|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
Pokaż wyniki sondy: Czy popierasz założenie takiej grupy? | |||
Tak |
![]() ![]() ![]() ![]() |
10 | 31.25% |
Nie |
![]() ![]() ![]() ![]() |
22 | 68.75% |
Głosujących: 32. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Fallen Angel
|
![]() Tez jestem przeciwny, chodz z nieco innych powodow. Po pierwsze, grupa sypnie sie po niedlugim czasie. Wszytkie grupy ktore zajmowaly sie bardzo obszerna dziedzina sie sypnely(wysztarczy wspomniec Ordo Invictis).
|
![]() |
#22 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Nie chodzi mi o techno. Mi tutaj chodzi, że najczęściej w klubach leci... fakt techno ![]() |
|
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Sa tez tak zwane rockoteki, gdzie mozna sie pobawic przy 'ciezszej muzyki'...
sa kluby, gdzie mozna potanczyc salse, rumbe, twista i inne... sa kluby, gdzie mozna posluchac klasyki: Pin Floyd, Led Zeppelin i innych... Poprostu teraz wszyscy mysla ze zabawa najlepsza jest przy techno... bo tak naprawde nie slyszeli nic innego ![]() Ale Manieczni rox! ![]()
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2005
Lokacja: Mroczna dolina
![]() |
![]() @up
Wystarczy spojrzeć choćby na ostatni komiks od Koko (kokoart.net). ![]()
Imię moje zostało mi dane przez ludzi z najstarszych ksiąg elfickich mędrców, a oznacza szept księżyca. Ostatnio edytowany przez Ivellios Galanodel - 17-06-2005 o 12:48. |
![]() |
![]() |