![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2005
|
![]() Jeżeli Magus wlepił Ci karniaki to ja też poprosze , bo umieściłęm ten film pare tygodni temu ale moj temat został usunięty a punktów nie dostałem -.- Hail moderator
19:44 Któś: To prawda ze haknales kolesia zeby miec tyle kasy i takie eq? i ze tego pacca masz tylko dlatego ze tamten koles sie z toba umowil ze kupi ci jak mu oddasz konto? 15:30 You advanced to magic level 15. 16.06.05 ![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2004
|
![]() Nie prszypuszczalem nawe że są tacy ludzie.
Łańcuch na jaja i do kamieniołomu za**** |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Stan: Usunięty
|
![]() @2up
Rózni są moderatorzy... Niektórzy dają punkty, niektórzy nie... Raz jeden za zadługi podpis dostałem 6 pkt. a drugi raz tylko mi kazał zmienić |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2005
Lokacja: BiaŁysToK ._.
Stan: Niegrający
Imię: Maxi skywarien
Profesja: Sorcerer
Gildia: n0ne
Świat: n0ne
Poziom: 35
Skille: >.<
Poziom mag.: 52
|
![]() No niech mi moderator da bana jeszcze tylko 3 warningi po 1 punkcie i na 60 dni wole poswiecic punkty dla zwierzat ! =) jezeli mod skasuje to to raczej on nie ma serca :< nic nie zaszkodzi ze to nie jest o Tibii i wiem ze polowa tego forum nic nie widzi poza Tibia
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2005
Lokacja: Gdzie mieszkasz?
Stan: Aktywny gracz
Imię: Zen the knight
Profesja: Elite Knight
Świat: Isara
Poziom: 75
Skille: ~/~
Poziom mag.: 6
|
![]() ****a mac najchetniej to ja bym im tak zrobil... To co oni robia nie ma okreslenia c***e ***ane ****a. Pozabijac c***ow...
>Sory za przeklenstwa ale nie wytrzymalem<
10:29 Alven Cerion: jakie masz przezwisko 10:29 Amazon Guard: sexz laha 10:30 Alven Cerion: ja szczurek |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2004
Lokacja: Jaworzno
Profesja: Rookstayer
|
![]() o ile sie nie myle jest to forum o tibii, a ten dzial to filmy z tibii..
nie mowie ze nie jest to straszny film i, ze jestem az tak nieczuly ze nie obchdozi mnie los tych stworzen, lecz powinno byc to predzej w dziale OWION nish tutaj, i wydaje mi sie ze przeniesienie tego tematu bylo by dobrym wyjsciem. |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Poziom: 35
Skille: >.<
Poziom mag.: 52
|
![]() A ja prosil bym zeby tu to zostalo bo pOLOWA NIE ZAGLADA NA NIC WIECEJ OPROCZ fake'ow zdjec i filmow
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na emeryturze
|
![]() Z początku chcialem cię nabluzgać że taki temat do filmów tibijskich dajesz...ale jak obejrzałem to tego s****iela, po***ańca, ***usa, popierzonego debila, c***owatego dręczyciela zwierząt chciałem na***ać tak jak on skrzywdził zwierzęta...
![]() ![]() @offtopic sorry za nadużycie autocenzury ale...krew mnie zalewa @Tytuł tematu Takich ludzi powinno sie smażyc żywcem, wykastrować, obciac nogi, rece, pozbawić go fiuta itp.... |
![]() |
![]() |
#29 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Cytuj:
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
|
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
|
![]() ja słysze sam dzwięk ale to chyba dobrze bo nie ejstem pewnien czy chciałbym obejrzeć ten film .......
|
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 03 2005
|
![]() nie wiem co napisac najchetenie teraz bym s****ial tych ***ow na filmie
![]() ![]() to jest nie ludzkie ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 06 2005
Lokacja: Poznań
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Świat: Arcania
|
![]() Ja jestem wyjątkowo wrażliwy na zwierzęta. Wyłaczyłem film już po trzaskaniu o ziemie. Takich ludzi sie powinno powybijać i nie powinno im sie ucinać rąk tylko rzucać nimi jak oni rzucali tymi zwierzętami.
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Wytrzymalem 50 sekund i sie caly trzense.To przesada!Jak tak można ,ludzie bez litości.
|
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
|
![]() Takiego c**la je**nego co się tak znęca na tymi zwierzętami to wziąć tylko i wykastrować poobcinać ręce i nogi do piachu z hamem!!!!!!!!!!
|
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Between Heaven & Hell
Profesja: Knight
Świat: Refugia
|
![]() o żesz ****a mać-,-.. Jaki s****iel ja *******e!!! Takich ludzi to na golasa miodem wysmarować i powiesić na rękach na drzewie, tak żeby koniuszki stóp dotykały ziemi.... Niehc go robale żywcem zeżrą...
Zaraz usunąłem ten film żebym go już nie obejżał bo ****a niedobrze mi.... P.S. Skąd żeś to wyrwał??? O,O O takie coś chyba nie jest łatwo...
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: Białystok
|
![]() Co za popier.... ludzie na tym filmie o kur.......!!!!!!!!!
|
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wstrząsające ....... najgorsze jest to , że ci ludzie nic sobie z tego nie robią , zabijają zwierzęta jakby robili sobie kanapki , normalka dla nich . Nie mają sumienia ... Widocznie w ich kulturze , takie coś to normalka ...... Cóż biedne zwierzęta giną aby Kasiaste szmaty typu Jenifer Lopez mogły sie ubrać w ładne futro .... Obejrzałem cały film , choć gdy zobaczyłem jak facet staje na szopa (?) i go przygniata , a to biedne zwierze wciąż oddcyha , myślałem , że rozniose monitor . Radze nie oglądać ... dla ludzi o słabych nerwach.
#39 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 01 2005
|
![]() Jak można być takim człowiekiem co żywcem zdziera skure ze zwierzęcia, które czuje i dalej żyje... Przecież to nieludzkie. Ja jak bym takie coś wogóle gdzieś na Rl zobaczył to bym po nocach spać nie mógł, a jak wogóle taki człowiek "działa" co sam morduje takie małe zwierzątka... Czy aby nie zjada go sumienie??
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum