|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2005
Lokacja: Tam gdzie ty
Stan: Aktywny gracz
Imię: Warlord Xion
Profesja: Knight
Gildia: Death Alliance
Świat: Titania
Poziom: 48
Skille: 76/75
Poziom mag.: 5
|
![]() Ile to expic do 8 lvl na ratach - napewno się uzbiera
![]()
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2005
Lokacja: Zambrów
|
![]() 4k spokojnie mozna wyniesc, ja przy wychodzeniu z rooka w jakies 4 godizny na jakims serwie na tkorym zbyt woiele osob nie bylo wynosilem przewanzie okolo 3k. WIec to tez jest mozliwe tyle ze on troche dluzej polazil
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Between Heaven & Hell
Świat: Refugia
|
![]() I co mamy się ekscytować??? Ja wyciągnąłem 2,5k (wg. to było dużo) ale się tym nie chwaliłem... Udało CI się? Gratz! Z MC?? Nie gratz... Ale żeby zaraz dawać na forum?
@EDIT------- Down- Patrz "chesek" @Baradax To jest jeden ZE sposobów. Ale jaką masz pewność, że nie używał MC??? -,^
"Non mortem timemus, sed cogitationem mortis" - Nie śmierci się boimy, lecz myśli o śmierci. Seneka Ostatnio edytowany przez Venderer - 08-07-2005 o 17:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2005
Lokacja: Zambrów
|
![]() @Venderer
To bylo do mnie? @down juz zobaczylem ;-> miss click plz ![]() Ostatnio edytowany przez zoom - 08-07-2005 o 16:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2005
Lokacja: Łódź
Stan: Usunięty
Profesja: Elite Knight
|
![]() To napewno nie jest fake, można to sprawdzić m.in. Bloodyskin jest z Saphiry.
Ale nie wiem czemu zasłoniłeś swój nick, masz coś do ukrycia? Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Sztockholm
![]() |
![]() LOL
Ja nie moge, czy wy jestescie takie tepe paly, nie rozumiece? on chowal bag z kasa gdzies za drzewem a potem szedl swoja dp-postacia po kase i tam ja trzymal! bosh... Tapmi plx, plx, plx?
![]() |
#28 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 04 2005
Lokacja: Stormwind
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2005
Stan: Usunięty
Profesja: Elite Knight
|
![]() up: pewnie tak.. xD
Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Guest
|
![]() Fake moim zdaniem.
I bezsensowne chwalenie sie. |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Imię: Hidetaka
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Defenders of Ulthuan
Świat: Secura
Poziom: 130
Poziom mag.: 74
|
![]() Nick zakrywał bo chciał i to jest wystarczający powód... Gdyby mówił że ma hlvl i odkrył coś naprawde niezwykłego to bym chciał zobaczyć na mainie i po to był by nick. Na mainie można szybko zrobić 4k więc i tak już za późno żeby coś udowadniać...
Na jakiej podstawie twierdzicie że używał MC? Każdy rookstayer ma chary-depoty i zazywczaj ma je na oddzielnych kontach. On może rookstayerem nie jest ale zasada taka sama... Ontopic Gratz cierpliwości i bezpiecznej drogi do depo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Ps:dlamnie to jest bez sensu,zbierac tyle kasy na rooku,bawić sie w jakieś biznesy i godzine stać kolo biblionteki i tej studzienki z ratami ^.- żeby sprzedac np.sworda za 20gp :/,może jeszce niedługo ludzie poproszą cip soft żeby zrobił domy do wykupienia na rooku :/ tam sie zostaje tylko do 8 lvl!(chyba że rookslayer,stayer) dla mnie rook jest poto żeby z niego jak najszybciej wyjść i cieszyć się mainem ^.-
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2005
|
![]() Tyle kasy z rooka to nawet ładnie
![]() PS. Masz ładny fishing jak na 8 lvl ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2005
Lokacja: Ab'Dendriel
Stan: Niegrający
Imię: Divrael
Świat: Elysia
Poziom: 116
Skille: 87/76
Poziom mag.: 7
|
![]() @Magson
A policzyles wage Bp ?? odejmi sobie tez sama kasa wazy 200 a pusty bp 18-,- ...A tak pozatym to zabijaja mnie tutaj ludzie ze to Fake ... ile to polazic po roocu miec jakiegos innego chara depota zostawiajac gdzies kase brac nim nie uzywajac mc ... i to nie fake a co do nicku polowa ludzi zakrywa nicki ... Ps/Gratz ze masz tyle cierpliwosci |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Hmm... Patrzac na Twój skill fishingu wydaje mi sie ze poprustu sprzedawales rybki :>
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
Lokacja: Poznań
Stan: Niegrający
Imię: Solinari
Profesja: Royal Paladin
Świat: Danubia
Poziom: 63
Skille: 89/59
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() Na tej postaci napewno tego nie zbieral! Patrzcie na capa, musilby chodzic z samym macem co napewno nie starczylo by mu na dlugo.
Ostatnio jak gral moj brat i wychodzil z rooka mial 2k w samych platynkach na rooku.
na forum od 27.01.2004 !!! ![]() End of my humanity has come on. Ostatnio edytowany przez Necron - 09-07-2005 o 06:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 07 2005
Lokacja: Zory City
![]() |
![]() to jest naprawde dobre tyle kasy z rooka ;] jestes udany
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 06 2005
Imię: Rocco Druid
Profesja: Druid
Świat: Galana
Poziom: 14
Skille: 999/999
Poziom mag.: 99
|
![]() ktos tam mial racje z tym fishingiem...
gosc sobie wbil lvl sprzedal wszystko zostawil postac na bocie przed woda i poszedl na obiad jak wrocil mial pelno rybek ktore pozniej sprzedal i nawet inne chary nie potrzebne.proste?? nawet czekac zabadzo nie musial wystarczy isc z rybami pod kopalnie gdzie jestes carlin sword quest i sprzedawac hurtem.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 06 2005
Lokacja: Winners City
Imię: Mazbul
Profesja: Paladin
Gildia: Deadlly Deception
Świat: Aldora
Poziom: 45
Skille: 75/58
Poziom mag.: 13
![]() |
![]() Czemu mowicie ze to fake? to wystarczy pojsc na skele od 2 lev albo Rotwormy ale z teamem... a moze mu sie fartnelo i Poison dagger wylecial...
|
![]() |
![]() |