|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
(sorry za Off Topic)
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2005
|
![]() Cytuj:
Oj jeszcze młody jesteś i nie mam zamiaru cię prostować, życie cie wyprostuje...a to czasem boli ![]() ...swoją droga ciekaw jestem widoku jak powalasz kolesia 180/80 ciosem karate ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 05 2005
|
![]() Mnie to tam nie rusza jak padne ale jezeli mnie hakna to wtedy jest masakra cos na ktorym tracilem cenny czas nagle znika doprowadza mnie do szalu.
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2005
Lokacja: Above cloud
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Aldora
Poziom: 157
Poziom mag.: 9
|
![]() Ja jak padne mam WIELKEGO DOŁA !!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
Lokacja: Kraków
Stan: Na emeryturze
Imię: Magic Kucz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Obsidia
Poziom: 29
Poziom mag.: 39
|
![]() Jak ja kogoś zabije to mnie to nie rusza.. tak samo jak sam zgine.. to jest tylko gra. zabijam kogos po to aby mu cos dobrego wypadlo i bylo moje . tak samo On napewno ( raczej ) kogos zabijal ... wtedy sie jarał ze wypadl mu jakis fajny armor... raz sie jest na wozie a raz pod wozem...tym razem bylbym ja na wozie zabijjac go.
Tibia to tylko rozrywka i nie mozna przekladac tego na rl Slyszalem przypadek jak gosc wprost "kochał" batmana i byl jego wiiernym fanem... wyszedl na 10 pietro ( tam mieszkal ) ubral czarna peleryne i chcial lata tak jak on.. chyba nie bede mowil jak sie to skonczylo bo kzady sie juz chyba domysla ![]()
![]() |
#26 | |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2005
Lokacja: In Up ^^ !
|
![]() Tak to jest tylko gra ale dla niektórych to już życie . Ja kiedyś też taki byłem jak dedałem to myślałem że się powiesze teraz moge dedać ile wlezie i nic tylko trzeba wyjść z nałogu
![]()
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2005
Lokacja: Warszwa
![]() |
![]() Tibia to poprostu gra!Wciąga i może zostawić uszczerbek psychiczny
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ludzie,opamiętajcie się z Tibią ! To tylko i wyłącznie gra,lecz to co się z nami przez nią dzieje jest prawdziwe !Nasza psychika staje się słabsza (zależy u kogo,jak ktoś ma silną psychike to wtedy raczej go nie wciągnie w "nałóg').
Najczęstsze reakcje osób uzależnionych od Tibii gdy spotkamy je na RL i obraźimy to : -Masz rooka ****u -Znam twoje IP i shakuje ci postać nubie ! Itp,itp. OPAMIĘTAJCIE SIĘ !
![]() |
#31 |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 03 2005
Lokacja: Szczecin
|
![]() Mam kumpla ktory mowi(ł[już nie mówi
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2004
Lokacja: Właśnie, gdzie ? ;<
Stan: Niegrający
![]() |
![]() NIewiem jak można nawet zaczynać grę w cokolwiek bez nastawienia ze to tylko gra. Grałem w tibie tylko dla przyjemności, kiedy zginąłem czwarty raz z rzędu, wyinstalowalem tibie i z osobliwym uśmiechem pomyślałem sobie " game over"
![]() |
#33 |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 03 2005
Lokacja: Susz
Imię: Growling Corpse
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Psycho Maniacs
Świat: Eternia
|
![]() up: i to jest doby sposób myślenia
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() She_devil says:
Kiedy ja deadłam w tibi to nie wytżymałam psyhicznie i normalnie hciałam sie powieśić na chaku do doniczek. Teraz codzienie po shkole pżyjerzdza po mnie opiekunka i razem jedziemy do zakładu dla Psyhicznie i nerwowo horyh. Tam daja mi zastżyki i ucza jak rzyć z własna głupota, a pozneij pod wieczór jedziem na perypetie miasta do domu. A to wrzystko przez te Tibe! Teraz biedna She ma się gorzej... Układa mozaiki z tabletek w kształcie kontynentu Tibii... TIBIA JEST ZŁA!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 05 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Tak naprawde to Tibie traktuje jako rozrywke. Nie ma wiekszego sensu porownywac tego do RLu. Jednak wiele razy spotkalem sie z tym ze koles ktory w RLu jest totlanym leszczem a w Tibi ma na przyklad 20lvl szntazuje nizsze lvle zeby sie dowartosciowac. Jasne ze kazdeu to pomaga ale i tak pewnych spraw nie da sie zmienic wiec lepiej niech ta gra pozostanie tylko dobra zabawa
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2004
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() Ja traktuje to jako rozrywke, co prawda to prawda ostatnio jakos czesciej gram, dlaczego ? Bo nie mam co robic na RL, zaczynaja sie wakacje... Kumple z klasy zablisko niemieszkaja na wyciagniecie reki, wiec czasem siedze i sie zamulam przed tibia
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 06 2005
Lokacja: Zapomniałem...
|
![]() Powiem szczerze zaczolem grać puł r00ku temu najpierw 2 godz na cudzym kompie ( kurde jak tu kupic jak hbiho sie mowi?pochodnie?) dobra zmieniamy z kumplem świat bo na tym zabijają a na innym nie 9 drut ziiew bede najatem zmieniamy na morgane dobra nowy serw znowu najt i wtedy mnie wciagnelo z 12 godz dziennie ide spac myslre co bede robil jutro w tibi a moze by tak wstac o szostej i zagrac? dobra gram mam infe gram lekcja polskiego-moze potrenie cienkie skille
matma-lepsze eq wf-train to ciezka sprawa... dobra przychodze ze szkoly (zanimsie napije albo cos komp hula) gram train nowa gildia ) znudzil mi sie knight robie sorca 14 godz oceny z 5 na 2-3 PK knightem bo nowy char a tu nagle You are banished because player kiling 0.O byl na tym samym koncie Pierwsze 1.3dni-****a mam uh makera nim gram nie mogew wytrzymac mam glód tibijski robie uhy,zabijam sie potem trapy z fieldow I nagle tibia juz mnie skonczyla podniecac. zycie bez niej jest lepsze wiecej kontaktow z przyjaciolmi wiecej sportu,nauki zajmuje sie zwierzakami tibia mnie nudzi leje na nia ciepłym strumieniem moczy wspolczuje mojemy kumplowi który gra w kafejkach LOL pozdro Padman ty n00bie.... (joke) Moj najcik to jazon Pozdro dla zabitych ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Dark Blitos Sorcerer - 20-06-2005 o 21:45. Powód: Kutwa ah te literówki |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Jaroslaw
![]() |
![]() Cytuj:
ale patrzcie ilu ludzi przez "glupia gre" straszy sie ze si epozabijaja na rl... zalosne
![]() |
![]() |
#39 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 06 2005
Lokacja: Zapomniałem...
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 06 2005
|
![]() dla mnie tibia jest życiem nie wiem co bym zrobił gdy by mi odcieli internet
![]() |
![]() |
![]() |