|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 07 2005
Stan: Początkujący
Imię: Thraalin
Profesja: Knight
Świat: Azura
Poziom: 20
Skille: 60/60
Poziom mag.: 4
|
![]() Tak rzeczywiście na non-pvp nikt z ludzi nie może zabić twojego summona. Ogólnie nie polecam zmieniać tylko z tego powodu servera. Wiadomo, że na smokach raczej nikt nie ośmieli się zabić Ci summona. Po drugie na pvp jest znacznie ciekawiej ;].
|
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: Elbląg
![]() |
![]() Ja na dis 42 zabilem cyca ale chodzi mi o to zeby loot mi sie zwrucil i zeby w miare dobre hity byly.
Name:Jagi Paladyn Profesja ![]() lvl:16 skills:55/44 mlvl:7 server:azura |
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 07 2005
|
![]() Cytuj:
![]() @ topic Jesli bedzie Ci sie lepiej gralo na NoN-PvP to zmieniaj ta jakis taki serv.. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: Elbląg
![]() |
![]() Coś ci sie pomylilo ja mam palka na azurze to jest pvp Ja gralem sorkiem na not-pvp ale juz nie gram bo żeczywiscie na not-pvp za fajnie sie nie gra
A o cyklopy sie spytalem ze u pala to najlepiej miec 60 dis prubowalem na 55 i troche za duzo arrow jeszce idzie i 8mlvl profesja-paladyn name-jagi paladyn lvl-17 skills-56/44 mlvl-7 PS-szukam kogos kto potreni zemnom na azurze... |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 11 2004
Lokacja: Łodz
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nerana
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
Lokacja: Iława
![]() |
![]() up:
sa miejsca gdze nieda sie zlurowac potworkow lowisz ryby idziesz gdzes po shodach i masz spokuj skoncza sie dziesz po nowe albo stajesz na jakims dachu |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Magnifikuz
Profesja: Sorcerer
Gildia: Ruberas Most Wanted
Świat: Rubera
Poziom: 26
Skille: 19/23
Poziom mag.: 33
|
![]() Grałem dużo razy na PvP i sie przeniosłem na NoN-PvP i uważam że jest lepiej na NoN~~ niema prawie różnicy tylko masz plus że Cie nikt nie zabije mi jeszcze nikt nic nie zrulował
---------------------------NoN-PvP--------------------------------------- |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Carlin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Knight Simon Dark lord
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Evil Shadows
Świat: Harmonia
Poziom: 36
Skille: 20/24
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() ja gram sorcem na non-pvp i nie narzekam fajnie jest mili ludzie i lurzerzy się uciszyli jak szedłem moim knightem na deda (specjalnie bo skille miał do dupy) to jak szedłem na dwarf brodge nic nie było zlurowane zrobiłem ze 2 kółka
thais bridge-dwarf bridge-venore dopóki jakiś koleś w końcu nie przyniósł ale to był mały off top topic@ pvp dal sorca jest dobry pod względem że możesz poafkować (ale NIE na macrach) czasami ktoś zluruje cyca do thais ale jeżeli się jest w carlin lub ab to fajnie można afkować tylko trzeba uważać na gmów więc jak chcesz non-pvp jest średni ale mi się podoba |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2005
|
![]() No Pvp dla Sorca jest takie w kit ponieważ na No-Pvp nic się nie dzieje.Fakt sorcowie mogą sobie spokojnie afkowac i podchodząc co 15 minut i spalając mane najeśc się do fulla i znowu i tak dalej i tak dalej.Lecz największym minusem jest to że nie mozna sprawdzić swoich hitów które zadawane są ludzią...Tak samo taki Cachero...Pod depo się nudzi niesamowicie..Na Pvp by sobie walnoł Ue testa/Sd/Hmm/Explo/E wawe....Lecz chyba gra to nie tylko testowanie obrażen zadawanych ludzią...Moim zdaniem śmiało mozesz zostac
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 06 2005
Lokacja: Bydgoszcz
|
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Taki siaki mag - 23-07-2005 o 18:44. |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 07 2005
|
![]() Non-Pvp jest fajne
![]() jak bylem w kazoordon to była lurerka Yora Yora lurowała guardy pod drabine ![]() ale tylko ja 14 druid rozwalałem guarda z hmmów ![]() _____________________________________________ lvl: 14 padłem ![]() ![]() m lvl: 14 :/ best solo: beholder (juz koniec z nim :/) |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2005
Lokacja: 4D
![]() |
![]() Światy non-pvp są rajem dla magów i druidów. Mogą sobie stać spokojnie na dachach i robić runy, nie obawiając się ze jakis evul PK ich dorwie. Nawet może sobie spokojnie farmy postawić, bo zobaczyć GM'a na non-pvp to jest cud na kiju...
Jeżeli chce ci się od nowa pracować nad postacią to czemu nie... |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
Stan: Niegrający
|
![]() non-pvp jest marne i ciekie czemu powiem czamu
gralem takim knightem po chwili koles blokna mie przed beserkiem zerk mie zabil a on tachajac mojego deda wziol sobie eq i bp no i tu w tym problem nie da sie na nim zemscic nie ma porzadku ani gildi trzymajaca kupe wojen pomiedzy gildiami zabiora ci loota wkurza cie a nic im nie mozesz zrobic nookow pelno jak ktos nie lubi pvp to ma jakis problem bo to jest dla mie najlepszy swiat i tyle |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 07 2005
|
![]() jeśli chcesz mieć wysoki m lvl na niskim lvl i itp to zmień ja aktualnie gram na harmoni i nie narzekam na paccowskich miejscach praktycznie wogule nie luruja ale na facc to lekka przesda najbardziej lurują gs..
+ afk możesz być 24 h na dobe nie mogą ci zabić sumona jeśli jesteś noobem to możesz ukraść komuś loota a on nic tobie nie zrobi - pełno noob#w Njawiększy noob na harmoni to TERRION |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 07 2005
|
![]() Wszystko od ciebie zależy. ja bym zmienił
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 01 2005
Lokacja: Guild Wars
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Oerta Fallen
Gildia: Mroczna Armia [MROK]
Świat: Guild Wars: P
Poziom: 20
![]() |
![]() Ja bym pozostal na pvp.
Ja poprostu nie potrafie grać na non-pvp.Wedlug mnie to 1 wielki rook(a ja rooka nienawidze) Ale ty tu decydujesz i liczy się tu przedewszystkim twoje zdanie. |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2005
Lokacja: Jaworzno
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 101
![]() |
![]() Wszyscy mówią że pvp jest lepsze bo można sie w Pk pobawić, a nie zauważyliście że ktoś inny też wpadł na ten pomysł i też zechce np Ciebie zabić.Grałem na Grimerze to wybuchła wojna z Brami o mało nie padłem pare razy a na non pvp nie ma takiego zagrorzenia,a co do lurowania to na KAZDYM świecie mogą ci zlurować gsa -.- dla takiego "oszusta" lepiej lurowac niz mieć skulla
![]()
#38 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 07 2005
|
![]() Gram sorcem na Non-Pvp i nie jest aż tak źle, na wyspach dla PACCów nie ma noobów, ale czasem i tak żałuje ze to nie jest PvP. Jak spróbujesz grać na Non-Pvp to dowiesz się o co mi chodzi i dlaczego czasem mam ochote powybijać wszystkich
![]() |
![]() |