![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 09 2004
Lokacja: Ciemna uliczka, miedzy innymi cFaniakami =] Liczba postow: Sprzedam Ci te infromacje za... 5k
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Lunara
Poziom: 9
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Powracam do dzialu grafik. Po tym jak zobaczylyem ze Avagerowi wychodzi tez musialem sprobowac =] Moje pierwsze 2 itemki wygladaly b. ladnie, chociaz mialy slabe cieniowanie.
No i jak w temacie chetnie przyjme jakies zlecenia - nie za duze, nie za trudne, bo dopiero sie ucze. Grafiki od 32x32 do 64x64. Aha zlecen Kalda nie przyjmuje, poniewaz wiem, ze beda za trudne ![]()
|
![]() |
#2 |
Redaktor
Data dołączenia: 16 04 2005
Lokacja: Knurów
|
![]() No, jak jestes taki cFaniak, to narysuj na poczatek jakis mieczyk lodowy.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2004
Lokacja: Orzesze
Stan: Niegrający
![]() |
![]() A ja poprosze bikini set
![]()
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Narysuj mi Super Chicken Shield ( przyda sie
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() Poproszę wielbłąda. Dwugarbnego.
![]() Ostatnio edytowany przez Descartes - 09-05-2005 o 17:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2003
Lokacja: In a Galaxy Far, Far Away...
![]() |
![]() jak zwykle helm i maska vadera
![]() ![]()
![]() |
#7 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 29 07 2003
Lokacja: Castle Shop 1
Wpisy bloga: 1
Imię: Mighty Zaglada
Gildia: Dreamers
|
![]() Cytuj:
Ze swojej strony poprosze o nowy wizerunek strzal.
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Ciemna uliczka, miedzy innymi cFaniakami =] Liczba postow: Sprzedam Ci te infromacje za... 5k
![]() |
![]() Co do wyzwan to tak - wielbladom mowi nie!! Gifow tymczasowo nie robie ;p
@sknerus eee... to ma byc zart?! @kurczaczek a jak ma wygladac to.. cos? @avager patrz MOJ pierwszy post ^^
Hail Metal Militia! Ostatnio edytowany przez cFaniak - 09-05-2005 o 20:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() ja poprosze..... Połamany miecz ... rozmiar 64x64*, miecz ma się skłądać z trzech odłamków (Rekojeścia i 2 kawałków ostrza). Rękojeść CZarna, ostrze koloru żelzanego ... lekko wchodzącego w niebieski.
OBOWIĄZKOWE DO ZROBIENIA !!!! Ostatnio edytowany przez Avager Tymczasowy - 09-05-2005 o 20:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter
![]() ![]() |
![]() A co, to takie trudne? Grafik sam powinien się domyślić niektórych rzeczy, a bikini set to nie żart. Czemu? Żebyś widział kiedyś wyzwania Khana (Hail!
![]() Ja sam poprosze o demon axe (inaczej demoniczny/piekielny topór). Ostrze ma byc lekko zakrwawione. "rękojeść" ma być czarna, "pobłyskująca" czerwonym. Ostrze ma być koloru metalicznego. Jeśli takiego czegoś nie zrobisz, to o prawdziwych wyzwaniach nie ma mowy ![]()
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2004
Lokacja: Orzesze
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Wiesz gdyby to byl zart to bym nie pisal posta. Rob Rob go jest ciezko wycieniowac.
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Narazie napisaliscie tu mnowstwo psotow a ja nawet nie zaczalem... A czemu? Bo nie mam czasu zeby na dluzej usiasc przy kompie i sie pobawic w to.
Narazie wstrzymuje zamowienia dopoki nie zrobie tych, ktore sa. Mowisz masz ;p Daje wam narazie ice sworda. ![]() Tak! Sa juz strzaly =] Znaczy sie jedna. Nie chcialo mi sie bawic w kopiowanie. ![]()
Hail Metal Militia! Ostatnio edytowany przez cFaniak - 10-05-2005 o 19:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2004
Lokacja: a gdzie mieszkaja krasnoludki?.. hopsa-sasa ! hop-sasa!
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() zrób pierwsze normalny miecz, ,muszę sprawdzić twój poziom zanim cokolwiek wymyśle
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2005
Lokacja: Wlkp
|
![]() Sorka za krytyke, ale ten Ice sword jest ... brzydki ! Prawie wogóle nie widać cieniowania ostrza, tylko troche po prawej. Nie obraź się, ale myślałem, że ładniej malujesz
![]() Ostatnio edytowany przez Colier Scoredyne - 10-05-2005 o 19:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Huh wiem o co chodzi ;p
A ten ice sword tez mi sie nie podoba... RH... Duzo elementow bedzie mial, no ale dobra - postaram sie =]
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 05 2005
|
![]() Zrób mi jakiś miecz dla Artura z filmu "Król Artur" ;-).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() @Zaglada: Nie pomyliło mi się. Jakbyś nie zauważył, na kierunki DÓŁ i PRAWO wystaczy jeden sprite, wystaczy go tylko przerzucić i obrócić. To samo tyczy się kierunków GÓRA i LEWO. A ja prosiłem o PRAWO i LEWO, więc...?
@cFaniak: To zrób chociaż jednego, byle był w 32x64. ![]() EDIT: Zrób mi Flamberge. To wygląda mniejwięcej tak: ![]() A jak nie jesteś pewien, jak to ma wyglądać to sprawdź w Googlach. ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Descartes - 11-05-2005 o 21:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 02 2005
![]() |
![]() @cFaniak
Ten Bikini set to nie zart... tez to mialem i podobno mi wyszlo bardzo fajnie(pofobno ![]() ![]() Dla mnie mozesz narysowac Legendary Axe. Wyglad pozostawiam tobie, niech wyobraznia pracuje ![]() Ostatnio edytowany przez TehRegent - 13-05-2005 o 16:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Postanowilem odswiezyc ten temat =] Od razu mam bikini set i miecz ^^ A i prosze najpierw o troche latwiejsze wyzwania.
@Radek666 Opisz dokladniej ten topor bo nie wiem jak ma wygladac =] @Gtyk Nad maska musze troche popracowac, niedlugo ja zrobie. No i itemki Masz skenrusie ty jeden ;p Mysle ze cieniowanie ladnie wyszlo. tylo rozmiarowka mi sie nie podoba ^^ ![]() A to dla kogos tam. ![]() Nie wiedzialem jak zrobic cieniowanie miecza, no ale mysle ze jakos wyszlo. Edit: Hum teraz stwierdzam ze za ciemne ostrze =[ Sorry
Hail Metal Militia! Ostatnio edytowany przez cFaniak - 22-06-2005 o 21:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Sorry za spam, ale chyba nikt nie zauwazyl, ze odswiezam ten temat... A wiec tak! odswiezam go ! i prosze o wyzwania, nie za trudne, ale zeby byly bo inaczej czlowiekowi nie chce sie robic =]
Wczesniejszych zamowien juz nie zrobie, moze Radka, jesli mi powie jak ma wygladac axx. Dla zachety wstawiam zwykly mieczyk: ![]() @robin a jak ma on wygladac?
Hail Metal Militia! Ostatnio edytowany przez cFaniak - 22-06-2005 o 21:50. |
![]() |
![]() |