![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
|
![]() A ja bym jeszcze sugerował dać kilka punktów ostrzeżenia panu Thiodowi za robienie shitu na forum, też parę panu Hawkowi za bluzgi, panu Fakolpetowi za spam, a cały temat zamknąć...
|
![]() |
#22 |
Guest
|
![]() a mnie za co??!! za spam gdzie tu masz spam?? ja tylko mu spokojnie tlumacze zby.., a zreszta tu nie ma lcznika wiec nie ma spamu...
|
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() To jest spam, ponieważ piszesz bez sensu. Po cholerę mu to tłumaczysz? Nie dotarło to do Ciebie, że ten koleś jest "tutejszy"?
...EoT. Ostatnio edytowany przez Descartes - 23-06-2005 o 22:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2004
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Czyli mówicie, że mała lekcja angielskiego? ^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Krzyżak
|
![]() You must using english? You think "I'm the best in english well I must always write in this language?" You are not the best! You make errors! Me to make errors and I'm know it because I'm not good in english (well sorry guys!
![]() Jestem pewien, że zrobiłem kilka błędów ale nie chce mi się teraz tego sprawdzac z góry przepraszam za nie! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2004
|
![]() Mówić ty mi jaki masz nick na tibi.de a ja sprawdzić czy ty wiarygodny być.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() @Upup: Pomyłka to chyba jest mistake, ale mogę się mylić. Sam mam konto na Tibia.de i jakoś umiem się dogadać z tamtejszymi ludźmi.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Guest
|
![]() ja wiem ze ten gosc tutejszy juest... Ale jak sie z debila smiac to wszyscy razem...
|
![]() |