Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 20-06-2005, 01:01   #21
Yoh Asakura
Użytkownik Forum

Yoh Asakura's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Emirates Stadium
Wpisy bloga: 3

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Level
...ehh,ale jezeli nie masz przynajmniej 180cm i 80kg to lepiej się schowaj z tym karate bo bolesnie byś się przekonał,ze życie to nie film

...a podsumowując dyskusje, jeden cytat z którym się zgadzam w 100%
Sugerujesz,że Karate się nie nadaje i,że jest skuteczne tylko w naciąganych filmach ?Mylisz się,nawet nie wiesz jak bardzo.Wzrost i waga nie mają nic do rzeczy,liczy się szybkość,technika i wyrobione odruchy.Jeśli nadal tak będziesz twierdził załatwmy to na PM albo gg:4613515.Nie będe tutaj nabijał postów.
(sorry za Off Topic)

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 20-06-2005, 03:01   #22
Level
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 18 05 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gohan-san
Sugerujesz,że Karate się nie nadaje i,że jest skuteczne tylko w naciąganych filmach ?Mylisz się,nawet nie wiesz jak bardzo.Wzrost i waga nie mają nic do rzeczy,liczy się szybkość,technika i wyrobione odruchy.Jeśli nadal tak będziesz twierdził załatwmy to na PM albo gg:4613515.Nie będe tutaj nabijał postów.
(sorry za Off Topic)

Oj jeszcze młody jesteś i nie mam zamiaru cię prostować, życie cie wyprostuje...a to czasem boli
...swoją droga ciekaw jestem widoku jak powalasz kolesia 180/80 ciosem karate "karate kid 5"
Level jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-06-2005, 07:03   #23
Gryzul
Użytkownik Forum

Gryzul's Avatar

Data dołączenia: 15 05 2005

Domyślny To tylko gra !!

Mnie to tam nie rusza jak padne ale jezeli mnie hakna to wtedy jest masakra cos na ktorym tracilem cenny czas nagle znika doprowadza mnie do szalu.
stary 20-06-2005, 07:48   #24
Evil Maul
Użytkownik Forum

Evil Maul's Avatar

Data dołączenia: 11 03 2005
Lokacja: Above cloud

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Aldora
Poziom: 157
Poziom mag.: 9
Domyślny

Ja jak padne mam WIELKEGO DOŁA !!!!! !!!!!! leżę na łózku i niechce mi sie nic robic poprostu mam wielkego DOŁA cały swiat mam w dupie ale mija kilka godzin i odrazu właczamy gre i lecimy wszysciutko odrabiac . A gdybym mial kiedys haka bym sie powiesil . Gram w Tibie dla przyjemnosci i że to jest zajefajny RPG troche nudny czasami ale to zależy od graczy czy bedzie nudny czy nie !!!
Evil Maul jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-06-2005, 07:56   #25
8ukmacher
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 22 03 2005
Lokacja: Kraków

Stan: Na emeryturze
Imię: Magic Kucz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Obsidia
Poziom: 29
Poziom mag.: 39
Domyślny

Jak ja kogoś zabije to mnie to nie rusza.. tak samo jak sam zgine.. to jest tylko gra. zabijam kogos po to aby mu cos dobrego wypadlo i bylo moje . tak samo On napewno ( raczej ) kogos zabijal ... wtedy sie jarał ze wypadl mu jakis fajny armor... raz sie jest na wozie a raz pod wozem...tym razem bylbym ja na wozie zabijjac go.

Tibia to tylko rozrywka i nie mozna przekladac tego na rl
Slyszalem przypadek jak gosc wprost "kochał" batmana i byl jego wiiernym fanem... wyszedl na 10 pietro ( tam mieszkal ) ubral czarna peleryne i chcial lata tak jak on.. chyba nie bede mowil jak sie to skonczylo bo kzady sie juz chyba domysla
stary 20-06-2005, 09:24   #26
Ashlon
Tibiaspy.com

Ashlon's Avatar

Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Evil Maul
Ja jak padne mam WIELKEGO DOŁA !!!!! !!!!!! leżę na łózku i niechce mi sie nic robic poprostu mam wielkego DOŁA cały swiat mam w dupie ale mija kilka godzin i odrazu właczamy gre i lecimy wszysciutko odrabiac . A gdybym mial kiedys haka bym sie powiesil . Gram w Tibie dla przyjemnosci i że to jest zajefajny RPG troche nudny czasami ale to zależy od graczy czy bedzie nudny czy nie !!!
I do czego doprowadza slaba psychika...Teraz coraz wiecej nastolatkow zaczyna "wciagac" sie w swiat tibii...Sni im sie tibia, wstaja, mysla, co zrobia na huncie. Ida do szkoly z mysla "tylko 5h, wytrzymam, potem tibia", wracaja i graja...Najwazniejsze - tibia.A gdzie niby znajomosci, kolezenstwo, przyjazn? A potem maja problemy do wszystkich, bo "zycie jest trudne i nie mam pracy".I odp. "a co robiles, zamiast sie uczyc?"
stary 20-06-2005, 19:33   #27
Yoh Asakura
Użytkownik Forum

Yoh Asakura's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Level
Oj jeszcze młody jesteś i nie mam zamiaru cię prostować, życie cie wyprostuje...a to czasem boli
...swoją droga ciekaw jestem widoku jak powalasz kolesia 180/80 ciosem karate "karate kid 5"
Dobrze dziecko,żyjesz zbyt krótko i naoglądałeś się tych filmów "Żółwie Ninja" itp.Karate nie na tym polega.Ale już spokuj,bo z tego się spam i nabijanie postów robi !
stary 20-06-2005, 19:41   #28
Margarius
Użytkownik Forum

Margarius's Avatar

Data dołączenia: 01 06 2005
Lokacja: In Up ^^ !

Domyślny

Tak to jest tylko gra ale dla niektórych to już życie . Ja kiedyś też taki byłem jak dedałem to myślałem że się powiesze teraz moge dedać ile wlezie i nic tylko trzeba wyjść z nałogu
! Kliknij Tu !
Margarius jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-06-2005, 19:45   #29
Noro
Użytkownik Forum

Noro's Avatar

Data dołączenia: 14 06 2005
Lokacja: Warszwa

Noro ma numer GG 6446790
Pergamin

Tibia to poprostu gra!Wciąga i może zostawić uszczerbek psychiczny .Dlatego ja się nie załamuje tak strace jakąś rzecz .Staram się ją odzyskać ale nie opuszczam się w nauce czy coś takiego .
Noro jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-06-2005, 20:04   #30
Yoh Asakura
Użytkownik Forum

Yoh Asakura's Avatar

Domyślny

Ludzie,opamiętajcie się z Tibią ! To tylko i wyłącznie gra,lecz to co się z nami przez nią dzieje jest prawdziwe !Nasza psychika staje się słabsza (zależy u kogo,jak ktoś ma silną psychike to wtedy raczej go nie wciągnie w "nałóg').
Najczęstsze reakcje osób uzależnionych od Tibii gdy spotkamy je na RL i obraźimy to :
-Masz rooka ****u
-Znam twoje IP i shakuje ci postać nubie !
Itp,itp.
OPAMIĘTAJCIE SIĘ !
stary 20-06-2005, 20:40   #31
Mikelp
Zbanowany

Mikelp's Avatar

Data dołączenia: 08 03 2005
Lokacja: Szczecin

Domyślny

Mam kumpla ktory mowi(ł[już nie mówi) cały czas "HANTET"(wiem że hunted xD) albo "HANTET ON MAJN!"(jeszcze lepiej) ale wiem ze on to dla zartow robil bo sam sie z tego brechtal
Mikelp jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-06-2005, 20:46   #32
Rendarn
Użytkownik Forum

Rendarn's Avatar

Data dołączenia: 28 10 2004
Lokacja: Właśnie, gdzie ? ;<

Rendarn ma numer GG 4865440
Domyślny

NIewiem jak można nawet zaczynać grę w cokolwiek bez nastawienia ze to tylko gra. Grałem w tibie tylko dla przyjemności, kiedy zginąłem czwarty raz z rzędu, wyinstalowalem tibie i z osobliwym uśmiechem pomyślałem sobie " game over"
stary 20-06-2005, 21:01   #33
Gromnjir
Zbanowany

Gromnjir's Avatar

Data dołączenia: 01 03 2005
Lokacja: Susz

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Eternia
Domyślny

up: i to jest doby sposób myślenia Tibia to tylko i wylacznie jedno z wielu źródeł rozrywki.
Gromnjir jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-06-2005, 21:02   #34
Shanhaevel
Użytkownik Forum

Shanhaevel's Avatar

Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las

Shanhaevel ma numer GG dam na pw.
Domyślny

She_devil says:
Kiedy ja deadłam w tibi to nie wytżymałam psyhicznie i normalnie hciałam sie powieśić na chaku do doniczek. Teraz codzienie po shkole pżyjerzdza po mnie opiekunka i razem jedziemy do zakładu dla Psyhicznie i nerwowo horyh. Tam daja mi zastżyki i ucza jak rzyć z własna głupota, a pozneij pod wieczór jedziem na perypetie miasta do domu. A to wrzystko przez te Tibe!

Teraz biedna She ma się gorzej... Układa mozaiki z tabletek w kształcie kontynentu Tibii...

TIBIA JEST ZŁA!!!
Shanhaevel jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-06-2005, 21:23   #35
Maren
Użytkownik forum

Maren's Avatar

Data dołączenia: 04 05 2005

Domyślny

Tak naprawde to Tibie traktuje jako rozrywke. Nie ma wiekszego sensu porownywac tego do RLu. Jednak wiele razy spotkalem sie z tym ze koles ktory w RLu jest totlanym leszczem a w Tibi ma na przyklad 20lvl szntazuje nizsze lvle zeby sie dowartosciowac. Jasne ze kazdeu to pomaga ale i tak pewnych spraw nie da sie zmienic wiec lepiej niech ta gra pozostanie tylko dobra zabawa
Maren jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-06-2005, 21:37   #36
metiu
Użytkownik Forum

metiu's Avatar

Data dołączenia: 10 05 2004
Lokacja: Białystok

metiu ma numer GG 9026598
Domyślny

Ja traktuje to jako rozrywke, co prawda to prawda ostatnio jakos czesciej gram, dlaczego ? Bo nie mam co robic na RL, zaczynaja sie wakacje... Kumple z klasy zablisko niemieszkaja na wyciagniecie reki, wiec czasem siedze i sie zamulam przed tibia A czasami wpadam w trans, tak ze nie moge przestac Siedze caly dzien by wbic walony lvl. xD
metiu jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-06-2005, 21:40   #37
Dark Blitos Sorcerer
Użytkownik forum

Dark Blitos Sorcerer's Avatar

Data dołączenia: 20 06 2005
Lokacja: Zapomniałem...

Oczko ....

Powiem szczerze zaczolem grać puł r00ku temu najpierw 2 godz na cudzym kompie ( kurde jak tu kupic jak hbiho sie mowi?pochodnie?) dobra zmieniamy z kumplem świat bo na tym zabijają a na innym nie 9 drut ziiew bede najatem zmieniamy na morgane dobra nowy serw znowu najt i wtedy mnie wciagnelo z 12 godz dziennie ide spac myslre co bede robil jutro w tibi a moze by tak wstac o szostej i zagrac? dobra gram mam infe gram lekcja polskiego-moze potrenie cienkie skille
matma-lepsze eq
wf-train to ciezka sprawa...
dobra przychodze ze szkoly (zanimsie napije albo cos komp hula) gram train nowa gildia ) znudzil mi sie knight robie sorca 14 godz oceny z 5 na 2-3 PK knightem bo nowy char a tu nagle You are banished because player kiling 0.O byl na tym samym koncie

Pierwsze 1.3dni-****a mam uh makera nim gram nie mogew wytrzymac mam glód tibijski robie uhy,zabijam sie potem trapy z fieldow

I nagle tibia juz mnie skonczyla podniecac. zycie bez niej jest lepsze wiecej kontaktow z przyjaciolmi wiecej sportu,nauki zajmuje sie zwierzakami tibia mnie nudzi leje na nia ciepłym strumieniem moczy wspolczuje mojemy kumplowi który gra w kafejkach LOL pozdro Padman ty n00bie.... (joke)

Moj najcik to jazon Pozdro dla zabitych im tak Retired nara kumple nara Avis szmaty! nara Potworki sorry drag ze cie zabilem

Ostatnio edytowany przez Dark Blitos Sorcerer - 20-06-2005 o 21:45. Powód: Kutwa ah te literówki
Dark Blitos Sorcerer jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-06-2005, 21:49   #38
Khazar
Użytkownik Forum

Khazar's Avatar

Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Jaroslaw

Khazar ma numer GG 2714125
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gohan-san
(sorry za Off Topic)
zgadzam sie w 100%. 8 lat trenowalem Karate Tradycyjne i wiem czym to pachnie. 180/80 to nie jest jeszcze potwor, widzialem ludzi rozwalajacych prawie 2x wiekszych od siebie, i jezeli ktos naprawde jest dobry, to dla niego nei jest to jakis straszny wysilek.

ale patrzcie ilu ludzi przez "glupia gre" straszy sie ze si epozabijaja na rl... zalosne

"To miejsce na mapie, gdzie kończy się papier, gdzie farba sie zmywa, Polska się nazywa..."
Khazar jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-06-2005, 21:54   #39
Dark Blitos Sorcerer
Użytkownik forum

Dark Blitos Sorcerer's Avatar

Data dołączenia: 20 06 2005
Lokacja: Zapomniałem...

Domyślny ....

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Khazar de'Shar
zgadzam sie w 100%. 8 lat trenowalem Karate Tradycyjne i wiem czym to pachnie. 180/80 to nie jest jeszcze potwor, widzialem ludzi rozwalajacych prawie 2x wiekszych od siebie, i jezeli ktos naprawde jest dobry, to dla niego nei jest to jakis straszny wysilek.

ale patrzcie ilu ludzi przez "glupia gre" straszy sie ze si epozabijaja na rl... zalosne
Nom racja moj kumplem lal sie z takim kolesiem zato ze go on pk i mu sie zab skruszyl...
Dark Blitos Sorcerer jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-06-2005, 23:07   #40
SkaLi
Użytkownik forum

Data dołączenia: 12 06 2005

Domyślny

dla mnie tibia jest życiem nie wiem co bym zrobił gdy by mi odcieli internet
SkaLi jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania