|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
Stan: Niegrający
|
![]() Mój autorytet:
Maraa 39(chyba dawno nie grałem i nie widziałem) knight dlaczego?: znam go od rooka, naprawde pomocny, czasami ale tylko czasami potrafi wkurzyć, ma poczucie humoru. Imponuje mi swoją zaradnością i sprytem |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() ja podziwam swoja matke ktora jest bardzo wytrwala w wychowywaniu mnie
![]() a i tak serio to respekt dla : Xienus Sharemus spoko goscie i duzo mozna sie od nich nauczyc ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Erycus Of Death
Profesja: Knight
Gildia: Polish Power
Świat: Pacera
Poziom: 54
Skille: 13/37
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() przczytalem 1 strone i juz mi styka
tyle bledow ortograficznych nie widzialem dawno ![]() btw, aires noob widzialem jak lurowal gsy i tylko biegal thais venore z XBOWEM!! i tylko na klacie go mial lloll a sabulus to taki noobek ![]() ![]() prawdziwym kozakiem dla mnie jest gottar zrobil w takim krotkim czasie takie 2 chary i danieluss zrobil w jakies 2 miesiace jak nie mniej 50 lvl na epvp to wyczyn jest |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: In da hell
![]() |
![]() Cytuj:
Teraz jak kazdy rodowity polak zrobie ci na zlosc i skomentuje: dla mnie ten temat jest na tyle glupi na tyle udowadniasz to swoim zachowaniem. Co ma rock (bo dla mnie HIM to rockowa kapela) do moich autorytetow co? Jezeli nie wiesz co to jest heartagram i co on oznacza to sie nie odzywaj bo naprawde mnie wkurzyles jak nikt na tym forum. A wiesz dlaczego nie napisalem ze dla mnie Cachero czy Bubble nie jest autorytetem a Jan Paweł II poniewaz dla mnie takie osoby sa faktycznie - wymiataczami w swojej dziedzinie, ale czy pochwalisz sie matce: "o mamo, uwielbiam goscia co swiata poza kompem nie widzi?" bo ja bym sie wstydzil. Dla mnie nie ma autorytetow w konkretnej dziedzinie. Autorytet to osoba ktorej sciezka chce sie podazac. Ja chce osiagnac taki spokoj ducha jak TEN WIELKI POLAK. Jeszcze cos? Wyobraz sobie ze bylem na kazdej pielgrzymce na ktorej moglem (od 91 r. w moim miescie do konca) oraz na pogrzebie, wiec tekstem ze teraz tylko mowie o Nim jest zniewaga. To nie bylo mile
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów k/Gliwic
![]() |
![]() 2 Autorytety:
Cachero: Najlepszy Sorc, a ja po prostu kocham ta profesje. Khazar de'Shar: 64 Elite skille b.dobre, gra na Titani, i jakos zawsze go lubilem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 04 2005
![]() |
![]() Moim autorytetem jest Temidus Mac'Mannus który gra na Solerze i jest w gildii Last Vampires (chciałbym w niej być
![]() Kiedyś go troche znałem, lecz zmieniłem serwer i znów powróciłem. Lubię go za to że gdy się do niego zagada na privie to nie zaczyna wyzywać tylko powie że nie ma czasu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Lokacja: Destabilizacja
Stan: Na emeryturze
|
![]() MORGAN IA FEY
Koleś, który wyszedł z rooka pożniej niż ja, nie był nawet w trzysetce m levelu. Po ponad miesiącu był na drugim miejscu, bez AFK, makro, account sharingu itp. Niestety miał hunta od druida z największym mlvlem na serwerze. A szkoda bo zapowiadało się (bardziej BYŁO PEWNE) że będzie pierwszy...
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2004
Lokacja: Nowy Sącz
Imię: Maripo Headsmasher
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 66
![]() |
![]() Moim autorytetem jest bardzo fajni ludzie Hideharu I Miyahira na Eterni
Cenie ich bardzo pomimo że są uważani za h lvl to są bardzo przyjaźni, pomogą nitylko w Tibi. <Ty for Miya za uratowanie z depresji> Hidek Dzięki za wszystko co dla mnie zrobiłeś ![]() Powodzenia w dalszej grze Hideharu elite knight 119 lvl Miyahira elite knight 70+ lvl Ostatnio edytowany przez maripo - 16-05-2005 o 23:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Guest
|
![]() Yo,moim autorytetem w Tibii jest Slepy 140 lvl Knight Lunaraponieważ uważam go za najlepszego polaka w Tibii.
Tyran-ziom Knight:22lvl 4 mlvl 60/59(trenie dopiero) Eq:Crown helmet,K-set,w-hammer,ss,g-shield ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: CrimCity
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Lifely sorcerer(nie wiem dlaczego) i Routi(zaraz będzie 100lvl
![]()
![]() |
#31 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2004
Lokacja: CalmerA
Imię: Warrior of abyss
Profesja: Knight
Świat: Calmera
Poziom: 68
Skille: 83/82
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: In da hell
![]() |
![]() ekhm, skoro tak uwazasz ....
moim autorytetem jest.... gottar - jeden z najlepszych polskich graczy, bardzo szybko wbil ten swoj 119 lvl - respect dla zioma
![]() |
#33 |
Guest
|
![]() Moim autorytetem jest Nemtor [113MS]
ponieważ w bardzo szybkim tempie zdeobywa high lvle, umie doskolane grac kaza postacia [knight 100+, sorc 100+, pall 100+] ma chyba 4 postaci na ponad 100.. ech ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2004
Lokacja: W bloku ;p
![]() ![]() |
![]() Rumere lvl 48 Elite Knight
świat solera fajny ziom(br!!) raz bawiłem się z kumplem w walenie poison fieldów przy dep ow kazzo...przez przypadek Rumere wszedł na poison field tak szybko, że wyskoczył mi skull o.o podbiega do mnie ja już licze ile mam uh'ów...a on? On mówi coś takeigo: Buy 2 runes of poison field xD więc mówie- spoko gościu...pare razy z nim gadałem... sprawdźcie na tibia.com jego death list...myslicie że jest kiepski? nie, to kamikaze ![]()
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Na Emeryturze
Świat: Isara
![]() |
![]() Moim autorytetem jest Dabeek (82lvl knight). Pamiętam go odkąd byłem 26 lvl'owym sorcererem na Calmerze. Poznałem go przy zaliczaniu draconia quest. Ale była przeze mnie zamota xD. Pamiętasz dab jak zeszłem z rolnikiem ubijać ds'y na niewidce?
![]() ![]() Nanerenderiel- świetny kumpel/kumpela (Cały czas nie wiem jakiej ty jesteś płci =D ). Znam go/ją odkąd miał/a 33 lvl. Jedyna osoba która miała cierpliwość do załatwiania mi wszystkiego co potrzebowałem. ![]() Virusqq/ Solurlin - Świetny kumpel odkąd weszłem swoją pierwszą postacią na mainland. Zawsze rywalizowaliśmy w Magic lvl. Kilka miesięcy po tym jak opuściłem Calmere, on miał już 58 mlvl. Wielkie gratulacje wytrwałości. Hmmm, dziwne, że nikt ode mnie z servera nie jest moim autorytetem xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2005
|
![]() autorytet:
kiperr-zawsze znajdzie czas by odpowiedzieć... a jego filmy mówią same za siebie no i jest oryginalny masakrowiec-bardzo fajny Msorc ma niepowtarzalny styl zabijania no i jest gites gościo i rozmówny
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2005
Lokacja: W Polsce
![]() |
![]() a ja podziwiam takiego jednego kolesia (nie podamn nicku bo mnie prosił) który zaliczył ->7<- dedów od gsa bo chciał odzyskać swój equip wkońcu mu sie udało ale miał 5lv a przyszedł z 11levelem
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2004
Lokacja: Nowy Sącz
Imię: Maripo Headsmasher
Poziom: 66
![]() |
![]() Cytuj:
Na 5 lvlu jest degradacja do rooka licząc że miał siedem dedów to powinien mieć lvl ósmy 11 - 7 x 2 = 4 x 2 = 8 @btw. Modka prosze o usunięcie i odpowiednie ukaranie poruszenia tematu JP II Nie że jestem chamski i go nielubie ale przeczytaj nagłówek ziom stwórz sobie Jan Pawel 2 postać to wtedy można mówić o autorytecie nawet 1 lvl ale i tak dostaniesz name locka ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Soldier Melon
Profesja: Elite Knight
Gildia: Lions
Świat: Rubera
Poziom: 60
Skille: 80/78
Poziom mag.: 6
|
![]() Grim Avatar - 125 lvl - Master Sorc - Rubera
Takego PvP mozna tylko pozazdroscic Kimura Avatar - 103 lvl - Rubera - Royal Pall Huh, sam nei wiem dlaczego ![]() Kapedward - 129 lvl - Rubera - Elite Knight Axe fighter, tak jak ja ![]()
![]() |
#40 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2005
Lokacja: W Polsce
![]() |
![]() Cytuj:
to nie wiem czemu zrobiłem looka to miał 5 lv a przyszedł z 11 a co do autorytetu przczytaj temat ten kto o JP II pisał bo o ile mnie wzrok nie myli tu chodzi o tibie a może on też gra w tibie? ![]() |
|
![]() |
![]() |