Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > O wszystkim i o niczym

Notki

O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;)

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 09-03-2004, 18:51   #21
zadki
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 04 10 2003

zadki ma numer GG 2154385 zadki ma login Tlenu zadki1
Domyślny

jeszcze chyba nie zostało wyjaśnione znaczenie U.F.O.
Tłumaczy się to na polski jako N.O.L. co oznacza niezidentyfikowany obiekt latający..... a takim obiektem może byc nawet duży latawiec ;D (wystarczająco duży aby go wykryły radary) ładnie pomalowany i ociekawych kształtach jakiego idiote zajmujacego sie identyfikacją obiektow latających i mamy inwazje UFO
zadki jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 09-03-2004, 19:15   #22
Zureq (RUBERA)
Użytkownik Forum

Zureq (RUBERA)'s Avatar

Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Olsztyn

Domyślny

Taa i poruszający się z prędkością dźwięku? UFO to (ale głowy nie dam uciąć ) Undefinied Flying Object, czyli na Polski właśnie NOL. Dlatego nie lubię, jak ktoś na Obcych mówi UFO :/ UFO to może być cokolwiek, ale przyjęło się, że jest to ich statek i tak też pozostało. Czyli Kosmita=Obcy, a UFO=statek latający, którym poruszają się niezidentyfikowane osoby, znane nam jako UFOludki Jak chcecie jakieś linki o UFO, Obcych czy czymkolwiek podobnym, poszukajcie, ja wam mogę tylko powiedzieć o najlepszych stronach. Niewątpliwie według mnie najlepszą stroną jest ta O przyszłości polecam natomiast

EDIT: Hmmm, ciekawe, dlaczego modkowie nic tu nie piszą? :rolleyes: Czyżby woleli nie umieszczać swych poglądów publicznie? Smiało, nikogo na pewno nie wyśmiejemy, ani nie upokorzymy (przynajmniej ja ). To jest skierowane do wszystkich, co teraz to czytają Ciekawe, kto ocenił ten temat?
Zureq (RUBERA) jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-03-2004, 08:21   #23
karat
Użytkownik Forum

karat's Avatar

Data dołączenia: 01 11 2003
Lokacja: Iława

karat ma numer GG 2179535
Domyślny

Odnośnie pokrewieństwa to jestem w 1/8 niemcem
moja prababcia wniosła do naszej rodziny krew niemiecką.

Pamientajcie 18 kwietnia o dniu moderatora i administratora
karat jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-03-2004, 16:42   #24
Jedi
Użytkownik Forum

Jedi's Avatar

Data dołączenia: 21 08 2003
Lokacja: Kołobrzeg City

Stan: Na emeryturze
Jedi ma numer GG 2163513
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie dodany przez zadki
jeszcze chyba nie zostało wyjaśnione znaczenie U.F.O.
Tłumaczy się to na polski jako N.O.L. co oznacza niezidentyfikowany obiekt latający..... a takim obiektem może byc nawet duży latawiec ;D (wystarczająco duży aby go wykryły radary) ładnie pomalowany i ociekawych kształtach jakiego idiote zajmujacego sie identyfikacją obiektow latających i mamy inwazje UFO
LOL widać, że sie nie znasz na lotnictwie, bo np. mały samolot lecący nisko nad ziemią nie jest wykrywalny dla radarów (kiedyś w ten sposób na placu czerwony w Związku Sowieckim wylądował bodajże amerykanin). I piloci samolotów którzy widzieli takie obiekty chyba nie widzieli latawców?
stary 13-03-2004, 00:55   #25
karat
Użytkownik Forum

karat's Avatar

Domyślny

Czyżby temat się już wyczerpał?Można też muwić o najnowszych odkryciach w dziedzinie fizyki i zagadek świata.

stary 13-03-2004, 13:43   #26
Zureq (RUBERA)
Użytkownik Forum

Zureq (RUBERA)'s Avatar

Domyślny

Ten temat chyba nigdy się nie wyczerpie, ale skoro nie widać sporego zainteresowania wśród tibiańczyków, to nic nie piszę, bo i po co? A żeby mój post nie był zbyt krótki, to napiszę jeszcze, że niezawodnym źródłem jest kanał Discovery, a zwłaszcza Discovery: Science. Był tam raz program o robieniu kręgów w zbożu. Chyba 4 osoby miały zrobić to w jedną noc, bez jakiejkolwiek próby. I co? Udało im się. Nawet powyginali zboże i umieścili kawałki metalu. Co najdziwniejsze, to gdy przelatywał nad nim helikopter, by zrobić zdjęcia, nagle zaczął spadać. Podobno większość kręgów mają takie właściwości, a dlaczego, to jeszcze nie jest wytłumaczone. Może pierwszy krąg powstał dzięki UFO, ale późniejsze to nieudolne kopie ludzkie.
stary 13-03-2004, 14:13   #27
Bambuko
Użytkownik Forum

Bambuko's Avatar

Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie dodany przez Zureq (RUBERA)
EDIT: Hmmm, ciekawe, dlaczego modkowie nic tu nie piszą? :rolleyes: Czyżby woleli nie umieszczać swych poglądów publicznie? Smiało, nikogo na pewno nie wyśmiejemy, ani nie upokorzymy (przynajmniej ja ). To jest skierowane do wszystkich, co teraz to czytają Ciekawe, kto ocenił ten temat?
Dawno temu taki temat już był, ja go założyłem i modki się wypowiedziały, wydaje mi się, że ten temat jeszcze gdzieś jest, a modki pewnie nie lubią się powtarzać i już...

EDIT
Co do kręgów - mogą działać tak samo jak piramidy, które, o dokładnie wymierzonych bokach i kątach, z ustawieniem ścian idealnie na cztery strony świata potrafią w naturalny sposób działać na przemioty organiczne i nieorganiczne, konserwując je, na przykład ser dłużej nadaje się do użytku a nóż się nie tępi. A tak jak już wcześniej mówiłeś o piramidach - może obcy zbudowali tylko jedną, resztę ludzie?
stary 13-03-2004, 14:46   #28
Andy ognisty
Użytkownik Forum

Andy ognisty's Avatar

Data dołączenia: 12 03 2004
Lokacja: Stalowa Wola

Andy ognisty ma numer GG 3273515
Domyślny

ja tam w ufo raczej nie wierze ale filmyz ufo w roli glownej lubie ogladac moj koles z klasy jest przewrazliwiony na punkcie zjawisk paranolmalnych nikt go za normalnego raczej nie uwaza sadzimy ze chce zeby jago traktowac jak ufo

Andy Ognisty
Andy ognisty jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-03-2004, 16:00   #29
Raynold
eX Moderator

Raynold's Avatar

Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy

Domyślny

Dobra, wypowiem się hihihi

Zureq (RUBERA):
No, nie podpadłeś mi jako user forum, ale podpadłeś mi w ogóle mieszając w to Biblię i Boga. A na tym punkcie jestem przeczulony. Jakie helikoptery?? Jaki Bóg-kosmita?? Coś Ci się pomieszało. Przeczytaj sobie uważniej i zerknij też do przypisów.

Mówisz, że jesteś "wierzącym, niepraktykującym" ...
Cytuj:
A na pytanie: "Czy wierzę w Boga?" odpowiadam, tak wierzę w Boga, naszego Stwórcę i kocham Go za wszystko, natomiast w kościół jako instytucję, którą wymyślili ludzi całkowicie prawie nie wierzę.
no widzisz, Kościoła nie wymyślili ludzie, tylko Jezus (Mt 16,18 z przyp.)
Cytuj:
Otóż i Ja tobie powiadam: Ty jesteś Piotr [czyli skała], i na tej Skale zbuduję Kościół mój, a bramy piekielne go nie przemogą
Kościół jest idealny sam w sobie, jako idea, ponieważ został założony przez Boga. Ułomnością ziemskiej instytucji jest ułomność ludzi ją tworzącą i kierującą.

Zostawmy sprawy religijne...

1.
Cytuj:
1. Wysokość piramidy pomnożona przez miliard jest równa średniej odległosci Ziemii od Słońca.
(...)
3. Obwód podstawy podzielony przez podwójna wysokość daje liczbę Pi (3,141592654...)
Sprawdźmy: odległość Ziemia - Słońce: ~150 mln km = 150 m * miliard. W porządku. Wnioskuję z tej wypowiedzi, że wysokoś piramidy ma 150 m.
Obwód podstawy (wg Twoich danych) to 921,435. Przy podzieleniu go przez podwojoną wysokość (300m) dostajemy 3,07151. Czyli kłamiesz i naginasz. Poza tym powiedz mi, czym została zmierzrona długość boków piramidy? suwmiarką? Skoro przy wielkościach rzędu setki metrów podajesz z dokładnością do milimetrów, to albo ktoś Cię wrobił a Ty w to wierzysz, albo kolejny raz naciągasz i przekręcasz.
Dalej...
Cytuj:
4. Długosc boku podstawy wynosi około 365,342 łokci egipskich i jest równa liczbie dni roku słonecznego w tropikach.
Około... hehehe z dokładnością znowu do 3 miejsc mówisz około. Dziękujemy. A jakbyśmy zmierzyli to w jardach, to co by nam wyszło? A w stopach? Śmiechu warte.
A teraz najlepsze:
Cytuj:
a) Piramida stoi prawie dokładnie na osi północ-południe, odchylenie od strony północnej 2'28'' na północny zachod i od strony południowej 1'57'' na południowy-zachod jest podawane niekiedy za blad w obliczeniach Egipcjan . Jednak moze byc to skutek dryfu kontynentow, kiedys stala ona dokladnie na osi północ-południe.
skoro to jest błąd w obliczeniach Egipcjan, to czemu sugerujesz, że to kosmici zbudowali??
Cytuj:
e) Masa sarkofagu razy biliard jest równa masie Ziemi.
A co ma piernik do wiatraka? A masa mojego buta razy dwa to masa dwóch butów Napoleona! Co za przypadek!
Cytuj:
A teraz dowód, który zwala z nóg/krzesła: Na pewno wiecie, że na Marsie ujrzeno piramidy, a jak nie, to teraz już wiecie. Otóż Kair to po Arabsku znaczy MARS.
Otóż powiem ja Tobie, spadłem z krzesła. Poważnie. A już myślałem, że je porządnie naprawiłem.

Przykro mi, jeśli się poczułeś urażony. Mam tylko nadzieję, że nie odbierzesz tego zbyt osobiście, chciałem tylko trochę spróbować obalić Twoje argumenty, żeby inni użytkownicy mogli zauważyć troszkę bardziej racjonalne podejście.

Ogólnie, do topicu: rodzi się pytanie, co rozumiemy przez termin "kosmita". Jeśli inteligentną istotę, to takie pewnie by już się z nami skontaktowały, bo przecież jest ich całe mnóstwo:
Cytuj:
Oryginalnie dodane przez karat:
(...)Kiedyś obliczono że w wszechświecie żyje 100'000'000 inteligentnych cywilizacji czyli takich które wynalazły środki masowego przekazu np.radio.
tylko szkoda, że się z nami nie kontaktują
Jeśli natomiast mówimy ogólnie o jakiejkolwiek formie życia, to tak, wierzę w kosmitów. uff...
stary 13-03-2004, 16:27   #30
Monoron
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 10 2003

Monoron ma numer GG 2232620
Domyślny

Ale po co te wszystkie wielkie obliczenia, skoro nie udowodniono na razie istnienia żadnej cywilizacji?
Wszystkie NOL`e to zwykłe rządowa eksperymenty.
Gdyby jakaś obca cywilizacja zauważyła naszą planetę, już dawno by ię z nami skontaktowali, zamiast trzymać się w ukryciu.
A nie muszą się nas bać na pewno.
Skoro oni mogą (jeśli istnieją) dolecieć do nas, a my do nich nie, to mają bardziej rozwiniętą technologie.
Monoron jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-03-2004, 19:34   #31
Zureq (RUBERA)
Użytkownik Forum

Zureq (RUBERA)'s Avatar

Domyślny

Uuuła, Raynold, zaszalałeś Po kolei:
Kościół - Kościół pisany z wielkiej litery, są to ludzie wierzący w Boga, a kościół z małej to budynek i instytucja. Tak mawiał mój katecheta Więc nie uwarzam, aby ludziom był potrzebny kościół - budynek do modlitw.
Piramida: nom, tu się trochę wygłupiłem, ale te dane są potwierdzone. Jednak moim zdaniem to wszystko razem wzięte to coś więcej niż przypadki czy dziwne obliczenia (podziel przez 100, odejmij 300 dodaj połowę wartości i wyjdzie ci 666).
Bóg = Obcy: To tylko teoria, ale jakże prawdopodobna. Przypisy? Przecież one powstały dawno po tych zdarzeniach. Poza tym mogłyby być dowolnie przekształcane na potrzeby danego roku czy innego zdarzenia. Nie chciałem nikogo tym urazić, bo dochodzę do wniosku, że każdy wierzy w to, co chce i nikt go nie przekona do zmiany poglądów, jednak innych można jeszcze bardziej utwierdzić w przekoniu o danej sprawie.
Może to, co do tej pory pisałem to tylko moja wyobraźnia i tak naprawdę Obcy nie istnieją. Przecież nie dostaliśmy od nich żadnego sygnału (no może poza jednym). Skąd więc wiadomo, że we wszechświecie istnieją inne cywilizacje? Z własnego rozumowania, które, niestety, jest często błędne.
Monoron, masz rację, wszystkie zjawiska paranormalne i wszelkie UFO mogą być eksperymentami rządowymi na potrzeby wojska. Jednak skąd się wzięła ta technologia? Prace naukowców? Niewykluczone. A może z już istniejących pojazdów?
Raynold, jeszcze ostatnie kilka słów Dzięki za słowa krytyki. Dzięki takim jak Ty można się normalnie rozwijać Nie ma nic lepszego jak wymiana poglądów między osobami o całkiem innym zdaniu.
stary 13-03-2004, 22:58   #32
Raynold
eX Moderator

Raynold's Avatar

Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy

Domyślny

Dzięki Tak szczerze, to nastawiałem się, że mnie troszkę będziesz chciał zmieszać Ty chwilkami troszkę przesadziłeś, a ja chciałem podejść do tego z zupełnie innej strony, żeby się zrobiło troszkę ciekawiej
Co do Kościoła bądź kościoła, to zgadzam się z Tobą. No tylko kościół - instytucja musi jakoś zarządzać i kierować Kościołem - wspólnotą ludzi. No i powtarzam - ułomność ludzka itd...
Nie wątpię, że dane są potwierdzone i rzeczywiście wzbudza podziw inżynieria i matematyka Egipcjan, którzy praktycznie perfekcyjnie wybudowali piramidy. Jednak jeśli chodzi o "kosmitów", to jestem nieco sceptyczny. Gdyby byli tak rozwinięci, że (sami wybudowali piramidy/wmieszali się między Egipcjan i pomagali budować?) to ciekawe, że się nie ujawnili. Z taka wiedzą mogliby zawładnąć cywilizacją ludzką. Może byli pokojowo nastawieni, ale to wszystko domysły. Według mnie nie potrafimy docenić możliwości naszej cywilizacji i sił przyrody w tworzeniu różnych dziwnych i zaskakujących zjawisk.
A ja w tej kwestii będę się zachowywał jak niewierny Tomasz - nie postawicie przede mną żywej istoty myślącej pochodzącej spoza Ziemi, nie uwierzę.
stary 13-03-2004, 23:11   #33
Bambuko
Użytkownik Forum

Bambuko's Avatar

Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy

Domyślny

Uważa się, że cywilizacja bardziej rozwinięta od ludzkiej to cywilizacja pokoju. Możliwe, ale jest w tym jeden błąd - gdyby to ludzie byli taką cywilizacją, dalej by walczyli. Po prostu tak są stworzeni. A tacy Centaurowie z jakiejś odległej plantetki poruszającej się po orbicie Proxima Centauri mogą być głupsi, ale lepsi, bo tak są stworzeni. Teori jest mnóstwo. Więc ci co przybyli na Ziemię w czasach egipcjan mogli być pokojowo nastawieni.
stary 14-03-2004, 16:04   #34
Zureq (RUBERA)
Użytkownik Forum

Zureq (RUBERA)'s Avatar

Domyślny

No i "się" znalazło tu
stary 14-03-2004, 16:53   #35
Gewof
Rybzor to moja dzifka

Gewof's Avatar

Data dołączenia: 08 01 2004
Wpisy bloga: 2

Domyślny

Ja nie za bardzo jestem przekonany co do istnienia UFO, ale tez nie jestem na 100% przekonany ze nie ma obcej cywilizacji. Za to moj ojciec jest maniakiem UFO, oglada filmy, czyta na necie itd. czasami mnie to wkurza jak mowi cos o UFO no ale trzeba sie z tym pogodzic
stary 14-03-2004, 18:46   #36
Mister Knight
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 03 2004

Mister Knight ma numer GG 4002226
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie dodany przez Zureq (RUBERA)
Napisałem kiedyś w innym temacie co sądzę o tego typu sprawach, ale dla zainteresowanych (jest ktoś taki?) Napiszę jeszcze raz: we wszechświecie istnieją ekhm "kosmici", znani też jako "UFO", ja wolę Obcy Istnieją, to jest pewne. Ale gdzie? Daleeeeeko, hen daleko. Ale czy na pewno? Czy przypadkiem nie są tu, na Ziemi? Czy może przybyli kiedyś swoim statkiem? Taaa, bardzo prawdopodobne. Już słyszę te okrzyki w głupiutkich główkach: "DAJ DOWODY, A NIE STAWIAJ HIPOTEZY!". A więc proszę: No.1: Wielka piramida. Czy ludzie dysponowali tak zaawansowaną techniką, żeby ją zbudować? Nie sądze. Rodzi się pytanie: "Dlaczego więc piramida jest nazywana Piramidą Heopsa?" Nosi ona taką nazwę, ponieważ w 1837 roku Howard Vyse odnalazł na kamiennym bloku kartusze z imieniem Chufu (czyli Cheops). Niestety jest to jedyny dowód jaki znamy i bardzo prawdopodobne jest, że został sfałszowany. Dlaczego? zapytacie się na pewno. Otóż znaki użyte w podpisie należą do innej epoki. Podobne są do tych używanych dwa tysiące lat po panowaniu Cheopsa! Jednak ponownie zapytacie się: Dlaczego ktoś miałby wstawiać podpis Cheopsa w piramidzie nie wybudowanej przez niego? Tego niestety nikt nie wie, jednak jest wiele teorii. 1 - każdy przecież chciałby poszczycić się tak wspaniałą budowlą. 2 - może ktoś chciał zatuszować działalność innych sił czy mocy, nie znanych człowiekowi. Tych teorii możnaby wymieniać w nieskończoność.
Wymiary piramidy:
waga - 6,18 mln t
obwód podstawy - 921,42 m
powierzchnia podstawy - 5,3064 ha
boki - zachodni 230,357 m
wschodni 230,391 m
północny 230,251 m
południowy 230,454 m.
Już? Przyjrzeliście się? I co? Nic? No więc słuchajcie:
1. Wysokość piramidy pomnożona przez miliard jest równa średniej odległosci Ziemii od Słońca.
2. Odległośc od piramidy do bieguna północnego jest równa odległości do środka Ziemii.
3. Obwód podstawy podzielony przez podwójna wysokość daje liczbę Pi (3,141592654...)
4. Długosc boku podstawy wynosi około 365,342 łokci egipskich i jest równa liczbie dni roku słonecznego w tropikach.
Mało? To proszę:
a) Piramida stoi prawie dokładnie na osi północ-południe, odchylenie od strony północnej 2'28'' na północny zachod i od strony południowej 1'57'' na południowy-zachod jest podawane niekiedy za blad w obliczeniach Egipcjan. Jednak moze byc to skutek dryfu kontynentow, kiedys stala ona dokladnie na osi północ-południe.
b) Piramida od końca lutego do początku października nie rzuca w południe żadnego cienia.
c) To nie jest związane tylko z Wielką Piramidą, ale z wszystkimi trzema. Otoz ustawione są one dokładnie tak, jak gwiazdy Oriona.
d) Szyb z rzekomej komory króla ma kierunek dokładnie na pas Oriona, a szyb z komory królowej na Syriusza.
e) Masa sarkofagu razy biliard jest równa masie Ziemi.
f) Jej kąty dzielą deltę Nilu na dwie części.
Zaskoczeni? Jeśli nie, to znaczy, że już to wiedzieliście .
A teraz dowód, który zwala z nóg/krzesła: Na pewno wiecie, że na Marsie ujrzeno piramidy, a jak nie, to teraz już wiecie. Otóż Kair to po Arabsku znaczy MARS.
No.2 Posłuży nam tu własna logika, a także fragmenty z Księgi Ezehiela. Opisuje on lądowanie pojazdu Boga. Tak, tak pojazdu. Czyżby potrzebował On czegoś do przemieszczenia się? Do tego opis jak przy lądowaniu helikoptera! W środku 4 istoty, nieludzkie i jedna, najważniejsza. Bóg? Tak. Obcy=Bóg? Bardzo prawdopodobne. Jakbyście się zachowali, gdybyście zobaczyli coś, co pochodzi z naszych czasów w epoce starożytności? A coś, co lata i w środku jest ktoś, kto tym steruje? Ktoś, kto przy pomocy technologii czyni cuda? BÓG! Tak, Obcy są naszym Bogiem od dawien dawna. Czyżby oni nas stworzyli? Może tak, może nie. Jak powiedział profesor w Małych Agentach2: "Czyżby Bóg bał się tego co stworzył?". Moim zdaniem tak, dlatego czeka cierpliwie, aż dostanie znak, sygnał, że może się pojawić. A na pytanie: "Czy wierzę w Boga?" odpowiadam, tak wierzę w Boga, naszego Stwórcę i kocham Go za wszystko, natomiast w kościół jako instytucję, którą wymyślili ludzi całkowicie prawie nie wierzę. Dzięki, że dobrnęliście do końca. Zapraszam na moją strone www.zureq.republika.pl o tej tematyce. Czasem możecie mnie spotkać na czacie Onetu w pokoju Apokalipsa. Nara. I pamiętajcie: Nie dajcie się zwieść innym ludziom, nie myślcie, co sobie pomyślą o was. Róbcie to i wierzcie w to, co uważacie za stosowne. Nikt was do niczego nie ma prawa zmusić, a skoro tak by było, to to, do czego was zmuszają jest niezgodne ze wszystkimi dobrami świata. (może to mieć charakter odniesienia do Apokalipsy ale interpretujcie to jak chcecie, nikt was do niczego nie zmusza) Acha, co do Roswell, to jest to jeden z wielu przypadków. Kilka nawet wystąpiło na terenie Polski
Ziomal... to jest zajebiste... zawsze sie zastanawiałem nad tymi faktami które są na twojej stronie internetowej i wogóle co powiedziałeś. Ja sam interesuje się UFo lub jak kto lubi Obcymi i rzeczami paranormalnymi (moja mama mówi że sam jestem paranormalny :/ ) Moim zdaniem od zawsze istniało jakieś życie poza ludźmi i stworzeniami na Ziemi napewno jest coś w tym...
Mister Knight jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-03-2004, 20:21   #37
karat
Użytkownik Forum

karat's Avatar

Domyślny

Ja mam pare pytań:
1.Czy jest kilka gatunków kosmitów?
2.Jakie są cechy anatomi kosmity wzrost itp?

stary 17-03-2004, 15:23   #38
Zureq (RUBERA)
Użytkownik Forum

Zureq (RUBERA)'s Avatar

Domyślny

Znalazłem ciekawą informację na temat UFO w hierarchi przyrody:http://strefa51online.w.interia.pl/u_5.htm
Cytuj:
1.Czy jest kilka gatunków kosmitów?
Gdzieś czytałem o tym, tylko nie pamiętam gdzie. Możliwe, że w strefie 51, ale teraz nie znalazłem tego. Otóż jest kilka gatunków: szaraki, postacie o złotych włosach (bardzo podobne do ludzi), i jakieś jeszcze inne. Szaraków każdy zna. Chyba najbardziej się rozpowszechnili. Łysa, trochę wydłużona czaszka z czarnymi oczami, ciało szare wzrost coś koło 120 cm (podaję z pamięci, ale na pewno niewielki). Postacie o złotych włosach. Mniej spotykani Obcy bardzo podobni do ludzi. Mają złote włosy i towarzyszy im niewielka poświata. Ktoś tam kiedyś opisał zdarzenie, że zatrzymał się w barze i zobaczył tych ludzi (wzrost trochę większy od 190 cm chyba). Spostrzegł, że ogarnia go fala uspokojenia i radości. Kiedy wyszli, wyszedł razem z nimi. Na zewnątrz czekał ich zakamuflowany statek. Dalej nie pamiętam, co się wydarzyło, ale na pewno tego faceta nie widzieli. W każdym bądź razie, czy to wam czegoś nie przypomina? Naprowadzić was? Dobrze. Więc postacie wyglądające jak ludzie, poświata i złote włosy. Gdy się do nich zbliżacie niczego się nie boicie i jesteście uspokojeni. Brakuje dwóch elementów kojarzonych z nimi: aureoli i skrzydeł. Wiecie już o kim mowa? Tak, tak, o naszych Aniołach. Dalej na ten temat już nic nie będę mówił.

Cytuj:
2.Jakie są cechy anatomi kosmity wzrost itp?
Sekcji zwłok (prawdziwej!) jeszcze nikt dotąd nie zrobił, a przynajmniej nie ujawnił tego. Wiemy tylko o ich wzroście (na oko) oraz jak wyglądają na zewnątrz.

RE DOWN: Hehe, możliwe, że to oglądałem. Na discovery leciało kiedyś coś o tym. Był tam właśnie film pokazujący sekcję zwłok szaraka. Okazało się, że to nieprawda. Jeden powód, który pamiętam, to to(?), że ten domniemany "chirurg" trzymał nożyczki w kciuku i wskazującym zamiast w środkowym. Było jeszcze chyba coś o tym, że włożył wnętrzności gdzieś, gdzie nie powinien.
stary 17-03-2004, 19:29   #39
Jazio!
Użytkownik Forum

Jazio!'s Avatar

Data dołączenia: 03 03 2004

Domyślny

Ja mam dwa filmiki z sekcji zwłok kosmity "szaraka". Jak kcecie to moge je na server wrzucić i podac linka.
Jazio! jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-03-2004, 20:18   #40
Mister Knight
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 03 2004

Mister Knight ma numer GG 4002226
Domyślny

Ja wierze...ostatnio taki jeden pakował mi jedzenie do plecaka....moja mama....ale nie szczerze mówiąc to napewno gdzieś tam..daleko jest jakieś życie. Nie to, że czekam jak moi sąsiedzi aż po mnie przylecą ale że kiedyś się spotkamy i... so pogaędzimy .
Mister Knight jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania