|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Guest
|
![]() mi qmpel powiedzial ze bk dostosowuje sioe do twojej predkosci ?( (zawsze cie dogoni) to prawda??? bo nie jestem pewien
|
![]() |
#23 | ||||
eX Moderator
Data dołączenia: 31 07 2003
Lokacja: St-ce/Ck
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() |
#24 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Moim skromnym zdaniem najszybszy jest Orc Berserker.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2003
Lokacja: Lublin
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Isara
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Boat City
|
![]() BK - nie podlega żadnej dyskusji ...
|
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2004
![]() |
![]() Waspy są szybkie, ale przed nimi nie trzeba przecież uciekać
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
|
![]() ja zawsze bede uwa szybkosc potworka zalezy w wiekszosci od lacza,na zlym gs biega jak najlepszy sprinter,a na lepszym laczu to musze przystawac,berserk tez ladna sprinterke odwala,waspy to takie male samolociki,one nie biegaja,one jak japonscy kamikaze,leca do ciebie by cie jeb***
![]() ![]() ![]() A tak naprawde to BK i Behe |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 01 2004
Lokacja: Świebodzin
|
![]() sciagnij cie sobie filmiki na temat black knighta i behemota i zobaczycie roznice ja widzielm filmiki i wuiem ze bk jest najszybszym stworkiem w tibi ...... ;]
|
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
|
![]() Powiem tak...
Behe jest najszybszy i nemesis bede z toba spekulował... Kolega zrobil palkiem 50lvl i poszedl na bk quest... spokojnie sobie z nim biegal... natomiast beha ktorego spotkalem jego postacia (juz na 60lvlu), grajac na tescie nie moglem zgubic... pomimo tego ze mialem bohy i utani... a mozecie mi wierzyc... hity za 200+ to nie jest cos fajnego! A pozatym, osobiscie to ja wole spotkac BK niz beha... beszek ma najsilniejsze ataki jaki kiedykolwiek widzialem ![]() @ up a dlaczego sam sie nie przejdziesz i nie przekonasz na własnej skórze? Zobaczysz na własne oczy, na własnej postaci... będziesz wiedział że jest różnica
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2004
Lokacja: Radom
![]() |
![]() waspy wymiatają
![]() Są strasznie szybkie |
![]() |