
Lokacja: Ciemna uliczka, miedzy innymi cFaniakami =] Liczba postow: Sprzedam Ci te infromacje za... 5k
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Lunara
Poziom: 9
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Legendarny axx =]
![]() I Guardian Legs ![]() Hrhr to sa moje pierwsze legsy i nie wiem za bardzo jak je robic... Edit: Niee te legsy w ogole mi sie nie podobaja :/ Sprobuje je poprawic =] COmment plx i dawajcie jeszcze jakies wyzwania...
Hail Metal Militia! Ostatnio edytowany przez cFaniak - 23-06-2005 o 15:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() te legsy to chyba płaskie są ? Bo światło pada równo miernie (tak cieniowanie to daje)...
|
![]() |
![]() |