|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
EDIT Aaaa, już pamiętam jak się on zwał. Hrabia Dooku ![]()
![]() In the memory you’ll find me Eyes burning up The darkness holding me tightly Until the sun rises up Ostatnio edytowany przez Radek 666 - 30-06-2005 o 22:32. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Mam coś z innej beczki: Zrób mi biesiadę u króla. Ale proszę, postaraj się o detale, wiesz, jakaś śpiewaczka, nutki, żeby tłoczno było, kelnerzy, gadki jakieś... Niekoniecznie z "xxx says". Miło byłoby zobaczyć jakiś zabawny akcent, ale to poboczność.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 06 2005
Lokacja: ... zapomniałem!
![]() |
![]() ANAKINOWI achaa... w tej scenie co Yoda potem wkracza? A to sorry- tego też niepamiętam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
Już zaczynam robić biesiade ![]()
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2005
Lokacja: Cf45Nso2
![]() |
![]() Jka możesz zrób mi scene jak CJ (z GTA SAN ANDREAS) zabija pzrechodniów
![]() ![]()
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() robisz może takie że trzeba nowe graficzki wprowadzić ? Niektórzy pewnie sie domyślają ... .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: A poco to wam? Liczba postów: kto by liczył.
![]() |
![]() Szkoda że ja nie zrobiłem takiego tematu? Myślałem że podpis wystarczy
![]()
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
|
![]() Chlopie... super o takie przyjecie mi chodzilo. Masz talent !!!111oneoneonerazrazraz
![]()
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: Radzionków
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Zrób mi fake, na którym Arthas łączy się z Królem Lichem, chodzi mi jak rozbija ten lód na tronie mrozu (z Warcrafta3:FT)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Zlecenia przyjęte. Dopiero wróciłem, zaraz zaczynam robić wyzwania. Niedługo wszystko będzie gotowe
![]() @Avager Tymczasowy No, raczej nie robie z innymi grafikami, trochę za dużo by było roboty ![]()
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() no trudno.... dawaj mi tu walke pod Grunwaldem... Wieśniacy (czy co to tam byli
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2005
![]() |
![]() Cytuj:
No co ty! Anakinowi dooku reke obcial ![]() Ej ale spoko jak nie ogladales filmu to nie rob tego! Zrob mojzesza jak Bóg do niego przemawia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Cor Tibiarz - 01-07-2005 o 19:22. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2005
|
![]() Dobra. To ja mam taki pomysl na Fake ale niestety nieumiem ich robic wjec zwracam sie do ciebie.
Fake w ktorym walcza ze soba stwory(niekoniecznie all ktore podam) 1-ognia czyli dragi, dragon lordy, Fire Devile, Fire elementale i 1 Demon 2-Smierci: skeletony, vampiry, necro, DS, ghousty, mumie i jeden Lich Miejscem niech bedzie co wymyslisz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Sorry, ale dzisiaj tego nie zrealuzuje już. Właśnie skończyłem przeinstalowywać windowsa, a teraz mi się już nie chce nic robić (idę spać
![]() EDIT Znowu nie mogłem. Dziś przez cały dzień byłem nad jeziorem (Od 8:00 do 20:00). Ale teraz już zaczynam robić... Wreszcie...
![]() In the memory you’ll find me Eyes burning up The darkness holding me tightly Until the sun rises up Ostatnio edytowany przez Radek 666 - 02-07-2005 o 20:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
|
![]() Cytuj:
Tam chyba przybyły elfy i strzelały z murów |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Dobra, zrobiłem 2 zlecenia, i narazie idę spać. Na pierwsze zlecenie, czyli biesiade (Dla Shana) niezbyt miałem pomysł, więc zrobiłem coś innego. A mianowicie jak wyglądała komnata po biesiadzie.
![]() A jaki z tego morał? Alkochol nawet konewkami piją. Drugim zleceniem jakie wykonałem jest jak CJ napada na przechodniów (Dla Kuny). Nie wiedziałem jak to mam zrobić, więc przeniosłem to w realia bardziej tibijskie... Sami zobaczcie jak wyszło: ![]() Jutro uporam się z resztą (przynajmniej tą resztą która jest w chwili obecnej). Narazie zamieściłem na republice, bo mi coś Imageshack nie chce działać.
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() co do Carl'a Johnsona (CJ'a) to:
1) On jest murzynem 2) Raczej dobrym murzynem... więc "Give me your money..." nie pasuje tutaj 3) Mogłeś dać strzały albo bardziej bolty, niby atak z broni palnej (tutaj łuku / kuszy) 4)a gdzie krew pod zwłokami ? 5) co takie puste ulice ? Jak ja tam robie masakre to jest tam więcej ludu niż przed nią ![]() 6) nie wiem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 07 2005
|
![]() Mozesz dać urywek z Diablo ll jak Palladyn
zabija Diablo w piekle ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
2) Tak jak wyżej 3) No jakoś tak wyszło, ale jakoś z tibią bardziej mi się magia skojarzyła 4) Zapomniałem ![]() 5) Puste bo wszyscy uciekli ![]() 6) No, ja też nie wiem ![]()
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2005
Stan: Aktywny gracz
|
![]() zrób scene w której bedzie bitwa orców z ludzmi
ps.tylko scene.