|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2003
Lokacja: Kołobrzeg City
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Weźcie sobie zobaczcie filmik z tego zbioru: http://www.lo2.opole.pl/~zeus/Tibia/Tibiacam*****
a tytuł to (7.2)28-elder-pking-amera To jest najwiekszy odwazniak jakiego widziałem. Wogole nie wiedziałem, że czarodzije mogą być tacy potęzni...
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
![]() |
![]() To ja pamiętam, ja rzuciłam sie na Orc Warriora na 8 lvl (od razu po rooku)
![]() Po dwóch ciosach miałam zółte życie ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Guest
|
![]() Ja mialem kiedys taka sytuacje:
Oprowadzalem kolege po okolicach Venore (mieszka w Carlin) i zaszlismy az do Elvenvillage. Ostrzegalem go naturalnie zeby samodzielnie zanadto nie kombinowal ![]() Bilismy spokojnie elfy, idziemy, patrze, a on sobie gdzies polazl. Po chwili slysze krzyk:"AAAAAAA!", a on wieje na red hp przed 2+ scoutami. Nawet nie zdazylem uhnac. Rzucil sie na nie z mieczem dwurecznym....... |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Hell
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Askara
Poziom: 40
Poziom mag.: 44
|
![]() hmm moze sie pochwale ;p
35 lv master solo dli 37 master solo demona 39 master proba sola 3 behemotow 40 master proba sola wrl 25 knight block dla 38 knight block demona (padelem na 2 ;p) 70 knight po update block 2 wrli i uE 100 lv master sorca |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 04 2004
|
![]() heroiczny czyn : na 15 lvl poszedlem na szczury hahahaha
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2004
Lokacja: Jeszcze nie znalazles?
![]() |
![]() Hehe spoko historie macie.
Moj qmpel na 12 lvl najtem skille 38/?? handed sword, scale arm, leather legs,solider helmet zucil sie na Panxora Ludzie z Rubera go znaja ale to 106 royal. Kolega mial male szanse
![]() |
#28 |
Guest
|
![]() Hmm... Jak dobrze pamiętam to chyba widziałem pana na 4 levelu, który wskoczył w sam środek około 5 Minotaurów :]. Przyznaje, że ja sam "skakałem" na 6 levelu do Orc Spearmen i 2 zwykłych Orc, oczywiscie dostałem po łbie :P.
|
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2004
Lokacja: Włocławek
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Novar
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Eternal Society
Świat: Lunara
Poziom: 27
Poziom mag.: 32
![]() |
![]() Ja znam paru takich kolesi, a oto sytuacje:
1. Siedze w cafe i u nas dużo małolatów gra w tibie. No i kiedyś 3 z nich postanowiło iść na smoka ![]() 2. Też w cafe i też małolaty ![]() ![]()
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
|
![]() Znajomy blokował demona bez tarczy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2004
Lokacja: Pradawne miasto 'Ssij'
![]() |
![]() Ja widzialem ultrasmiesznego odwazniaka...
Ide sobie po venore z 17lvlem (przed dedem moim) ide ide a kolo 6lvl mnie naparza ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2004
Lokacja: zabierzow bochenski
Stan: Na Emeryturze
Imię: Neust
Profesja: Elite Knight
Gildia: Chair Kids
Świat: Unitera
Poziom: 154
Skille: 97/85
Poziom mag.: 9
|
![]() hmm.. na 9 chyba lvl'u wyrwalem sie na kolesia na lvl 84 bo udezyl qmpla
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
|
![]() Kiedys z kumplem ( Sentar ) poszlismy pod Thais zobaczyc jak wyglada smok
![]() ![]() ![]() Kiedys 5 lvl mnie zaatakowal mial red hp ![]() na 14 lvl poszedlem sobie na Ork Land i zabil mnie zerk Kiedys na BK huncie wpadl 13 lvl i pyta sie czemu tam stoimy -.- Wiecej nie pamietam Pozdro
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Na wakacjach od forum ;p
|
![]() Ja ma taką historię. Stoje sobie koło respa DSa (koło cyców) i na respawn rzeczonego czekam. Nagle wbija 2 ~9 leveli i idą na cyca. Ja im radzie zostawcie se cyca bo was zabije, a oni poszli. Nawalali z fire fieldów jednego zabił cyc a drugi podł od własnych ffów n/c.
![]() |
#35 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
|
![]() Cytuj:
Adventure form PoH no i podobny oddział jak wyzej gdzies tam opidywano ..oddział samobójczy z 5 char lvl max 13 ruszających na "Yeah! Lets Kill Draggie..!" no comment (trafili na zerka.. ubilem go ale juz zdązył 2 położyc.
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2004
|
![]() A ja uwazam za odwaznego Teraya
![]() ![]() ![]() ![]() Dowód
![]() |
#37 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2004
|
![]() Cytuj:
Naprawdę powinienneś sie zastanowić czy kłamanie ci coś daje. Jara cie to? Staje ci ten 3centymetrowiec? 3 centymetrowe szkła od okularów ci zaparowywują? Pryszcze przez chwilę stają się bledsze? Po prostu przestań pier#olić, chłopcze. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2004
|
![]() Cytuj:
eee 5 level cie atakował? ciekawe a może babcia cie głaskała szczotką? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2003
![]() |
![]() @Faolitiarna
Aby kogoś krytykować trzeba sie na czymś znać N00BKU.Widać,że grasz w Tibie mało(dopiero od świątecznego update).Do twojej wiadomości-przed updatem nie było bramki levelowej na BK,potwory się nie przerzucały i chodzenie nawet 8 lvlowymi palkami(ważne były tylko odpowiednio wysokie skille)z odpowiednim blokerem było w modzie i nie stanowiło problemu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
|
![]() 7lvl kajtuszek idacy na pohu w strone GS'ów...
chyba nawet nie udalo mu sie krzyknac "help" 15 min pozniej widzialem jego ciałko ![]()