|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 04 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Stasiek-kiler
Profesja: Paladin
Poziom: 10
Skille: 30/30
Poziom mag.: 4
|
![]() Ja Jak niektórzy nie pekowałem za nic. Ale jak se trenujesz a taki noob na 8 lvlu wbija i zaczyna zabijac ci dwarfy to az krew zalewa. Nic tylko go zabic. Jak go juz zabilem mialem white skulla i przechodzil 45 royal pall i mnie nie zabil. To nie prawda ze h-lvle zabijaja nizsze (ale sa wyjatki). A przy okazji udalo mi sie pokanac 26 palka na solo
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2005
Lokacja: Wyszków
Imię: Dariel Bloodheart
Profesja: Knight
Świat: Candia
Poziom: 44
Skille: 75/74
Poziom mag.: 5
|
![]() No to w takim wypadku mówi się starobrazylijskie słowo "leave". Dopiero jak nie odejdie to go zabijasz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 05 2005
![]() |
![]() 8 lvlelowca high lvl zabijają tylko wtedy kiedy jakoś im zawini (ukradnie lootbaga, white skul)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
|
![]() JA chcialem zeby kazdy gp w moim dp byl uczciwie zarobiony, nie zdobyty poprzez pekowanie, lecz tak sie nie da.Wszyscy pekuja i nic tego nie zmieni,ostatnio zalozylem sąde na forum i kazdy dawal ze "lubi pekowac i sam pekuje" no to jak tu grac wsrod thiefow,pekerow,looterow,liarow
![]()
ile trzeba stracic czasu,nerwów i pieniedzy zeby zrozumiec czym jest Tibia?, dowie sie tylko ten, kto to przezyje..... Ostatnio edytowany przez Misieq Druid - 22-05-2005 o 17:32. Powód: MAle blędy xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2004
![]() ![]() |
![]() wg mnie jezeli tibie gra sie dla statow a nie dla przyjemnosci i np jezeli cie ktos wyzywa lub zabije OLEJ TO badz madrzejszy niz on i graj dalej!!!!!
![]()
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 03 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Na Emeryturze
Imię: Magsonn
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Refugia
Poziom: 250
|
![]() Zauzmy ze jestes Druid/Sorcerer i robisz ten mlvl stojac pod depo ... ja mialem taki przypadek stoje kolo dp z kumplami a tu ***ut podchodza dwie osoby 11 lvl i 12 lvl druidy i ***ut 3 sd i c*** you are ded =f, tacy kretyni zabijali tyko druidow /sorcow bo najwiecej moze miec przy sobie i najmniej hp ... ;F ...
Dlatego ja juz nie chodze tak czesto do Carlin -.- wole sobie siedziec na ankharmun lub darashi depo tam przynajmniej nie ma takich loli ... To tyle :S |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2004
Lokacja: Zgorzelec
Stan: Na emeryturze
Imię: Wez Nie Kozacz
Świat: solera
Poziom: 8
Skille: zmienne
|
![]() A mi to nie przeszkadza ze jakis 30 lvl zabije 15 lvla. Taka jest gra i tyle, dlaczego ten 15 lvl nei zrobi sobie wyzszego lvlu od niego i go tez nie zabije? Stare dobre zdanie: Pekowanie sie nie podoba? Idz na non pvp. Przeciez to jasne ze pkujac nie rzucasz sie 30 lvlem na lvle 30 tylko musisz miec jakis tma zapas i gwarancje ze zdzolasz zabic ofiare. Ja bardzo czesto pkuje bez powodu bo po prostu taka jest gra, a ze on nie umial sie obronic to jego sprawa.
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2005
Lokacja: Oświęcim
![]() ![]() |
![]() a mi przeszkadza że jakiś 30lv zabija 15lv
przecież każdy wie jak trudno grać sorcererem uzbierałem 650GP ida a jakiś s****... zabija mnie odpłaciłem mu się potem ok ale co z tego jak kasy juz nie miał?? odechciewa mi sie grać w to.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
|
![]() ciemne dropsy - przesadziłeś! No łatwo powiedzieć kiedy lepszy zabija słabszego. To jest zabawne? Własnie walka równa jest dobra, a nie mocny kontra słabszy.
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Puchatek ma rację
i jedyną szansą na przeżycie są znajomości, oraz szybkie wstąpienie do gildii nie ma innej szansy William druid niech cię tylko dopadniemy [zemsta za 650GP!!] a to miało być HMM |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 05 2005
|
![]() Mnie najbardziej wkurzają prowokacje wysokich leveli. Biega sobie taki z białą czachą pod depo 6 levelem i specjalnie prosi sie o śmierć... kozaczek. Zabijasz go i przyłazi swoją kur......wa ulubiona postacia która robił biedak przez 8 lat i cie zabija. To już nie jest religia-to jest kures.two. To gorsze od zdrady guildi. Nie wiem brak mi słów na takich kolesi. To nawet gorsze od tchórzostwa. Zadaje sobie pytanie: Jesli jestes tchórzem w Tibi to kim jesteś w realu?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Tym samym?
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() tak dlatego ja np nie płace tym co chcą
bo mówią pay or death a ja im: ja jestem polakiem i umieram godnie nie będę płacił mięczakowi który ma 50LV a ja mam 10, który nie chce stanąć twarzą w twarz z równym sobie a tacy prowokatorzy to szkoda mówić ja natchnąłem się na jednego zaatakował mnie i go zabiłem ciekawe co mi teraz grozi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Znam genialny sposón na ograniczenie uzelażnionych od tibi: na starcie nowych serverow po 5 dniach wywalic pierwszych 20 kolesi (z +45 lvl zapewne) do wariatkowa, bedzie mniej silniejszych paranoikow, ktorzy zabijaja
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 04 2005
Imię: Stasiek-kiler
Profesja: Paladin
Poziom: 10
Skille: 30/30
Poziom mag.: 4
|
![]() Właśnie przed chwilą jakiś noob wlazł na roty pod carlin. ja do niego "leave" (byl to 9 druid) on puszcza ff na wyjscie z dziury i zaczyna mnie lac cwaniak. ale mam w-hammera jak widac nizej i typa zajechalem. loot?=scimitar, dwarven shield 2 lmm, rod i klucz..... Nie rozumiem takich idiotow i nie dosc ze logouta nie moge zrobic to musze czekac az ogien zniknie.
|
![]() |
![]() |