|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
Pokaż wyniki sondy: Ile razy w grze widziałeś Gamemastera?? | |||
Nigdy |
![]() ![]() ![]() ![]() |
109 | 50.93% |
1 raz |
47 | 21.96% |
2 razy |
12 | 5.61% |
3 razy |
18 | 8.41% |
4 - 5 razy |
7 | 3.27% |
6 - 7 razy |
2 | 0.93% |
8 - 10 razy |
1 | 0.47% |
11 i więcej razy |
18 | 8.41% |
Głosujących: 214. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Zbanowany
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: Siedziba Świętej Inkwizycji
|
![]() Widziałem raz.
Aurera, kilka dni po utworzeniu serwera. Brak miejsca na rooku, w którym byłoby wolne miejsce do huntowania. Strefa dla Premium Account, pod ziemią, zdaje sie że na trollach. Ja, i kilku innych graczy schodzi w dół z nadzieją na chociaż jednego żywego trolla - a tam jakiś sprytny człowieczek zastawił skrzynkami przejście. W wyniku tego, ani droga na góre nie była możliwa (2 osoby na rope place), ani ruch w którąkolwiek stronę. Owy gracz zażądał pieniędzy za uwolnienie nas, i po dłuższej kłótni jeden z graczy zapłacił. Gracz - traper zaczał przestawiac skrzynki w taki sposob że... sam sie zablokowal. Wreszcie ktos napisal do GMa (albo zrobil to wczesniej, nie mam pojecia), bo Game MAster pojawił sie obok nas. Nic nie mowil, kilka sekund i wszyscy zostalismy teleportowani pietro wyzej. Na tym skonczyla sie moja przygoda z GMem, widzialem go cale 10 sekund! =P Co do tego jak oceniam ich pracę - jak oglądam GM board na tibia.com, to widze, ze niektore tematy sa na utrzymywane na jednej stronie przez kilka dni (tzw. bump - bring up my post), i nikt ich nie zauwaza. Praca GMow jest wg niezadowalajaca! Ostatnio edytowany przez Pogromca pk - 01-07-2005 o 18:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2004
Lokacja: Glivice City
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Elite Kurhax
Profesja: Elite Knight
Gildia: Samotny Jedi:]
Świat: Iridia
Poziom: 86
Skille: 86/82
Poziom mag.: 7
|
![]() Grałem i kolega był afk, polazłem se na grilla(chyba) i kolega ma bana, nie widział gma(ach to TBI
![]()
![]() |
#24 |
Guest
|
![]() Ja gram 8 miesięcy i ani razu nie widziałem GM chociaż 1 raz widziałem jak na trade banował. I mnie to wkurza, bo jest dosyć dużo GMów, a grałem na Harmonii, Infernie, Nebuli, Titani i nigdy nie ma żadnego, a na trade pełno stron z keyloggerami itd..
![]() ![]() ![]() Nie czytałem postów wyżej więc jeżeli powtarzam to sorka. ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2005
Lokacja: Nienapisze bo pedofili jest za duzo ;p
Imię: Tajne
Profesja: Sorcerer
Poziom mag.: 46
|
![]() 14:06 You see GM Solkrin Aurea (Level 2). He has no vocation.
teleportowal sie do venore, przestraszyl mojego kolege ktury siedzial na mc i teleportowal sie gdzies indziej ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2004
Stan: Niegrający
|
![]() nie widziałem, a co do ich pracy jest bardzo trudna, ale fakt powinni chyba zatrudnić nowych, takich, którzy by chociaż raz dziennie wchodzili na kilka światów, a nie raz w miesiący na Antice albo Secure -.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 10 2004
Lokacja: TIBIA
Stan: Tutor
Imię: TIBIA TIBIA
Profesja: Knight
Gildia: TIBIA TIBIA
Świat: TIBIA TIBIA
Poziom: TIB
Skille: TIBIA T
Poziom mag.: TI
|
![]() W sumie GMa widziałem tylko raz... (W listopadzie noobek byłem taki i trapowałem ludzi na rookgardzie). Mam nawet filmik zatrapowałem gościa 2 mniutki póżniej GM jakiśtam się wlogował. Tyle usłyszałem "Banished." Nawet z kropeczką napisał
![]() Co do braku GMów to ja nie narzekam bo ostatnio na pacerze często bywa "GM Sidnia" <-- czy jakoś tak Pozdro |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 03 2005
|
![]() dzisiaj treniłem sobie z kolegami, a nagle ktos zalogowal sie na spiderze, który mnie atakowal... Na początku myślałem że to jakis afker dał tu loga ale mialem otwartego batla, a tam: GM Judigator on Arcania! sie wystraszyliśmy bo 1 mój kolega grał wtedy na 6 tibiach....cos do na powiedzial po czym sie teleportowal.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2005
Lokacja: Bełchatów
Profesja: Royal Paladin
Świat: Berylia
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2005
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Harmonia
|
![]() Ile razy widziałem w grze gamemastera?
Tak prawdę mówiąc to ani razu nie widziałem go osobiście choć wiem, że był w tym czasie zalogowany. Było tak kilka razy już a to znaczy, że od czasu do czasu bywają na serwie na którym gram, choc to i tak za mało. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Guest
|
![]() Ja widzialem Raz i dostalem Bana z kumplem Pamietam jak powstawal Swiat Titania i Blokowalismy Sobie REspa zeby nam nikt nie wchodzil
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Zivie
Profesja: Paladin
Gildia: Night Watch
Świat: Trimera
Poziom: 28
|
![]() Ja widziałem 1 raz
![]() Skillowalem w kopalni kolo kazo z Dwarfami i podchodzi do mnie GM (chyba Tyrell) i pyta: AFK? AFK? -ja odpowiedziałem No a on chwile postal i sobie poszedl ^^
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2005
Lokacja: Bełchatów
Profesja: Royal Paladin
Świat: Berylia
![]() |
![]() Ja reportowałem zastrzeżenia regulaminu, bo koleś "klonował
![]() Dostałem odpowiedź od Counsellora (nie wiem, czy dobrze napisałem) i pojawiła się Gamemaster Kajala. Pytała go czy faktycznie oszukiwał ludzi w ten sposób i za chwilę zniknęła. Czy go zbanowała - tego nie wiem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2004
Lokacja: CalmerA
Stan: Aktywny gracz
Imię: Warrior of abyss
Profesja: Knight
Świat: Calmera
Poziom: 68
Skille: 83/82
Poziom mag.: 7
|
![]() napisy ze kogos zbanowal to nie zadkosc ale "na zywo" to 2-3 razy. ;/
![]() |
#35 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 04 2005
|
![]() Ja widziałem 2 razy, a słyszałem 4 razy
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 07 2005
Lokacja: Bielsko-Biała
![]() |
![]() Jestem Facetem ale mam jedną postać w Tibi jako Dziewczyna.Znalazłem sobie chłopaka w Tibi
![]() Golden Armor,Golden Legsy,Ice Rapiera.Byłem ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Użytkownik Forum
|
![]() GM'a widziałem bardzo dużo razy,przeważnie Tyrella.Często go widziałem przed depo w Venore jak gadał z h-lvl'ami o trapowaniu,lurowaniu itp.
Kilka dni później posądził mnie o używanie "Light Hack".Ja poprostu używałem Great Light. Zresztą,co ja będe opisywał.Widziałem GM'ów więcej niż 11 razy.A najlepsze jest latanie za GM'em z kolegami.Exiva "GM xxx i lecimy ![]() Cytuj:
Zresztą - co nas to obchodzi ?
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2005
Lokacja: Wrocek/Venore
Profesja: Elder Druid
|
![]() Na OTS-ie tez widziałem wiele razy i się nie podniecam...
|
![]() |
![]() |