|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Lokacja: MMZ : ]
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mithoo'Soul
Profesja: Elite Knight
Świat: Astera
Poziom: 5o+
Skille: 79/77
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Ja jeszcze nidy nie bylem huntowany
Ale jak jusz jestes to najlepiej wejdz na inna postac albo server i nie graj Huntowana postacia az zapomna 2-3 tygodnie ![]() ![]() ![]()
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
Stan: Niegrający
|
![]() jak mie kiedys huntowali na xanterze to mi sie odechcialo -.-
takie Yetza , najsilniejszy lev na xanterze i cala banda turiely cosi takiego a wiecie za co za to ze kolesiowka mie zabila (nie wiem za co -.-ale beka) ![]() ![]() i muwi tak ze obrazilem jego kolezanke potem yetza mie zabila kilka razy muwili ze juz nie mam co grac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez janek@ - 18-05-2005 o 22:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Guest
|
![]() A co zrobic jak wyszlem z roka a jakis ''Lord Daniel Cwiertniak "z bialym s zaczyna wojne o characz . Chce ze by mu placic i straszy kumplami na 60 lvl
sam am 8 . Mysle ze szkoda ze nie wiem gdzie mieszka real bo dalbym w morde ale naprawde . I co robic w takiej sytuacji . W tibie gram naprawde dla przyjemnosci . Pierwsza gra w ktora sie bawie . Normalnie nie nawidze gier na kompie . |
![]() |
![]() |
#24 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2005
Lokacja: Poznań
Imię: Sir Kaczor pierwszy
Profesja: Elder Druid
Gildia: Allance of justice
Świat: Danubia
Poziom: 30
Poziom mag.: 36
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Moge zdanie: ZABIJĆ SKULLE >> Proud member of "Alliance of Justice"
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2005
Lokacja: Piła
Poziom: 74
Skille: 82/78
|
![]() Cytuj:
![]() Po 2. Nie mam "czerwonej truskawki" ( ![]() Ostatnio edytowany przez Marek Tibioman - 21-05-2005 o 21:49. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Lokacja: MMZ : ]
Imię: Mithoo'Soul
Świat: Astera
Poziom: 5o+
Skille: 79/77
![]() |
![]() Ja jestem za biciem skulli moim 24 lvlowym sorcem pojechalem 36 palka
![]() jechal mmnie niemilosiernie ale nie mial UHow (jakis baran albo BR ;]) No i m,u pojechalem z SDkow ![]() ![]() ![]() Janek tak woogóle to na Xanterze mafia turielow cie jusz nie pojedzie chyba ze cos Buwemowi nie przypasuje ;/
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2004
Lokacja: Nazril - Wieża Ciemności
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() mnie kiedys wkurzał koles 12lvl knight bylem wtedy 21lvl druid
powiedzialem zeby polazl sobie bo sie normalnie balem ![]() bylo to na Zerkach kolo thais koles sie wkurzyl wkoncu moim "truciem" i zawolal qumpla 51lvl xD niestety jego hunt nie trwal zbyt dlugo poniewaz przechodzil obok wlasnie przypadkowo moj qumpel 79lvl elite ![]() oba kolesie poszli do grobu z tego 51lvl wypadl crown armor ![]() ![]()
"Jestem śmiercią która Cię otacza, poddaj się a nie będziesz cierpieć" Ostatnio edytowany przez zwiastun ciemnosci - 21-05-2005 o 12:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2005
Lokacja: Exiva "NCrash" :P
Imię: Freezhen
Profesja: Paladin
Świat: Trimera
Poziom: 68
Skille: 87/79
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() Po prostu idziesz na hunta i zbierasz kase. Pozniej wracasz i wchodzisz na PM i dogadujesz sie i przepraszasz. Wysylasz jego loot i mala zaliczke w postaci 20 k. Na przyszlosc nie bij skulli. tak zwykle sie konczy ze ci co maja skulla red albo sa na wysokich lvl to maja tez kumpli na wysokim lvl.
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2005
Lokacja: Piła
Poziom: 74
Skille: 82/78
|
![]() Ja nie pojde na hunta bo tylko wyjde z PZa to juz mnie jada. jak chcialem kolesia przeprosic to do niego nie dociera on i tak mowi ze "masz pecha juz se nie pograsz na tym swiecie albo dawaj 100k". Lol ja nigdy 100k nie zrobie
![]() Ostatnio edytowany przez Marek Tibioman - 21-05-2005 o 21:51. Powód: literówka ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 12 2004
Lokacja: okolice Tych
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |