|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom mag.: 8
|
![]() @up
Mało ludzi tak treni na non pvp ja jeszcze nikogo niewidziałem kto by tak robił. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 02 2005
|
![]() ja kapuje o co chodzi
ty niby jestes ten co czaruje ale ty zamieniles sie w monka ropneles ghoula i muwisz ze ghoul wali monka bo widac czarne obramowanie naokolo ghoula i cave rata to znaczy ze cie bije a ty niemozesz byc czarujacym bo zaden stwor cie by nie ***al (oprucz ps'a) wiec tu nie cwanuj -.- mam talent do odgadywania P.S.a i jeszcze wylonczylem nicki zeby nie ujawnic ze jestes zamieniony w monka |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Mahakam
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
![]() |
![]() Cytuj:
1) pisze sie nie cwaniakuj a nie nie cwanuj ![]() 2) nicki wylaczone bo czarujacy ma podobny nick do wypasa i byscie sie pluli ze mc 3) z tego co wiem knightem nie mozna sie w potwory zamieniac, a jak mi nie wierzysz ze knightem jestem to www.tibia.com -> Master Zewcio plx 4) czarujacy stoi na gorze i zaden stwor go nie bije 5) jak bym gral czarujacym (postacia na gorze) to tam by byl srodek ekranu... a jest na postaci w outficie pacc ... P.S nie masz talentu, tylko wyobraznie ..... P.S2 jak nie wierzysz to nagram Ci filmik ....
Master Zewcio 45 Knight (koniec pacc i nie ma promo ![]() Harmonia 76/75 15:30 Masia Herzy: szukam gidli mam 23 lewel knight skile 57/55 i dobre eku |
|
![]() |
![]() |