|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | ||
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Spalić modów ,na stos z adminami. Cytuj:
|
||
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2004
Lokacja: Krakow
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Świat: Nebula
Poziom: 52
|
![]() pasjonujące...a przedszkolu chyba Cie nie lubia
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2004
Lokacja: Glivice City
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Elite Kurhax
Profesja: Elite Knight
Gildia: Samotny Jedi:]
Świat: Iridia
Poziom: 86
Skille: 86/82
Poziom mag.: 7
|
![]() Pewno będzie źle, ale racja, Kiedyś miałem temat zeby podawać swoje lvl,mlvl,skille,i eq zeby inni mogli doradzic i wyrazić swoją(mądrą) opinię, to ten temat se nie pożył zbyt długo. Dobija mnie to, i dlatego staje się coraz bardziej aktywny na forum tibia.org.pl bo chociarz nie jest w połowie tak ciekawe jak to, ale tam modki są ze tak powiem mniej wredni, i mają większy margines dopuszczalności tematów. Ale mnie za to zjedziecie
![]()
#24 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Cytuj:
Autor się wykrzyczał i nie wie już chyba co mówić, a że temat na pytania czemu ktoś skasował jakiś temat jest już w innym dziale, to zamykam. I tak jak pewnie Drom tu zajrzy to skasuje ten temat, taki już jest. ![]()
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! Ostatnio edytowany przez Raul - 17-06-2005 o 23:22. |
|
![]() |