Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Filmy

Notki

Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 02-06-2005, 22:39   #21
Marczio
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: polack

Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Świat: selena/xerena
Poziom mag.: 45
Marczio ma numer GG 1065481
Domyślny

Nie no co to jest za usprawiedliwienie ze to ona organizuje to noe bierziesz sd. Jak sorc moze isc gdziekolwiek bez sd... boze wez graj lepiej najtem albo pocwicz myslenie bo twoje zachowanie na tym filmiku jest tak noobowskie ze zal patrzec. Co chwile wychodzisz zostawiasz team sam na dole, walisz 20 razy w geomancera z gfbi i widzisz ze na nie nie dziala i mimo to dalej walisz. Chlopie wiesz szkoda mi tej Floaterki ze padla bo dzielnie blokowala wam te geomancery i guardy... moze jakbys ty padl to bys sie czegos nauczyl a tak to watpie bo chyba nie masz wiecej niz 12 lat jak masz taki nick i idziesz bez sd do kopalni na geomancery. Nie krec wiecej filmow bo robisz z siebie posmiewisko.
Btw. nie dziwie sie twojemu zachowaniu (makro robi swoje i chodzi mi o mlvl, musiales niezle na nim jechac a potem sie dziwisz ze tak idzie jak ty wiecej wiesz o tym jak dziala makro niz jak sie gra w tibie)
20:24 Iyan Xoder [14]: lol btw, old pl Szarancz or new swe one?
Marczio jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 02-06-2005, 23:22   #22
hortex
Użytkownik forum

Data dołączenia: 02 06 2005
Lokacja: Białystok

hortex ma numer GG 5643567
Strzałka Wladca Anilow

Siemka bardzo fajny filmik mi sie podobal moze obejrzysz moj dwarf quest niedlugo =D
hortex jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-06-2005, 23:44   #23
Maly Wielki Czlowiek
Użytkownik Forum

Maly Wielki Czlowiek's Avatar

Data dołączenia: 15 02 2005
Lokacja: Legnica

Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Świat: Azura
Poziom: 104
Skille: 90/87
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Nie no co to jest za usprawiedliwienie ze to ona organizuje to noe bierziesz sd
on sie nie usprawiedliwia tym ze flo zorganizowala wszystko, przeczytaj wczesniejsze posty i zobaczysz ze sie zapytalem o to kto wymyslil zeby isc na tego questa we 3 ...

Cytuj:
Jak sorc moze isc gdziekolwiek bez sd
a wyobraz sobie ze moze

Cytuj:
pocwicz myslenie bo twoje zachowanie na tym filmiku jest tak noobowskie ze zal patrzec
odezwal sie wielki guru, zaloze sie ze Michal gra od Ciebie o niebo lepiej

Cytuj:
Co chwile wychodzisz zostawiasz team sam na dole
no jak wali w niego geo a on ma tylko 335 zycia... chwila nieuwagi i pasc mozna

Cytuj:
nie masz wiecej niz 12 lat jak masz taki nick
nie mozna oceniac czlowieka po nicku -.- poza tym michal ma chyba 16 lat teraz

Cytuj:
Nie krec wiecej filmow bo robisz z siebie posmiewisko
ty cos nakrec a zobaczymy co potrafisz bo narazie widze ze tylko gadac

Cytuj:
makro robi swoje i chodzi mi o mlvl, musiales niezle na nim jechac a potem sie dziwisz ze tak idzie jak ty wiecej wiesz o tym jak dziala makro niz jak sie gra w tibie
osiagnac taki mlvl jest latwo i niepotrzebne jest uzywanie "makro" o ktorym pewnie i tak duzo wiesz ; ) ... Michala znam lepiej niz Ty i co do jego gry nie mam zastrzezen
Maly Wielki Czlowiek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-06-2005, 07:02   #24
Missy A...
Użytkownik forum

Missy A...'s Avatar

Data dołączenia: 22 02 2005

Profesja: Elder Druid
Poziom: 129
Poziom mag.: 72
Domyślny

No to Marczio z niecierpliwością czekam na twój filmik.. z twoim myśleniem na tym queście szybko padł byś skoro twierdzisz że Michał nie potrzebnie wychodził do góry...
Missy A... jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-06-2005, 10:15   #25
Qrczaq
Użytkownik Forum

Qrczaq's Avatar

Data dołączenia: 21 11 2004

Imię: Kafos
Profesja: Royal Paladin
Domyślny

looooool, kto was uczyl grac?;o
Qrczaq jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-06-2005, 11:31   #26
Maly Wielki Czlowiek
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
looooool, kto was uczyl grac?;o
ciekawe kto ciebie, pewnie co miesiac zmieniasz serwy i wyjsc poza 20 lvl nie mozesz, tak to juz jest w twoim wieku, ze brak wam cierpliwosci "polaczki"
stary 03-06-2005, 14:04   #27
Missy A...
Użytkownik forum

Missy A...'s Avatar

Data dołączenia: 22 02 2005

Profesja: Elder Druid
Poziom: 129
Poziom mag.: 72
Domyślny

@ Qrczaq
heh...może pokażesz nam jakiś swój hunt skoro uważasz ze nie umiemy grać
chętnie pooglądam "kozaka" w akcji
Missy A... jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-06-2005, 14:09   #28
Rybzor
CS Tibia.pl Team

Rybzor's Avatar

Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1

Stan: Początkujący
Adres Jabbera do Rybzor
Domyślny

Ładnie z-ana akcja
Rybzor jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-06-2005, 15:08   #29
Bongozzpl
Użytkownik Forum

Bongozzpl's Avatar

Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: :O

Imię: ~
Domyślny

Jak ty mozesz zamiescic taki film, poprostu on ukazuje twoja panike w sytuacji zagrozenia.

` Nie tani amant i nie podrabiany cfaniak mam T-shirt z napisem Zakaz Kopiowania `

DGE.
Bongozzpl jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-06-2005, 16:36   #30
PacMan
Guest

Domyślny

Nuda ale ja się doszukuje w tym jakiegoś celu... <CISZA!!>
  Odpowiedz z Cytatem
stary 03-06-2005, 16:54   #31
michal'wielki
Użytkownik Forum

michal'wielki's Avatar

Data dołączenia: 22 12 2004

Domyślny

Prosze bardzo jezdzijcie po mnie ile chcecie. Ja sie wcale nie usprawiedliwiam. Zpieprzylismy questa bo poslismy nieprzygotowani. Moze mialem zly dzien? moze bylem zmeczony i zwyczajnie zapomnialem o sd? poprostu nie przyszlo mi to do glowy. Pisze ogółem bo nie bede do kazdego z was kolejno pisal bo nie pamietam waszych nikow. Nie uwazam ze ten film jest kompromitacja, zamieszczając go tu mialem na celu przedstawić niebezpieczenstwo tego questa i pokazać mniej doswiadczonym jakich błedow nie powinni popelnic wykonując go jakie popelnilismy MY. Oczywiscie to nie tyczy sie tak wspaniałych graczy jak Marczio. Do Bongzoll...COŚ TAM, nie wazne, mowie ze nigdy nie bylem tak wyluzowany przed questem i to nie byla panika tylko dzialanie w celu unikniecia deda. Ty pewnie bylbys jeszcze bardziej wyluzowany wręcz flegmatycznie i stalbys jak kolek i czekal aż ubiją cie geomancery. Ja dbam o to zeby na mojej liscie dedów bylo ich jak najmniej. Moze ty lubisz padac od buga,watahy wilków lub stojąc po środku grupy geomancerów nie starając uciekać. Pare słów do Marczio. Wiele slyszalem w tibii i wlasnie tak jak ty wypowiadaja sie gowniarze jakim sam bylem mam nadzieje ze wyroslem. Jesli ty jestes sorkiem/druidem na 40-60 lvlu z 35 m lvlem i sciagasz hitu po 40-75 guardom to rzeczywiscie masz prawo zazdroscic innym magic lvla.
Każdy z nas był kiedys noobem i nie wiedział jakie niki nosi sie w tibii. To moja pierwsza postać założyłem taki nik bo nie miałem pomysłu na inny ani nie chciałem miec nika typu Master Neo albo Super Krowa bądź Legolas , Aragorn czy też Mroczny Druid z Krainy Cienia. Szczerze wątpie że twój nik odbiega od wyżej wymienionych. A co do m lvla nie zrobilem tak wysokiego na makro ale zwróć uwage kiedy zalozona zostala moja postac. Dość dawno gdybym od poczatku umial grac mialbym juz grubo ponad 60 lvl. ale nie umiałem. Koledzy z rl tylko nauczyli mnie robic runy i powiedzieli ze najwazniejszy u sorka jest magic lvl. Posłuchałem ich i zajłem sie tym. Jak noob stalem pod dp i trzaskałem runy i ni z tego ni z owego zrobilem 40 m lvl majac około 25 normalny. wtedy kupilem pacc i zacząłem expic uczac sie grac w tibie wynoobialem i staram sie byc coraz lepszy. zdażają mi sie wpadki takie jak ta ale one mnie ucza tego zeby nastepnym razem np. wziasc SD i bedzie po problemie.

Ostatnio edytowany przez michal'wielki - 03-06-2005 o 17:47.
michal'wielki jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-06-2005, 17:49   #32
Marczio
Użytkownik Forum

Domyślny

Dobra cofam to o nicku bo sie zapedzilem, no ale poruszylo mnie tyo co zobaczylem. Maly Wielki Czlowiek nie rozumiem cytatu ze zalozysz sie ze Michal gra lepiej ode mnie. Sluchaj zakladac to sie mozesz z kumplem o wynik meczu. Co to znaczy ze lepiej gra. Znalazl sie nastepny pr0 skil0r. Lepiej grac mozna w fpp, strategie ale nie rpg. W rpg trzeba wiedziec jak grac. To teraz wyobraz sobie ze idziesz bez sd na crusader helmet a tez ich jest 6. No i co? Przesadzilem z tym ze sork bez sd nie powinien sie ruszac ale na questa tym bardziej dwarven hell gdzie wiadomo ze jest masakra i ida we 3 to sie nie obejdzie bez sd. Ufam ze Maly Wielki jest tak dobry ze we 3 by poszedl i dalby rade bez sd. To pokaz ty swoje filmiki skoro mnie wyzywasz na filmik. Co mamy sie w ogole nie wypowiadac na temat filmu?? Chlopaku daj spokoj bo chyba sie zapedziles w tych cytatach.
stary 03-06-2005, 18:00   #33
michal'wielki
Użytkownik Forum

michal'wielki's Avatar

Domyślny

Ja znów mówie ze nie mam zamiaru sie kłucic. Powiedzialem juz na temat sdków jak nie doczytales to przeczytaj pierwsze linijki mojej ostatniej wypowiedzi.
A co do tego ze trzeba wiedziec jak grac to wlasnie widze ze z 31 levelem masz 37 m lvl wielkie gratz. To tak jakby 60 knajt mial skile 45/45. zastanow sie nad soba zanim oskarżasz innych. Zobacz filmy Malego sa na forum z ancient scarabów zapewniam cie ze on nie ma sie cfzego wstydzic. Z niecierpliwścią czekamy na twoje filmy. Podkreślam że ja jestem przyjaznie nastawiony nawet do tych ktorzy mnie krytkuja
stary 03-06-2005, 19:08   #34
Marczio
Użytkownik Forum

Domyślny

Sugerujesz mi ze co zle robie ze nie stoje caly dzien na afku i nie robie runow?? Ze wole isc na guardy i poexpic tam niz postac pod dp i robic runki. To jest wedlug ciebie gra. Ja gram dla przyjemnosci a nie zeby miec najlepsze statsy. Nie cierpie afkowania i wole isc na guardy 2x dziennie niz stac pod dp i nabic jakis mlvl bo mam z tego exp. Chyba nietrafnie mnie porownales do najta na skilach 45/45 bo skile 45/45 sa dobre dla 8 lvla. Nie wstydze sie swojego mlvlu bo czego mam sie wstydzic tego ze ja nie stoje pod dp/na statku czy gdziekolwiek i nie nawalam tych runow. Jaka ty przyjemnosc masz z tego ze stoisz pod dp caly czas. Co robisz to zeby sie chwalic przed kims jak cie spyta o mlvl?? Wole sie pochwalic dobrym expem/lootem niz tym ze "potrafie" stac pod dp i ciagnac ryby.
stary 03-06-2005, 19:09   #35
Maly Wielki Czlowiek
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Lepiej grac mozna w fpp, strategie ale nie rpg. W rpg trzeba wiedziec jak grac.
w kazdy rodzaj gry trzeba wiedziec jak grac ... a tym bardziej w strategie
Cytuj:
To teraz wyobraz sobie ze idziesz bez sd na crusader helmet a tez ich jest 6
z wszystkich team'ow w ktorych szedlem na crusader helmet questa nikt nie uzywal tam sd bo nie bylo potrzeby ...wystarczyly hmm'ki

Cytuj:
To pokaz ty swoje filmiki skoro mnie wyzywasz na filmik
juz nie jeden filmik nakrecilem ...np. necro quest-solo , griffin quest-solo itd.
stary 03-06-2005, 21:58   #36
Bongozzpl
Użytkownik Forum

Bongozzpl's Avatar

Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: :O

Imię: ~
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez michal'wielki
Prosze bardzo jezdzijcie po mnie ile chcecie. Ja sie wcale nie usprawiedliwiam. Zpieprzylismy questa bo poslismy nieprzygotowani. Moze mialem zly dzien? moze bylem zmeczony i zwyczajnie zapomnialem o sd? poprostu nie przyszlo mi to do glowy. Pisze ogółem bo nie bede do kazdego z was kolejno pisal bo nie pamietam waszych nikow. Nie uwazam ze ten film jest kompromitacja, zamieszczając go tu mialem na celu przedstawić niebezpieczenstwo tego questa i pokazać mniej doswiadczonym jakich błedow nie powinni popelnic wykonując go jakie popelnilismy MY. Oczywiscie to nie tyczy sie tak wspaniałych graczy jak Marczio. Do Bongzoll...COŚ TAM, nie wazne, mowie ze nigdy nie bylem tak wyluzowany przed questem i to nie byla panika tylko dzialanie w celu unikniecia deda. Ty pewnie bylbys jeszcze bardziej wyluzowany wręcz flegmatycznie i stalbys jak kolek i czekal aż ubiją cie geomancery. Ja dbam o to zeby na mojej liscie dedów bylo ich jak najmniej. Moze ty lubisz padac od buga,watahy wilków lub stojąc po środku grupy geomancerów nie starając uciekać. Pare słów do Marczio. Wiele slyszalem w tibii i wlasnie tak jak ty wypowiadaja sie gowniarze jakim sam bylem mam nadzieje ze wyroslem. Jesli ty jestes sorkiem/druidem na 40-60 lvlu z 35 m lvlem i sciagasz hitu po 40-75 guardom to rzeczywiscie masz prawo zazdroscic innym magic lvla.
Każdy z nas był kiedys noobem i nie wiedział jakie niki nosi sie w tibii. To moja pierwsza postać założyłem taki nik bo nie miałem pomysłu na inny ani nie chciałem miec nika typu Master Neo albo Super Krowa bądź Legolas , Aragorn czy też Mroczny Druid z Krainy Cienia. Szczerze wątpie że twój nik odbiega od wyżej wymienionych. A co do m lvla nie zrobilem tak wysokiego na makro ale zwróć uwage kiedy zalozona zostala moja postac. Dość dawno gdybym od poczatku umial grac mialbym juz grubo ponad 60 lvl. ale nie umiałem. Koledzy z rl tylko nauczyli mnie robic runy i powiedzieli ze najwazniejszy u sorka jest magic lvl. Posłuchałem ich i zajłem sie tym. Jak noob stalem pod dp i trzaskałem runy i ni z tego ni z owego zrobilem 40 m lvl majac około 25 normalny. wtedy kupilem pacc i zacząłem expic uczac sie grac w tibie wynoobialem i staram sie byc coraz lepszy. zdażają mi sie wpadki takie jak ta ale one mnie ucza tego zeby nastepnym razem np. wziasc SD i bedzie po problemie.
Po 1 moj nik : bongozzpl
Po 2 : nie znasz mojej postaci wiec jak mozesz mowic o deadach?
Po 3 : Chcialem zrobic go solo na 59 lvl , ale koledzy doradzili ze jednak nie podolam
Po 4 :Nie obsmarowuj kogos dopuki nie zobaczysz jak on to robi~.

` Nie tani amant i nie podrabiany cfaniak mam T-shirt z napisem Zakaz Kopiowania `

DGE.
Bongozzpl jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-06-2005, 22:47   #37
Sir Emilio
Zbanowany

Sir Emilio's Avatar

Data dołączenia: 02 05 2005
Lokacja: Olsztyn

Stan: Początkujący
Profesja: Royal Paladin
Świat: Refugia
Poziom: ^^
Skille: 1337
Poziom mag.: hm
Sir Emilio ma numer GG 6082309 Sir Emilio ma login Tlenu bartek_maly@tlen.pl
Domyślny

hahah jednym slowem najbardziej z***.any quest tego typu jaki widzialem OMG dziadkow gejow z hmm?? muhahah LOL
Sir Emilio jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-06-2005, 23:19   #38
michal'wielki
Użytkownik Forum

michal'wielki's Avatar

Domyślny

(jestem tobą) Muahahauh LOL LOL jednym słowem najbardziej jestes z***any uzytkownik teogo forum LOL LOL MUauhahauhuah IM NOOB // boze co za dzieci autystyczne
stary 04-06-2005, 09:08   #39
Marczio
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez michal'wielki
(jestem tobą) Muahahauh LOL LOL jednym słowem najbardziej jestes z***any uzytkownik teogo forum LOL LOL MUauhahauhuah IM NOOB // boze co za dzieci autystyczne
Masz porownania... lekcja j. polskiego sie przyda....

Skonczcie te bezsensowne wyzywanie bo to jest dziecinada.
PS. Moze nie uzywaj slowa "autystyczne" bo to znaczy ze jestes Pi******ny g***iarz ktory smieje sie z czyichs wad i chorob. Sa inne slowa ktore moglbys uzyc
stary 04-06-2005, 09:21   #40
michal'wielki
Użytkownik Forum

michal'wielki's Avatar

Domyślny

niczego nie zaczynalem. TO inni na mnie najezdzali a na twoim miejscu smieciu nie oddzywalbym sie bo i tak juz zostales skompromitowany.
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania