|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() Ja tam sie nie przerzucam, bo:
1.Eternia rox-jakos w porownaniu z Nova(na ktorej wczesniej kiedys gralem) to Eternia wydaje mi sie mniej chamska i mniej PK na niej 2.To ze niskie lvle wcale wam nie wyjdzie na zdrowie, bo ci co maja PACCa juz na Titanii maja okolo 20 lvla(moze przesadzam ale cos kolo tego) i jak wejdziecie to nie dosc ze beda mogli wam zloic d... tylek to jeszcze byle SCIMITAR bedzie 500 gp kosztowal... 3.Nie chce mi sie przechodzic rooka-rook to najnudniejszy-a niestety opbowiazkowy-etap grania na Tibii... Gdyby nagle sie okazalo, ze musze se stworzyc nowa postac(hack na przyklad) i od nowa rooka przechodzic to bym cala tibie rzucil w CHOLERE(Sorry za przeklenstfo ale inaczej nie moglem ![]() Sorry za przeklenstfa ale inaczej nie moglem ![]() A wogole, czemu wszyscy mowia tu o Titanii? A Solera to co?
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
![]() |
![]() Głuwnym problemem na Solerze są lagi
![]() A na titani gra już mich 3 kumpli z PACCem ^^ Nadal zachęcam wszystkich do gry na Titani ![]() Nie poddam się ![]() Jeśli ktoś ma zamiar grać na Titani to prosiłbym aby napisał ![]() Im więcej nas tym lepiej ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2004
![]() |
![]() Ja mam zamiar grać na Titani
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zbanowany
Data dołączenia: 19 09 2003
|
![]() MAm nadzieje że jutro (na 98%)
Ja gram na Titanie. Mój przyszły sorcek nosi imie Suddek ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
![]() |
![]() Sądzę że serw będzie dopiero za jakieś 3 dni dla FACC
![]() Mój przyszły nick to "Wyczes" ![]() Zawojójemy tan serw ![]() Ze stafem to tak się niecieszmy bo trzeba z kopyta expić!!!! |
![]() |
![]() |