![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2005
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
Imię: Bziqol
Profesja: Elder Druid
Świat: Nerana
Poziom: 70
|
![]() w 99% MOŻNA wyjść z trapa
Są do tego specjalne runki... Czy ja wiem?Chyba nie trudno zobaczyć grupkę ludzi z 100+ lvlami...
|
![]() |
#22 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: nad rzęczką, opodal krzaczka
Stan: Na emeryturze
Imię: Zurni
Profesja: Druid
Gildia: jestem członkiem!
Świat: Vinera
Poziom: 41
Skille: -----
Poziom mag.: 48
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Adrika
Świat: Nova
Poziom: 114
Poziom mag.: 68
|
![]() Lol, mam naprawdę dość przesadnego patriotyzmu.
Ubiłby go swe, br, polak, co za różnica jak i tak padł. Jeśli żaden Polak nie krzywdziłby kogoś tej samej narodowości nasz kraj byłby oazą spokoju. Nie przesadzajcie. Wojny toczą się na każdym serwerze (pomijając te Non PvP) i jeśli ktoś w niej uczestniczy to ryzykuje. Trapy także wymagają i taktyki, i PvP. Spróbujcie komuś zrobić trapa i się przekonacie. Co do filmiku: całkiem niezły, lubię trapy, wojny itd.
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2005
Lokacja: Poznań
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sir Kaczor pierwszy
Gildia: Allance of justice
Świat: Danubia
Poziom: 30
Poziom mag.: 36
|
![]() I tak oto upada najpotężniejsza gildia, przez śmierć jednej osoby. (nie chodzi mi o Karwę
![]() Jedna osoba i zaraz takie zamieszanie... Szkoda że padł
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2004
Lokacja: Nowogard
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Strawhat Pirates
Świat: Pacera
Poziom: 40+
Poziom mag.: 51
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Between Heaven & Hell
Profesja: Knight
Świat: Refugia
|
![]() Cytuj:
LOL??? Niby o jakie??? EK (Zrestzą każdym chyba) ma trudno samemu kogoś zabić gdy jets okrążony i musi sie co runde UHać -,-.... Byłeś kiedykolwiek ofiarą/twóca trapa? -,- I tak moim zdaniem zabiły go n00by, które bały się uczciwej walki -,-
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
|
![]() Co do lania po ryju to raistlin ma ode mnie syty wpier*** przez niego zakonczylem kariere na danubii xsiao i cala ekipa stamtąd tez mówiłem im ze pojade to pojade takze odwdziecze sie za fingera i karwe
![]()
![]() |
#28 |
Guest
|
![]() Nooby to mnie otaczaja na tym forum.
Nie rozumiem czemus sie rzucacie. To nie byl Uh trap, to byl trap Karwa sie sam tam "wbil". I nie mozna nazwac noobem czlowieka ktory ma 100+ lvl trapuje dobrze, a wy mu nigdy nie dorosniecie do piet.... A to ze leja Polakow to TO JEST TYLKO GRA a pvp to czesc gry. Jezeli tak strasznie was to boli to nie wiem po co Karwa gra na pvp. Jest wojna, ludzie padaja. A tam bylo kilku szwedow przebranych w Polskie outfity i gildia Paladinki. Nie wiem czemu Pala i Karwa sie leja byli w tej samej gildi myslalem ze to dobrzy kumple. Jak jeszcze raz ktos wcisnie posta "to nooby" lub "polak ***ie polaka" to mnie szlak trafi. Przeraza mnie wasza ortografia i noobostwo. Tyle mam tu do powiedzenia. Wasz evul nub killer, Logo. |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
|
![]() wypowiedzi miejscowych noobow z forum sa bynajmniej zabawane. jak mozna sie w ogole wypowiadac nie majac najmniejszego pojecia o temacie?
![]() |
#30 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 05 2005
|
![]() eh szkoda bardzo szkoda ale tacy są ludzie i tak wiedzieli że mu nic ie wypadnie to po co go lali???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2005
Lokacja: Szczecin
|
![]() I tak to szybko nadrobi bo ma dwoch ownerow o ile pamietam 1 ma 18 lat a drugi 13 !!! Pompe wcisneli ze na allegro kupil karwe i se graja razem bo sie znaja w rl
![]() ![]() and by Raistlin Mejere II szkoda ze on padl bo jest szczecinianinem ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez barti ze szczecina - 25-06-2005 o 08:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 06 2005
Lokacja: Słupsk
|
![]() Kumpel z Danubi mówił mi, że Karwa zdradził - nie wiem w jaki sposób i dlaczego... I teraz zrobił się tam straszny bajzel, podzielili się no i sie tępią nawzajem :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 03 2005
|
![]() Karwa padl bo mial hunta!!! Zabil ich kolege a ten sie zrukowal!!
..Lord-satin16lvl chyba a byl 90+ |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
hmm Finger padł podobno za to , że oprowadzał ekipy po anc helm queście , co jest nie dozwolone ... , lecz nie wiem dlaczego padł Karwa ale jeżeli zauważyliście to teraz powstały 2 nowe Gildie ..... : Regulator's w której skład wchodzą: - Paladinka LVL 148 (Lider) - Arigin LVL 95 Elite - Nexagon Tribunal 105 Master - Raistlin Mejere II 162 Master - Thorisson 117 Master - Timaz 102 Elite - Undead de'Vrie 135 Royal - Vandaal 111 Royal - Yennefer de'Luna 82 Royal a teraz druga Gildia : Cursed Soul's - Fingerout (Lider) - Darken Sky 101 Royal - Gladiahtor 139 Elite - Karwa 135 Elite - Tivu 7 Druid (nie wiem czemu ![]() - Co'ma on Danubia 1 LVL (do vice należy ![]() - Tribee 107 Pall (bez pacca) to wszystko jeżeli będe maił jakieś nowe informacje to napewno o tym napisze ![]()
![]() |
![]() |
#35 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2005
|
![]() Cytuj:
Satin 15lvl z 94lvl'a...
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2005
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
Imię: Bziqol
Świat: Nerana
Poziom: 70
|
![]() Cytuj:
Po 2 widziałem jak tego kolesia co go trapnął Ciął go po 100+ Była szansa
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2005
Lokacja: Poznań
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sir Kaczor pierwszy
Gildia: Allance of justice
Świat: Danubia
Poziom: 30
Poziom mag.: 36
|
![]() Runka Desintegrate działa tylko na kwadracie przy nas, bloker był UHany przez kogoś (albo sam się UHał) i nie było szans na ucieczkę (ale przynajmniej widać że Karwa nie używa macro, gdyby używał po chwili pojawiłby się fingerout is zrobiłby porządek z nimi, przynajmniej z blokerem)
![]() |
#38 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 04 2005
|
![]() Cytuj:
Nie moge uwiezyc ze polacy ubili karwe (mój kumpel jak jeszcze gralem na danubi ;D) ale nie zgodze sie z toba ze to THE BEST polak knight bo wedlug mnie THE BESt polak knight to Goethi MAc'mannus z Solery, ale calym sercem podpisuje sie pod tym-Ci co zabili Karwe to niedorobione szmaty i teraz mam nadzieje ze oni dostana wpierd** ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2005
Lokacja: Szlachta Wrocław
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Laughing Octopus
Profesja: Royal Paladin
Świat: Guardia
|
![]() Cytuj:
Heh .. Karwą gra dwóch braci .. takze to są najlepsi polacy ![]() ![]() Btw. coś się rapidshare skopał i pisze ze pracują nad naprawą ![]() ![]() Aha i jeszcze jedno : Cytuj:
Moim kumplem jest były Ularis , i mi juz dawno mówił ze Raistlin zarąbie Fingera ,bo sie nie lubią .. ja mówie tylko to co słyszałem ![]() Ostatnio edytowany przez Draconis Dragontooth - 25-06-2005 o 18:19. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2005
|
![]() Cytuj:
ja bym tam wolal zeby raistlin polegl od fingera ![]() ![]() ![]() PS. moze karwa nie umie sie poslugiwac cheatami ![]() ![]()
a poco mi podpis ![]() Ostatnio edytowany przez barti ze szczecina - 25-06-2005 o 19:02. |
|
![]() |
![]() |