|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2005
Lokacja: Above cloud
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Aldora
Poziom: 157
Poziom mag.: 9
|
![]() moje plany !!!!!! na Wakacje :
1) Jechac z kumplami na Heineken Music w Gdyni ( oj bedzie sie dzialo , oj bedzie sie dzialo ) 2)Odwiedzic Cachero ![]() 3) Wyjechac gdzies z dziewczyna moja ukochana Ania ( kiss,kiss,kiss) 4) Codzienie ranne wycieczki rowerowe z kumplami 5) Nocne imprezy ( wóda,wino,piwo i dziewczyny hehehe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 6) ZROBIC MARATON GRANIA W TIBIE ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Plany na wakacje?
Jeśli uda mi się dogadać z dostateczną ilością ludzi z Poznania [tłumaczenie -> jeśli uda mi się wrobić dostateczną ilośc ludzi z Poznania] planuję zorganizować mini zjazd Tibijczyków... plan jednak jeszcze w zarodku, rozmowy trwają ;] A tak to w sierpniu prawdopodobnie uda mi się wyjechać do Londynu [oficjalnie, to ja tam będę Matkę odwiedziać] a będąc tam spotkam się wreszcie w realu z paroma kumplami z Tibii ![]() Pzdr
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hmmm u mnie pewnie będzie tak jak zawsze:
- Gra w piłkę z kumplami - Napoje wyskokowe ![]() - Baseny I to wszystko ![]()
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2005
Lokacja: Siedlce
|
![]() Hmmm... u mnie troche inaczej niż u innych
![]() - Beachsoccer ![]() - Granie w gałe (na trawie ![]() - Pojeździc co drugi dzien na rolkach i poskejtować ![]() ![]() - Jeziorko i basen ohhhh the best ![]() - i troszuńke na kompie pograć ![]() Ostatnio edytowany przez Hubo of Danera - 30-05-2005 o 16:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 01 2005
Stan: Niegrający
|
![]() No to moje wakacje:
-mieszkam blisko morza, to opierdzielanie sie na plazy z czytaniem ksiazki -jak dobrze pojdzie to jakas obozo/kolonia za granica i opierdzielanie sie na plazy za granica z czytaniem ksiazki + kapiele w morzu, granie w noge itp. -wszystkie atrakcje kolonii(wiecie o so chosii) -uprawianie pewnego sportu 3-6 godz dziennie, jak bedzie pogoda i ludzie -na pewno troche pogram w Tibie, Warcrafta III, Starcrafta(ucze sie dopiero xD) -postanowienie, ze przed poczatkiem roku poucze sie, skonczone zapomnieniem tego(niezamierzonym) -czytanie ksiazek, ogladanie fimow, czyli domowe rozrywki -pewnie wyjazd do babci Oczywiscie to bylaby najlepsza konfiguracja, lecz nie wiadomo jak bedzie ![]()
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2004
|
![]() Niestety połowa moich kolegów nie jedzie na kolonie bo woli siedzieć przed blaszakiem...
-Obóz,kolonie -Piłka nożna, Koszykówka -Jazda na rowerze - ostatecznie najzwyklejszy spacer |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Tupac Legacy
Data dołączenia: 05 12 2004
Lokacja: Olsztyn
Imię: Midurion
Profesja: Elder Druid
Świat: Furora
![]() |
![]() W wakacje:
- Kolonie ![]() - Zarabianie kaski( jak ktos z olsztyna niech da jakis pomysl. mam 14 lat ![]() - plaża o.O - qempjuter (Tibia rulezz ![]() ![]() - Podffurko - Wyjazd do Dziadków ![]() - Parę niewiadomych na dzień dzisiejszy ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2004
Lokacja: Białystok
|
![]() 2-9 lipiec wyjazd z rodzicami, a później już całe dnie będą moje
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2004
Lokacja: Kraków
Imię: Suldanesslar
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 60
Poziom mag.: 6
|
![]() Troche mnie to dziwi, ze wiekszosc osob ~14lat pisze mniej wiecej tak:
"Jakies napoje wyskokowe"- pewnie w 99% przypadkow to tak dla "szpanu", no ale coz. W wakacje pewnie gdzies do 22 lipca pojade gdzie (nie widaomo gdzie i kiedy) Potem od ~22 lipca pojade na przedobozowe zapier****, kopanie dziur, budowa kuchni itp. Potem do ~26sierpnia bede siedzial na tym obozie, a potem pewnie do konca wakacji bede siedzial w domu i gonil qmpli z lvl ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
Lokacja: Tam gdzie rosną bubki.
|
![]() Hmm...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
The Witch
Data dołączenia: 14 05 2004
|
![]() Cytuj:
![]() Choć na tamto też było NIE.
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() No to moje wakacje raczej nie bedą zbyt ciekawe... Przebywam poza Polską i jestem raczej pozbawiony kumpli, a więc plan przedstawia się tak:
-Nudy... -Plaża... -Jakieś piwko czy coś... -"Kompjuter" -No i to co najważniejsze... Będe się lenił całymi dniami... Ogolnie rzecz biorac nuuuuudy...
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Wsrod wspomnien Kolor oczu: niebieskoszare IQ:czasem mysle(...) xD
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: Yy?
Skille: Zmienne
Poziom mag.: <3
![]() |
![]() ->Siedlce (wiadomo kogo odwiedzic)
->Krakow (mam obiecana bitwe WHFB krasnoludy vs reszta swiata) ->Moze M'azury (jakas ludka, zagiel, grupa dobrych znajomych i jazda) Reszte czasu spedze pewnie w wawie, albo razem z babcia w Ciechanowie. Na wolny czas cos sie zimprowizuje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2004
Lokacja: Wrocław/Lunara
![]() |
![]() Ha a ja to pewnie :
Pojade gdzies z rodzicami ( najpewniej do babci ![]() Pileczka nozna Rower,rower i jeszcze raz rower Planuje w wkajacje nauczyc sie skakac na hopach ( juz troche umiem ale to nie to co chce ![]() I ofkors nauczyc sie innych sztuczek na rowerq Rower r0x |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() ->Moze M'azury (jakas ludka, zagiel, grupa dobrych znajomych i jazda)
Zapraszam sczegolnie do Węgorzewa ![]()
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Skrzydlna w górach... Gdzieś po Śląsku się może pokręcę... No, i na 35 % pojadę do Wielkiej Brytanii do kuzynki.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Guest
|
![]() ja mam takie se plany
Wyjazd nad Bałtyk w lipcu tygodniowy Obuz tenisowy w czerwcu a w nim: 5h dzienni tenisa 1h jazdy konnej dziennie kajaki koszykuwka,pilka nozna itp dziewczyny ![]() piwo rowery plaża itp zapowiadają sie dobre wakacje ![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 08 2004
Lokacja: Niech cie to nie interesuje!
Stan: Na emeryturze
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#39 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() A więc zaczynamy:
- Wypakwoanie się gdzieś na obozik z kumplami (taki gdzie jest lighowa opieka - a najlepiej jej brak). Pewnie jeziorko lub góry - Lanparty u znajomego (tylko 1 raz, niepewne) - Wyjazd z rodziną nad morze - Masakra na rynku (chcesz popatrzeć na debili? przyjdź na rynek w sierpniu ;P) - Treningi kendopodobne - mecze - biwak pod namiotem + piwo i to chyba główne no i troche kompa...
eerion.blogspot.com - Jak to gaijin Japonię ogarniał, czyli relacja z kraju kwitnącej wiśni. Ostatnio edytowany przez eerion - 31-05-2005 o 18:07. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 09 2004
Lokacja: Praszka
Profesja: Elder Druid
Świat: Calmera
![]() |
![]() ja mam 4: