![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Gildia: High Guard
Świat: Secura
|
![]() LOL -.- poprostu nooby i tyle... Weź zmień nazwe tematu do nie pokazujesz drogi to bazyliszka... gdybyś pokazał całą droge i stanął sobie koło niego to ja rozumiem ale tak to każdy noob może go zobaczyć...I nauczcie sie, że jak ktos treni to sie nie zabija mu potworów...Ah te nooby -.-...
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
|
![]() Uhm.... mnie dziwi cos na tym forum...... jeden coś powie to 10 postów o tym samym i po co to? -.- Troche Tock zrabał ze zabil kolesiowi potworki :/ Niewiem jak inni ale na filmiku bylo wyraznie widać basyliska na battle.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 04 2005
|
![]() Moze bys chociarz swiatlo zapalil
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
|
![]() Cytuj:
"mnie dziwi cos na tym forum...... jeden coś powie to 10 postów o tym samym i po co to? -.-". Nikt ci tu nie karze siedzieć ani oglądać tych "10 postów" ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: mistrz kylu
Profesja: Knight
Gildia: Force of Darkness
Świat: celesta
Poziom: 52
Skille: 79/78
Poziom mag.: 6
|
![]() ejj wiem ze to siara ale nie umiem otwoerac w tym za............. rapidsharze filmow plzzzzzzzzzzzzz pomożcie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
Lokacja: Iława
![]() |
![]() nooby napewno to jest harmonia pozneje po paru nickach w twoim vip to jest server non-pvp weic prawie nkt ci nieuszanuje treningu to jeden z powodow czemu tam niegram a co do filmu ja niewidzialem bazyliszka nawetna battle hyba slpey jestem a nie sry mozna zauwazyc przez kilka sekund
a bazyliszek to jest zwiazany z questem ale nikt go nierozwiazal albo nikt sie niepochwalil
Któregoś dnia,Kiedy staniemy się mądrzejsi, Kiedy cały Swiat się zestarzeje Kiedy będziemy kochać I będę się modlił do kogoś abyśmy mogli jeszcze żyć żeby żyć i jednego dnia któregoś dnia Któregoś dnia,życie będzie sprawiedliwsze Potrzeby będą żadsze,a chciwość nie będzie popłacała Bóg będzie podąrzał do tego rozświetlonego przełomu Jeśli nie będziemy chcieli wejśc na księżyc,pozwoli temu przyjść jednemu dniowi,pewnemu dniowi Wkrótce... Ostatnio edytowany przez Czester - 08-06-2005 o 16:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Guest
|
![]() Bardzo możliwe że basilisk quest nawet nie istnieje (patrz: lista questów).
|
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 02 2005
|
![]() Uwazam ze dobrze zrobiles zamieszczajac ten filmik tutaj. Ja noobem nie jestem a nigdy nie wiedzialem jak do niego dojs bo porpsostu mnie to nie obchodzilo i do niczego nie bylo potrzebne. Teraz cos dla tego cxo napisal ze ten filmik jest dla noob'ow:
1. Ty mi raczej na nooba wygladasz 15 lvl i 23 mlvl nice poprostu (no coments) 2. Pewnie gdyby nie Twoi lepsi kumple to nigdy bys tam sam nie doszedl 3. Chyba wystarczy noobku ![]() Watewim Swiat - Mythera ![]() Skills - 82/80 ![]() Lvl - 45 ![]() Profesja - Knight |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2005
Lokacja: Czerwieńsk
Imię: Wladczyni Mieczy
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 44
Skille: 75/74
Poziom mag.: 5
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
^Violets are blue, Roses are red Don't touch my friend- or U are dead^ If you read this - you will be dead. ![]() Ostatnio edytowany przez Matekneo - 16-06-2005 o 14:16. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 07 2005
|
![]() Chlopie jak to ma byc droga do bazyliszka......
Dziwne ze go tam niebylo, uciekl ci z obiektywu?? Ehh.....Nakreciles film o czyms innym niz w tytule.... Jednym slowem to twoja glupota ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2005
Lokacja: Szczecin
Imię: Knight Axe the Second
Profesja: Elite Knight
Gildia: Pit Bull
Świat: Hiberna