|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Buuuuu
|
![]() Zalerzy jak zgine, ale zwykle na poczatek jest cos w stylu:
Eremo (cenzura) kapitalista znow (cenzura) na mnie (cenzura) zarobi. (Eremo = gosci co sprzedaje AoL). Pozatym ostatni zgon byl tak glupi ze biegalem po Edron i darlem sie zeby ludzie wyzywali mnie od ciemniakow, balwanow (i inne okreslenia na osobe o zerowym IQ).
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
|
![]() @topic:
Mówię, że zginąłem, zaliczyłem deada, wykorkowałem ![]() ![]() @gremlin - chyba nie tylko Eremo zarobi, bo jeszcze blessingi się kupuje od nowa (drugie tyle co AoL), a poza tym tracisz (jeśli miałeś wszystkie blessingi) 2% expa i skilli. ![]()
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2004
![]() |
![]() ja mówie "padłem na ........ "
albo "zdechłem" |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 03 2004
|
![]() Witam
Ja mówie ,że zaliczylem zdona lub deda. Albo czasem jak pk mnie zabil to "nick" mnie zakatrupił. (Jestem początkowy i mam 12lat wiec narazie musze się wprawić ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zbanowany
Data dołączenia: 19 09 2003
|
![]() Ja najczęsciej
" K***a Ch**j Pi****ny Mnie Zaj****ł " - od pk "właśnie zdechłem" - od stworka / trucizny,ognia itp. |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
|
![]() A ja mowie np. kilnoł mnie pk czy np. kilnoł mnie drag itp. przewaznie kilnoł. no chyba że weszłem tam gdzie nie trzeba bylo a wiedzialem co tam jest to mowie sobie: jestem p.....bany.
![]() pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2004
|
![]() Ja przeważnie mówię "Je...y H.j Czyli Pk mnie zaje..l k...a zrokujemy go??
![]() Od monsterka to "Kuźwa zginołem na dsach ![]() Z własnej głupoty to "Jestem .... " !!! |
![]() |
![]() |
#30 |
Guest
|
![]() jak zdechne na jakichś potworach to mówie że padłem lub zdechłem, a jak zabiją mnie PK to kur...., c...j pie...lony PK itp
|
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2003
Lokacja: Darashia 2, Flat 03.
![]() |
![]() "Ja pier****, zaj**** tego mojego providera neta!!!! Za co ja mu płacę ku***?!"
(najczęściej [właściwie zawsze] ginę od kicków - kilkugodzinnych przerw w necie ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2004
Lokacja: Gdańsk
|
![]() Ja mówie K(cenzura) deda ***nołem......
I to by było na tyle ![]() naszczęście rzadko mi sie to zdaża
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2004
Lokacja: Katowice
Profesja: Elder Druid
Gildia: Perly Lotry
Świat: Calmera
Poziom: 61
Poziom mag.: 57
![]() |
![]() ja mowie "padlem" albo "gleba" albo poprostu "dead"
|
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2004
Lokacja: Stargard
![]() |
![]() A ja mówię: Hu* kończe z tom grą, już nie moge, nie moge, NIE MOOOGE!!! <wali o stół>...
A i tak gram ![]() @ Pasozyt: Ja to mówie przez "h" a nie "ch" ^^
"...Zrozum co naprawdę watro zrobić w życiu, a poznasz swych przyjaciół..." Szanuj tę prawdę a poczujesz w sobie moc. ![]() Vote it ! ![]() Ostatnio edytowany przez Omega~ - 25-09-2004 o 07:12. |
![]() |
![]() |
#36 |
Guest
|
![]() Ja mówie ****a znowu net siadł
![]() |
![]() |
#37 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 09 2004
Lokacja: Żagań
|
![]() Cytuj:
a co do tematu to ja nic nie mowie tylko lece do sklepu komputerowego po nowa myszke (nerwowy chlopak jeste ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Nowa Sarzyna
![]() |
![]() Ja mowie tak
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Opole
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Mówie: "upadłem", "padłem", "dedłem", "poszedłem spać", "yyy...missclick =/"
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Rybnik
![]() |
![]() Ja jak se padne przez PK to jak gram w caffe(rzadko raz za ruski rok na 1h se pujde a tak to w domciu siekm) to muwie do koompla ''ej idz zaj***** skur****syna bo jak nie to dostaniesz po ryju(on ma 11lat i 81lvl)(a jak gram w domu to poprostu muwie KU*** jego mac)a jak dedne na potworku to muwi''i znowu to samo''(lubie bic mocne monsterki solo)
Ostatnio edytowany przez Tuhamid - 25-09-2004 o 21:39. |
![]() |