|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2004
|
![]() Kiedyś zgadałem się z jakimś brazylijczykiem(akurat z nim trenowałem) i chciałęm żeby mi przetłumaczył pare słówek, a że mama wparowała do pokoju zaczęło sie naprawde BIG TŁUMACZENIE. Teraz za każdym razem jak mnei widzi przy kompie sie pyta czy nie ma koło mnei jakiegoś brazylijczyka
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 03 2004
![]() |
![]() Moi starzy...hm moja matka za nią nie przepada ale moj ojciec kiedys probowal grac ale nie mial czasu i tak zaznaczylem ze nie lubia jej
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2003
Lokacja: Gdansk
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Moi rodzice mowia ze za duzo gram, a za malo sie ucze :/ . Moj Tata ciagle na mnie krzyczy jak widzie ze gram w komputer :/ . Mama juz troche mniej, bo zawsze mowie ze mozna sie angielskiego nauczyc itd. ale Taty sie nie da przekonac i dla tego lekcje zawsze odrabiam jak Tata wroci z pracy :/ .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2004
Lokacja: Stalowa Wola
![]() |
![]() moi nie marudza zbytnio gdy gram nie wiecej niz 4 h tate prawie mi sie udalo namowic do granie ale kolega pozyczyl mu inna gre i ciagle w nia tlucze
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2003
![]() |
![]() Cytuj:
To jest forum. Forum jest po to, żeby się wypowiadać. Jak ci coś nie pasi, to załóż sobie sondę gdzie będzie 1000000000 opcji i każdy będzie mógłby wybrać coś dla siebie. A ja wolę czytać, jak jest u każdego z osobna. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2003
Lokacja: Sulechów
|
![]() hehe wy macie problemy z rodzicami a ja mam problem z tesciowo caly czas zrzedzi mojej zonie ze komputer pobiera bardzo duzo produ. Moja zona na poczotku marudzila ze jo zaniedbuje ale od jakiegos czasu przestala(Pewnie dlatego ze w nocy nadrabiam straty).
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2004
Lokacja: Sosnowiec, Darashia
|
![]() Ja mam dopiero 12 lat to szkoda gadac. Im nie chodzi o tibie, tylko o to że siedzę przed kompem poniedziałek-piatek kolo 5-6h a weekend 10+. Z nauka i tak nie mam problemow
![]() ![]() ![]()
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
|
![]() Uuuu
Widze, że wszyscy narzekają... To też się przyłącze. Moi starzy są neutralni do tibii bo poprostu uważają, że wszystkie gry są tak samo głupie i tak samo "zrzerają mózg". Ale gdy gram w tibie to całkiem co innego - mówię, że przy tibii można bardzo dobrze nauczyć się angielskiego. I to jest dla was rada - jak rodzice was sprzed tibii wyganiają to mówcie "Uczę się angielskiego". A jak mówią żebyś nie kitował to pokazujesz swoją rozmowę z jakimś gościem albo poprostu pokazujesz jak gadają inni. Tibia the best ------------------------------ Miałem piękne postacie na Etherni ale gram od nowa na Ruberze. Dzisiaj zaczęłem :P . 3 level > rook, ale będę siedział w Ab> będę druidem (rodakom taniej UH'y :) > Cucumbers adorator
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
Lokacja: Tam gdzie rosną bubki.
|
![]() re:next great sorcerer
Ty narzekasz? Ja mam 11! I moja mama (taty ni ma) ciagle narzeka ze iagle siedze w tej tibie (nigdy nie powiedziala Tibia). Ale jak odrobie lekcje i wyprasuje wszystko za nia to jest szczesliwa idzie do swego pokoju iada na fotelu a mnie goni do kompa. Dziwni sa dorosli nie? |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2004
Lokacja: Pradawne miasto 'Ssij'
![]() |
![]() heh, przekopiowac 90% waszych postow i by bylo
![]() Ja mialem szlaban na tibie ![]() Ostatnio tata zaczyna sie interesowac, nawet jak afkowalem to mnie pilnowal (powiedzialem ze jak mi zacznie ubywac zycia to zeby mnie zawolal ![]() ![]() ![]() Ale jeden problem....... Qfa dra sie ze zamiast sie uczyc do sprawdzianow/testow/matur/testów kompetencji/ itp itd to gram w tibie... I mowia ze nie moge afkowac i sie uczyc bo "KOMPUTER NADAL PROMIENUJE!!!" lol ^^ to mnie po prostu zabilo na amen ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 03 2004
![]() |
![]() Ja też shlabanik(
![]() Jeśli i wam się spodobał click here: http://www.tibia.pl/thread.php?threa...3c4a35cfacf45c |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik forum
|
![]() Moi starsi nie maja wonty ze gram za dlugo... ale inni i tak graja wiele dluzej
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
|
![]() hehe chyba wiekszosc starszych ma podobny stosunek do kompotera i to co sie na nim robi.o Tibi nawet nei wiedzA
![]()
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2004
![]() |
![]() Moji starsi dali mi kompletny zakaz na tibie i inne fajne gry ale ja nigdy sie uich nie slucham
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2004
Lokacja: Szczecin/Kraków
|
![]() Ja też mam szlaban. Moi rodzice nienawidzą wszelkich gier komputerowych a Tibii w szczególności. A ja w nią grałem zwykle max. 2 h!! Forum też mi nie wolno odwiedzać, ale jak widać rodziców aktualnie nie ma
![]()
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2004
Lokacja: Meduseld
Stan: Aktywny gracz
Imię: Theodon
Profesja: Knight
Gildia: Holy Dragons
Świat: Celesta
Poziom: 60
Skille: 84/83
Poziom mag.: 5
|
![]() A moi gadają, że znowu chodze tymi ludkami
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2004
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 03 2004
|
![]() Oboje moich rodziców uwarza, że tibia uniezależnia albo, że to jakaś sekta. Podobne zdanie mają mamy moich kolegów z klasy, a ostatnio to jedna poruszyła ten temat na wywiadówce, jeden z jego tibiajskich kolegów zalogował się o 5 rano. Kiedy tego słucham to to chce mi się tylko powiedzieć LOL!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2004
Lokacja: zabierzow bochenski
Stan: Na Emeryturze
Imię: Neust
Profesja: Elite Knight
Gildia: Chair Kids
Świat: Unitera
Poziom: 154
Skille: 97/85
Poziom mag.: 9
|
![]() moich starszych nie interesuje co ja robie... mam sfoy pokoik... kompiuterek,fajeczki,pepsi/kawe/herbate,food i siedze cicho
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
Lokacja: Płock
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 209
![]() |
![]() Moi starsi narzekaja tylko ze dlugo siedzę przy komputerze ale bardzo chciałbym aby moi strasi grali w Tibie
![]() |
![]() |
![]() |